dexex 105 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Jack Daniels said: Dočeka smo Pazarce u mojoj Batajnici večeras. Vidi se na gornjoj da BUS i BJB mogu zajedno. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 399 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uvek narod može zajedno, samo se političari svađaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 223 Napisano pre 22 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, frimen said: poziv za pomoć u petak 31. od 12:00!!! vrdničani mole da ih neko pripazi u dočeku studenata. koliko znam za sada sam tamo samo ja.. molim bjb da pomogne slobodan Mogu ja. Gde treba da dodjem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frimen 61 Napisano pre 22 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: uamana t7 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, There is no spoon je napisao: Mogu ja. Gde treba da dodjem? podne petak venac frimen/tenere 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2145 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio dete, koje pešači do NS. Sad smo mi na redu. 39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9282 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 6548 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Loodi Pazovčani 36 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1089 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 2230 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2025. at 21:33, severian je napisao: Okupljanje Subota 1. Novembar 08-8.30h Parking ispred TEMPA (u bliini Kvantaske pijace) (Parking Tempa nalazi se u neposrednoj blizini Kvantasa i izlaza na Auto put ka Sidu - vidi sliku) Molim vas da ne kasnimo. Kolona kreće u tacno u 8.30h (u smeru strelica sa donje slike). Pomozite redarima (bice vidno obelezeni prslucima) da sve protekne kako treba! Idemo auto putem do Stare Pazove (nema placanja putarine!), a dalje starim putem. Detalji o ruti i mestu parkiranja, nakdnadno nakon koordinacija sa svima sa kojima se treba koordinirati! VIDIMO SE! Да поновимо још једном 7 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 231 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 431 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kako su mi rekli ovo će biti setačka staza za subotu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 10 Napisano pre 14 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan @severian Složio bih se sa tobom u potpunosti da nema izgovora za ne dolazak da mi se nije desilo da zakačim ovaj stomačni virus koji hara ovih dana. Maksimalno ću se potruditi da prisustvujem ali na žalost do same subote ujutro ja neću znati da li mogu ili ne mogu da idem... Valjda ću uspeti da vam se pridružim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 399 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hajde drži se i ozdravi što pre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3114 Napisano pre 14 sati Vozac A kategorije :D, 1034 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Како стојимо са информацијама о потенцијалним затварањем дионица пута, мостова или тако нешто? Нисам у Вибер групама па се овако информишем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9282 Napisano pre 14 sati BJB Maxi Scooter Club, 6548 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je sve regularno, dosadašnja korespodencija sa saobr. policijom korektna. E sad... Videćemo taj dan. Imamo i nešto alternativa ali o tome pred sam polazak. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3114 Napisano pre 14 sati Vozac A kategorije :D, 1034 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, alexanto je napisao: Za sada je sve regularno, dosadašnja korespodencija sa saobr. policijom korektna. E sad... Videćemo taj dan. Imamo i nešto alternativa ali o tome pred sam polazak. Хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 180 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , Sutra i u subotu ko želi ka NS nega obavezno izbegava autoput ,jer se može desti da zatvore naplatne rampe . Ne bukvalno zatvoriti ,nego od nenormalnog priliva vozila jednostavno prestanu sa radom . Ima neka priča ,a gde ima dima ima i vatre da se ćaci spremaju u subotu da blokiraju sve naplatne rampe prema NS - Ruma ,plaćajući putarinu kovanica i time usporiti prolazak kroz iste. Izbegavajte sve mostove u NS ,jer će biti zatvoreni u subotu . Jedini prilaz NS je preko Zrenjanina, Kaća (isključenje Kovilj) ili preko Fruške Gore na Vrdnik - Banoštor skela - Begeč pa NS . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 180 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, alexanto je napisao: Za sada je sve regularno, dosadašnja korespodencija sa saobr. policijom korektna. E sad... Videćemo taj dan. Imamo i nešto alternativa ali o tome pred sam polazak. Kakav dogovor sa policijom . Ljudi pa jedinom panduru koje verujem je onaj pas što je lajao na Vulina . Daj dozovite se više . Odjebi pandure . 