Alekre 15551 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8165 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, brankoXM said: trilema je resena,bumblebee je stigao kuci Čestitike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21445 Napisano pre 3 sati Integrisan, 6697 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno. Uzivaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 939 Napisano pre 3 sati MK SO Zandarmerije, 744 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi.prvi put kupujem novo. cudan osecaj ,sve nule na satu... nije ni najbolji ni najskuplji,ali ja znam koliko sam radio i stedeo za njega. i zato mi je najbolji 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 25 Napisano pre 2 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam komsija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 986 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 225 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom, da te u zdravlju sluzi. Svuda da te odvede i uvek bezbedno kuci vrati... Cisti putevi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9321 Napisano pre 35 minuta Drug član, 1905 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srećom nova makina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2882 Napisano pre 21 minuta Andragog, 5464 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...