Jump to content

Moto Zajednica

1. Novembar 2025. NOVI SAD

Recommended Posts

• Duh Bez Sekire, 1040 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Moj stariji sin je koordinator/redar za veterinarski fakultet. Ide sa kolonom iz Inđije. Trenutno su na Mišeluku i čekaju kolonu iz Rume da zajedno uđu na doček u Novom Sadu. Ima molbu za bajkere ako je ikako moguće i ako ima dobre volje da ih nakon dočeka isprebacuju do raznih smeštaja, jer imaju informaciju da će biti priličan kolaps i da neće moći da dobiju taksi prevoze, što znači još ko zna koliko pešačenja za pojedine (u zavisnosti gde su se organizovali za smeštaj). Vidim na live snimku da je na Mišeluku već gomila bajkera. Ako neko vidi ovu poruku i raspoložen je da pomogne oko moto-taksiranja molim da mi pošalje privatnu poruku da mu prosledim broj telefona od sina radi dalje koordinacije. Ja sam sinoć bio sa suprugom u Inđiji i razvozili smo studentariju a večeras nisam u NS jer mlađi sin ima neko punoletstvo i moram kasnije da ga pokupim. Znači, svaka pomoć je dobrodošla...

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2836 postova
  • Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3...

Drugari cekao sam do poslednjeg momenta u nadi da cu biti bolje, ali na moju veliku zalost, ja cu sutra samo psihicki biti sa vama.

Od sinoc sam pod temperaturom, danas sam sve musterije odlozio jer je i Laki zakacio isto tako da servis danas nije radio. Nemam snage da ustanem iz kreveta vec vise od 24h.

Budite pametni i dostojanstveni, zelim vam svu srecu!!!

• Sviđa mi se 13

• Svrati ponekad, 146 postova
  • Motocikl: CFMOTO 700 MT

Dobro jutro i srećan put svima.

Molim vas obratite pažnju, ova nesrećna vlast je danas proglasila danom žalosti, nemojte slučajno puštati muziku jer će nas kamere snimati na svakom koraku da režim ne bi iskoristii protiv nas i svih naših dobrih namera...

Samo polako i uz Božiju pomoć!

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 438 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...

Drugari , mirne i srećne puteve vam želim .. Budite dostojanstveni i tihi , mudri i pravedni ..

Nažalost neću biti sa vama , ali mislima , srcem i celom dušom jesam ..

Moje misli su uz roditelje nastradalih i sve bližnje , da se nikada ne ponovi..

Gole ❤️

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 1

• Drug član, 1889 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Draga braćo i sestre, drugari i prijatelji sa svih strana, ako se po jutru (tj. prethodnoj večeri) dan poznaje danas će biti veličanstven dan! Dan kada ćemo dostojanstvo i nepokolebljivo, u tišini koja će odjeknuti do svakog uha koje voli pravdu, istinu i slobodu, setiti se da je pre godinu dana 16 anđela poletelo ka nebu i osvetlilo nam put kojim treba da krenemo. 

Dobro nam došli, sa nestrpljenjem, puni bratske i ljudske ljubavi vas očekujemo. :ljubav:

Promenio član DraganNS
  • Sviđa mi se 18
  • Hvala 1

• Ne silazi, 2180 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Ako je neko našao Huawei GT4 sat, bio bih mu zahvalan. 

Spao mi sa ruke 

Promenio član ProMaster

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja