Ponyexpress 120 Napisano Četvrtak u 15:47 U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bor-i-slave je napisao: Mene zanima vucno vozilo. Jel tvoj Touareg sa fotografije? Nije!To mi od komsije napolju,on se vozika,a ja letim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 20 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Malo da ozivimo temu,kao i kocnice zadnje! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 19 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan I vracen cilindar,e sad jos da nadjem po spec,dali moram menjati plocice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 18 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Za farbanje sam definitivno operisan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2717 Napisano pre 18 sati Drug član, 1228 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Za golu plastiku je potrebno dobro pripremiti pre farbanja, šmirglanje, plastik prajmer, podloga, šmirglanje opet pa onda biraš boju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4688 Napisano pre 16 sati motoras, 2580 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam čime si farbao. Ja sam zadnji blatobran,retovizore i nosače zmigavaca ofarbana bamper sprejom. Posle tri godine kao prvog dana. Jedino što je mat i nije glatko. Ne treba posebna priprema. Ni primeri,ni spricgit. Samo ako baš ima neko oštećenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6979 Napisano pre 11 sati Enduraš, 6607 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda kao da je bila masnoća na plastici koja nije očišćena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 4 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Zlatko LA je napisao: Za golu plastiku je potrebno dobro pripremiti pre farbanja, šmirglanje, plastik prajmer, podloga, šmirglanje opet pa onda biraš boju. Pa ispada tako,ali na nekim mestima je ispao bas extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 4 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, stari roker je napisao: Ne znam čime si farbao. Ja sam zadnji blatobran,retovizore i nosače zmigavaca ofarbana bamper sprejom. Posle tri godine kao prvog dana. Jedino što je mat i nije glatko. Ne treba posebna priprema. Ni primeri,ni spricgit. Samo ako baš ima neko oštećenje. Upravo tako sam i ja mislio,zato i uzeo bamper sprej,kad ono ku....na na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 4 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, aca-pn je napisao: Ovo izgleda kao da je bila masnoća na plastici koja nije očišćena. Al bas sam ga i oprao takodje i osusio,cak i nitrom prebrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 4 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da i zadnji disk za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4688 Napisano pre 2 sati motoras, 2580 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta bi ti rekao. Moje je bukvalno ispalo kao novo. Ofarbao sam u 2-3 tanka sloja. Što se tiče diskova uzmeš šubler i izmeris. Mada se vidi da su dosta potrošeni i ovako na oko,po manualu vidiš da li su za menjanje ili može još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 120 Napisano pre 21 minuta U prolazu, 63 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stari roker je napisao: Ne znam sta bi ti rekao. Moje je bukvalno ispalo kao novo. Ofarbao sam u 2-3 tanka sloja. Što se tiče diskova uzmeš šubler i izmeris. Mada se vidi da su dosta potrošeni i ovako na oko,po manualu vidiš da li su za menjanje ili može još. Izmerio sam 4.2mm,fab min 4mm,nego uvelicaj sliku da vidis pukotine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...