DAR'C NS 151 Napisano Utorak u 15:18 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moja želja je suza gsxr1000 a šta bi ćerke i žena rekle da to doteram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1651 Napisano Utorak u 15:21 Drug član, 2078 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: sto bi dao za stroma klotaru 8500 , kad za te pare ima CF moto 800 , sa ABS , radarom , tempomatom , navigacijom , medijom itd itd itd itd Ovo cu da ti objasnim uz pivo ako se nadjemo nekad na nekoj vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8099 Napisano Utorak u 15:23 Drug član, 2250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bopk je napisao: Ovo cu da ti objasnim uz pivo ako se nadjemo nekad na nekoj vožnji ne moras meni...ja sam zakleti protivnik svega sto mirise na kinu i pirinac... nego , kad se vec frljamo s opremu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6181 Napisano Utorak u 15:24 Ne silazi, 4587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma oko ovih motora, al samo da kažem da sam se ja uvek okretao i zagleđavao svoje vozilo, i kad sam imao i 50cc skuterče. Tako da vam to nije baš merodavno Eto toliko, pa izvinte. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1988 Napisano Utorak u 15:28 Drug član, 2946 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, DAR'C NS je napisao: Moja želja je suza gsxr1000 a šta bi ćerke i žena rekle da to doteram Što onda mešaš ova 3 u priču uzmi to život je jedan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8099 Napisano Utorak u 15:43 Drug član, 2250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, JevtaNS je napisao: Što onda mešaš ova 3 u priču uzmi to život je jedan Pa nije on pokrenuo temu... On samo doleva so na ranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 151 Napisano Utorak u 15:55 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi sada od ova tri kada bih trebao izabrati uzeo stroma bez razmišljanja. Navikao bih se na izgled vremenom, dodao kofer pozadi, tank torbu i “paljba”. On mi je u principu prvi “pik” jer zadovoljava sve moje potrebe. Valjda bih se počeo vremenom i okretati za njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 870 Napisano Utorak u 16:30 MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan e hvala ljudi svima,bas dosta odgovora ! strom mi je i dalje prvi pik. neko rece "decko",za to tek hvala,decko ima 51 god,to odavno nisam cuo bre shvatam i sugestiju za kineze,ali to sam izbacio,to sto nude brdo "opreme" ,to mene ne zanima,ful podesivo vesanje na kineskom motociklu-to je za mene i dalje kineski motocikl. hocu da kupim da mi traje, da je provereno, i sto jednostavnije. radari modovi displeji i novotarije me ne zanimaju. nek je "outdated" po svemu,al nek sluzi,bice on meni lep sigurno. jezim se displeja i u kolima,kamoli na motoru. mozda gresim ali kinez mi ima smisla samo u varijanti kupi ,vozi dok ima garanciju,prodaj,dodaj para i vozi novo opet. to je pametan pristup svakako. ja bih da bude kod mene sve dok sluzi dobro. nego,uplasi me neko ,rece da iduce godine nece biti novog stroma 650 da se kupi. kako,zasto ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1651 Napisano Utorak u 16:34 Drug član, 2078 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne proizvodi se vise. Bice ga u salonima dok se ne proda sa lagera i cao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6008 Napisano Utorak u 16:35 Ne silazi, 5102 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, brankoXM je napisao: nego,uplasi me neko ,rece da iduce godine nece biti novog stroma 650 da se kupi. kako,zasto ?? Ako ne bude nova generacija, biće još "starih" na lageru u Euro Sumaru. Tako da se ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1988 Napisano Utorak u 16:39 (promenjeno) Drug član, 2946 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim stroma . Ako ćeš se voziti sam Vesys ako ćeš u dvoje Strom. Yamaha je malo mala za turera za lokal je ona dobra ,ali meni ne zanimljiva. I malo pomoći Kawasaki Versys 650 vs. Suzuki V-Strom 650 - Test - Motorevija WWW.MOTOREVIJA.COM.HR Kawasaki Versys 650 vs. Suzuki V-Strom 650 - Funbike? Da, tako smo nekoæ kategorizirali manji Kawasaki Versys, no to je lanjski snijeg. Kawa je na ni¹an uzela Suzuki V-Strom, no je li... Promenio Utorak u 16:42 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 151 Napisano Utorak u 18:31 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je poenta od JevtaNS za 10-ku. Mislim da je to ono što ljude treba da prelomi, pri odabiru ova dva modela. Mada mislim ako je gabaritniji vozač ovo bi možda bilo slično i sa malim trecerom. Promenio Utorak u 18:43 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 17 Napisano Utorak