brankoXM 858 Napisano pre 2 sati (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 688 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kako naslov kaze-slatka trilema dosao sam do nekih parica i kupio bih novo,iz radnje. izbor mi je spao na strom 650,trejser7 i kawu versus 650...tim redom kako je napisano,tako` i preferiram... o stromu znam dosta,o versusu ponesto,o trejseru nista sem da je lep. on malo odskace sa cenom ali moglo bi da se nategne. imam fore do marta da odlucim i na sajmu da vidim svu trojicu i da padne odluka. kupovina je na duze vreme,preko 5 godina svakako. trejser mi je najlepsi, strom je dokazan kao svajcarski nozic, turer,versus vise vozacki motor. moje ture su 500 tinak km,solo,jedan kofer. sa novim motorom,kilometraza bi narasla sigurno. imam 178 cm ,90 kg . motor vozim uglavnom na tim duzim voznjama, za grad posao itd bih gledao da zadrzim trenutni motoric posto sam zadovoljan ali nije neki turer. vredi li platiti trejsera vise od ove druge dvojice ? generalno,sve me zanima . naravno svaki bih probao. nisam ni brz vozac ni krivinar. mogu i predlozi van ova tri motora. izvolite,zbunite me Promenio pre 2 sati član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6003 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5101 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za Versys 650. Udoban, solidne karakteristike. Bolji na ogibljenju od V-Strom 650, udobniji od Tracer 7 od kojeg je i jeftiniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8059 Napisano pre 49 minuta Drug član, 2228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo izbaci stroma iz trileme pa se dvoumi malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...