andrej. 2837 Napisano pre 10 sati BJB Maxi Scooter Club, 986 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jok, jedino na šta je osudjen kupac osnovnog je tabla, ostalo se da uraditi naknadno.. i base model mislim da ima samo u crnoj boji kao fotka gore sto sam okacio, onaj beli samo SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8249 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 2785 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, andrej. said: i base model mislim da ima samo u crnoj boji To je onda jedina prava mana osnovnog u odnosu na SE. Zeleno bela kombinacija je prelepa. Sve ovo ostalo ne vredi 800 evra ili koliko već. Za tu kintu moći će lepše i kvalitetnije da se opremi. Ja mislio ogibljenje drugačije, ali pogrešno sam razumeo. Promenio pre 10 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 9 sati Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, živke said: To je sve ? Ništa suštinski ? Ne, to sto je kolega naveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 9 sati Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, andrej. said: Jok, jedino na šta je osudjen kupac osnovnog je tabla, ostalo se da uraditi naknadno.. i base model mislim da ima samo u crnoj boji kao fotka gore sto sam okacio, onaj beli samo SE Osnovna samo siva a SE u svim bojama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 757 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo onaj zeleni ram i bela boja... sta znam nekom ce vredeti tih 800€ da se zagleda u svoj KLE svaki put kad ga parkira... @živke Potpuno se slazem da za tu razliku mozes bolje da opremis bajk sa aftermarket opremom... Ne znam da li crash bar ulazi u tu skuplju cenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5053 Napisano pre 8 sati Drug član, 508 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, OgiBG je napisao: da li crash bar ulazi u tu skuplju cenu Jok, nažalost. Japanci su neviđene škrtice po pitanju dodatne opreme. Ponekad pomislim da će i točkovi postati dodatna oprema. Mislim ne shvatite me pogrešno, neću da off-ujem temu, ali štednja na ovom, štednja na onom, nema ovo nema ono u osnovnoj opremi... Jebte se više, samo je osnovna cena u fulu i na maxu, sve ostalo je na minimumu, pogotovo servisna podrška, poštovanje garantnih rokova itd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1667 Napisano pre 8 sati prisutan, 1266 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: nisu najpouzdaniji proizvodjac moje iskustvo nije takvo, baš za KLE-a pričam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5053 Napisano pre 8 sati Drug član, 508 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam malo upoređivao SE i klotaća. Razlika između displaya je što na SE ima pokazivač temperature, i neki bordić (na slici potrošnja, ali verovatno ima još nešto). Što reče @živke ništa suštinski od bitnih stavki (tipa ogibljenje, zaštita). Lično ja bih pre išao na budžet varijantu od 6.500. Za razliku od 700-ak eura, pre bih kupio kvalitetan crash bar i skid plate, i boli me uvo što je prosta tabla. Ovo nije motorin za Nordkapp ili Saharu (što ne znači da ne može), već za svakodnevnu upotrebu i vikend užitak. Meni se stvarno dopao i potrudiću se da ga dobro pogledam kada stigne u Srbiju. I DA DOPUNIM SVOJ PRETHODNI POST. A što se tiče dodatne opreme, pogledajte Husqvarna 901norden expedition i vidite šta sve nude za taj novac. Pri tom agregat KTM 890 a ogibljenje od KTM 890 adventure R koje je vrh vrhova. I onda uzmete najjeftiniju Africu twin koja isto košta, pa uporedite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5053 Napisano pre 8 sati Drug član, 508 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mali_zmaj je napisao: moje iskustvo nije takvo, baš za KLE-a pričam!! Stari KLE je jedan od pouzdanijih motocikala uopšte, u rangu sa V-strom 650 i takvim večnim motorima. Mislim da je @Motorcyclist naveo situaciju iz novijih vremena hiper produkcije. Vrema krštenih kvalitetnih i dugotrajnih motora je ostalo u 20-om veku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1667 Napisano pre 8 sati (promenjeno) prisutan, 1266 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tumbe je napisao: Stari KLE je jedan od pouzdanijih motocikala uopšte, u rangu sa V-strom 650 i takvim večnim motorima. Mislim da je @Motorcyclist naveo situaciju iz novijih vremena hiper produkcije. Vrema krštenih kvalitetnih i dugotrajnih motora je ostalo u 20-om veku. Ma generalno noviji motori su puno pali sa kvalitetom, ali znajući politiku Kawaskija i guranju jedne te iste mašine par desetina godina kroz razne modele, i ako je u novom KLE-u ista redna dvica kao i u prvom, računajući malo uštrojena zbog EU normi, dobro je to i pouzdano! Nikad se nisam slagao da je Kawa najgora, no Kawa nije podnosila da se ne održava!! Moj kolega ima KLE-a, stalno neko sranje, drugi isto,takve su dobili dok ovaj treći kolega ga silovao, a tako i četvrti, i nisu nekih problema imali, kao ni ja koji sam ga pazio, mazio i zvao ga Đole!! Jbg od slučaja do slučaja. Promenio pre 6 sati član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2864 Napisano pre 7 sati Andragog, 5439 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Problem kineza je servisna mreza i nedostatak delova. A to se ne postize za par godina. Zato su japanci ipak sigurniji ljudima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1667 Napisano pre 6 sati (promenjeno) prisutan, 1266 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Da definitivno.. mada, nekad moraš i riziknut.. , mada kažu "ko rizikno, taj skikno" Promenio pre 6 sati član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 6 sati Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mali_zmaj said: moje iskustvo nije takvo, baš za KLE-a pričam!! Ni moje. Vozio gpz 14 godina. Ali sam se naslusao dosta za njihove sportake kako su hteli prolupati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1667 Napisano pre 6 sati (promenjeno) prisutan, 1266 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Motorcyclist je napisao: Ni moje. Vozio gpz 14 godina. Ali sam se naslusao dosta za njihove sportake kako su hteli prolupati. Znaš kako, gledao sam lično napaljenika na moto skupu koji je sahranio mašinu pucajući , a mašina se tek vratila sa štelovanja ventila ili tako nešto..pa treba da prođe valjda 1000km pa da se dotegne nešto za nešto, više se i ne sjećam, propišao je ko curica u horor filmu!! Isto tako znam ljude koji ih ozbiljno voze, a mašinama ništa,vade dušu ali ih i održavaju sukladno tome!! I dalje mislim da je dobro održavan motor i trajan motor, sem ako nema neke ozbiljne fabričke mane!! Bila to Kawa ili Honda!! Nikad nisam razmišljao kad sam kupaovao kako je Kawa kao loša, a Honda kao top!! Imao sam naravno sitnih pehova, polovan motor, j polovan i to je to.. Promenio pre 6 sati član mali_zmaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 175 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300(+1 uskoro) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi samo potvrdio da je beli prelep, i to će mnogima biti prioritet u odnosu na osnovni model koji je ružan na oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je onaj zeleni top. Interesuje me i udobnost sedista i polozaj sedenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 845 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to nekako izgleda, meni sasvim ok, širok korman, visok je, noge mi nisu savijene kao na novom Suzukiju, stane i suvozačica iza. Nažalost, od ranca se ne vidi koliko ima mesta iza mene. A glavno "nažalost" ima veze sa točkovima, a nije u pitanju zadnji 17 točak 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1683 Napisano pre 5 sati Drug član, 2098 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da je za broj veći od mt450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam video tezinu. Curb mass 195 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 2 sati Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/DQzU1JXDCnr/?igsh=c2F0Z2FhZjNiejBn Kontam da je ovaj baja tezak a preload nije namesten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2864 Napisano pre 2 sati Andragog, 5439 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Upravo sam video tezinu. Curb mass 195 kg Pa to je ok za takav motocikl. Ne moze veliki i lak. -15 lit goriva, to je 180kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 2 sati Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, srbac said: Pa to je ok za takav motocikl. Ne moze veliki i lak. -15 lit goriva, to je 180kg I ja mislim da je totalno ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6109 Napisano pre 56 minuta Advanced Member, 2261 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako nijedan od tih motora ne može da bude lagan. Ciljaju da ispoštuju A2 kategoriju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5053 Napisano pre 54 minuta Drug član, 508 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Robi je napisao: Ovako to nekako izgleda @Robi, meni koliko se čini, tebi ovaj KLE dobro pristaje. Mislim ergonomski, uopšte ne izgleda kao mali. A izgleda da si ti povisok čovek. Tako da je to još jedan + za KLE. Samo nisam razumeo ovo za točak. I iz ovog ugla na tvojoj 1. fotki, auspuh je i nizak i ružan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 51 minuta Integrisan, 6635 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne shvatam poentu tog cudnog ugla auspuha. Zasto nije postavljen ka gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...