madjija 128 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stroma sam kupio nakon Versysa, mene ako pitaš storm je oličenje mirnoće, uglađenosti, nema trzanaj ma jedna harmonija. ALI versys je bio polovan, star skoro 15 godina očigleno neadektavno čuvan. Uzeo od drugara novog stroma na probu, seli žena i ja, kao da smo iz Lade Nive prešli u neku limuzinu sa vazdušnim vešanjem. To je to, isto veče zvao Atilu. Mogu da pišu sta hoće, za mene je Strom kao oblak, motor na koji sednem pređem 500km u danu i ne boli me ništa. Lepo u sva tri salona ili ako poznaješ koga ko ima neki od ta tri modela, probaj provozaj, pa opet sva tri još jednom i brzo će ti se samo kazati koji je tvoj model Svakako koji god da uzmeš nećeš pogrešiti. Ove priče o preloadima, vešanjima, zadnji, prednji... mani ti to, to ni Dalinja i 30 stručnjaka iz Ducati garaže ne umeju da pogode i podese, kamo li mi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7845 Napisano pre 6 sati Drug član, 2627 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sharky - Alex said: Legenda kaze da je neko nekada otvorio temu “sta da kupim?” Clanovi mu napisali i on otisao i kupio to Da nije @Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7624 Napisano pre 4 sati Drug član, 2170 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji jos jedna legenda: Kupicu ADV motor, uglavnom vozim po asfaltu ali voleo bih malo i na off da sidjem,… i stvarno ga je provozao par kilometara van asfalta (a nisu radovi na putu) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 865 Napisano pre 3 sati (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 695 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ja da prljam moj motor van asvalta ? ja nikada pokisao nisam jer pratim prognozu tri dana unapred pre voznje ali stvarno. ne silazim sa motora dok ne nadjem mesto sa hladovinom.moja beba da stoji na suncu ? sto je najjace,ne salim se ja jos baricu na putu nisam pregazio. Promenio pre 3 sati član brankoXM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...