u 18:54 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na cenu Tracera za 2025 (koji doduse ima neka poboljsanja u smislu sedista, farova, TC-a...), ali obzirom da cekas sajam, da strom 650 verovatno ide u istoriju pogledaj svakako stroma 800, koji je tu negde sa cenom sa tracerom za koji si spreman izdvojis.Mislim da bez obzira na paralel twin taj strom 800 mozda bio bolji izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8987 Napisano Utorak u 18:58 (promenjeno) Drug član, 1875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja malo "dosolim": Buraz je kupio '22 novog Stroma 650XT, opremio ga za putovanje i ne razmišlja o promeni motora... Promenio Utorak u 18:59 član DraganNS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 870 Napisano Utorak u 19:08 MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan bas lep beli XT...ma nema,zaigra mi srce na malog stroma i to je to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15229 Napisano Utorak u 19:16 Integrisan, 8055 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi ljude završavaj posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7627 Napisano Utorak u 20:12 Drug član, 2171 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko Mihajlovic je napisao: gledam da se drzim ovih ponudjenih modela , jer ako gledas i to - sto bi dao za stroma klotaru 8500 , kad za te pare ima CF moto 800 , sa ABS , radarom , tempomatom , navigacijom , medijom itd itd itd itd Ozbiljna je to masina, prvo neka savlada ove decije pa onda Crni strom sa crnim alu felnama i ovim ruznim givi vizirom koji vozi moj prijatelj je multipla u svetu motora, strom u bilo kojoj drugoj boji i detaljem u drugoj boji i naravno bez ovog vizira je lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1651 Napisano Utorak u 20:43 Drug član, 2078 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, brankoXM je napisao: ma nema,zaigra mi srce na malog stroma i to je to Sam si sebi odgovorio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20851 Napisano Utorak u 21:11 Integrisan, 6452 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Tracer mi najlepsi, Versys drugi ali rad motora je i meni :/. Ali s obzirom na cenu izabrao bih verovatno Stroma. Ipak bih probao dobiti test voznju sva tri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 878 Napisano Utorak u 21:13 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce me vozaci stroma razpeti al da kazem koju. Meni kupovina motora mozgom nema logike...to je nesto sto se vozi srcem. Samim tim meni LICNO ona prica kubikaza registracija.potrosnja,bla bla nema u logike. Motor je sport kao pecanje,nautika itd..ako cu da gledam koliko trosi,koliko kosta registracija,i ostalo necu ga ni voziti. Hocu da mi zaigra srce kad god sednem na motor Elem da se vratim na temu,vozio oba,posedovao oba. Opet MENI licno,Strom radi sve kako treba ali nista posebno,kao golf dvojka,nema te zabave,udara,adrenalina 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 870 Napisano Sreda u 04:49 MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan xiaomi medju motorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 995 Napisano Sreda u 08:00 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Patriota said: Strom radi sve kako treba ali nista posebno,kao golf dvojka,nema te zabave,udara,adrenalina To ja uvek pričam. Stroma da mi džabe daju ne bih uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1988 Napisano Sreda u 08:03 Drug član, 2946 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ni ja stroma da imam mogućnost za 3 različita motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1651 Napisano Sreda u 08:27 Drug član, 2078 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Covek napisao da mu zaigra srce na stroma. Tu je kraj priče. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 254 Napisano Sreda u 13:42 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Patriota je napisao: Verovatno ce me vozaci stroma razpeti al da kazem koju. Meni kupovina motora mozgom nema logike...to je nesto sto se vozi srcem. Samim tim meni LICNO ona prica kubikaza registracija.potrosnja,bla bla nema u logike. Motor je sport kao pecanje,nautika itd..ako cu da gledam koliko trosi,koliko kosta registracija,i ostalo necu ga ni voziti. Hocu da mi zaigra srce kad god sednem na motor Elem da se vratim na temu,vozio oba,posedovao oba. Opet MENI licno,Strom radi sve kako treba ali nista posebno,kao golf dvojka,nema te zabave,udara,adrenalina Sva 3 motora su ista kategorika. Versys ne verujem da je zabavniji. Tracer 700 vrv nešto malo više od Stroma. Nije ovo kategorija ni kubikaža za neku ozbiljnu zabavu u smislu adrenalina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...