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9282 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 6548 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 Ne vidim potrebe za ovim tonom i šta tačno želiš da postigneš ovakvim nastupom u temi? Ako nemaš šta konstruktivno da napišeš, slobodno se uzdrži. Dovoljno je delikatna situacija da su nepotrebni ovako potpaljivi komentari o zatvaranju mostova, naplatnih rampi i da se ide skelama za NS. Mislim stvarno... Ti se potrudi da stigneš iz PAlanke za NS a pusti nas da se snalazimo ovako nevešti 8 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3114 Napisano pre 13 sati Vozac A kategorije :D, 1034 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, rajmax63 je napisao: Ljudi , Sutra i u subotu ko želi ka NS nega obavezno izbegava autoput ,jer se može desti da zatvore naplatne rampe . Ne bukvalno zatvoriti ,nego od nenormalnog priliva vozila jednostavno prestanu sa radom . Ima neka priča ,a gde ima dima ima i vatre da se ćaci spremaju u subotu da blokiraju sve naplatne rampe prema NS - Ruma ,plaćajući putarinu kovanica i time usporiti prolazak kroz iste. Izbegavajte sve mostove u NS ,jer će biti zatvoreni u subotu . Jedini prilaz NS je preko Zrenjanina, Kaća (isključenje Kovilj) ili preko Fruške Gore na Vrdnik - Banoštor skela - Begeč pa NS . Како знаш ово за мостове? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2335 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 831 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, alexanto je napisao: ali o tome pred sam polazak. Napunite rezervoare gorivom. Za one koji ne znaju za spremite: vodice, sendvičić, keksić... 3 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 621 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve informacije koje se ticu polaska za NS treba da budu vreme i mesto polaska, ostalo tipa kuda ce kolona ici i kojim pravcima treba da ostane na organizatorima (mislim i na BJB i BUS) da bi se izbegla nekakva situacija na putu i da se ne stigne u NS kako je zamisljeno. Sto se mene tice mogu se praviti i manje grupe motora i pred ulazak u NS svi zajedno ulaz. Motori mogu i makadamskim putem. Naravno da je moguce da OKG podmuklo uradi nesto sto im nije strano i treba biti dva koraka ispred njih. P:S Verovatno ste svi juce videli kako ZLO odgovara na pitanje u vezi komemorativnog skupa 01.11 u Novom Sadu. Promenio pre 10 sati član Bratislav 1973 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5693 Napisano pre 13 sati Drug član, 1223 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alex989 je napisao: stomačni virus Dva Enterofurila i začepiće te bez problema. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 180 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Nemam malo godina , a od 1989. godine sam na raznim protestima (jogurt revolucija). Od tada nema gde me nije bilo i znam šta stoka pandurska na čelu sa psihom u stanju da uradi. Pa mene su me panduri polovali vodenim topom 9. matra 1990. pa skidanje Miloševića 2000. godine, pa par velikih protesta po celoj Srbiji , NS, KG, KV NI. Nemoj meni držati slovo ,jer ja sve što napišem je dobronamerno i možda nekom pomogne u snalaženju dolaska u NS . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1274 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 495 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Onda vrlo dobro znas da je i Sloba pokusao blokadama da onemoguci dolazak u BG 5. oktobra. I znas kako se zavrsilo sa tim blokadama. Oni nek rade njihovo, mi cemo nase... 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 780 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9282 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 6548 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 Poštujem. Ali trebao bi i ti da poštuješ što neka grupa ljudi ipak mesec danas skoro već planira ovu vožnju. Nemamo ni mi malo godina, nismo veverice i nismo pali sa marsa pa da baš ne znamo šta radimo. Jedno je kad na ovakav dogadjaj ideš sam, onda nije teško planirati a drugo je kad pozoveš javno ljude i vodiš/redarišeš kolonu od možda i više stotina motora. Te floskule zajebi policiju i slično baš i nisu od pomoći. A opet pominjem: svakako imamo i rezervne varijante u slučaju blokiranja/nesaradnje pomenutih. Za sad je sve pod kontrolom. A slovo si počeo da držiš ti Svakako, želim ti bezbedan odlazak u NS i povratak kući posle pomena. Kao i svima nama. Vidimo se. 14 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 518 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, bitno je da nas u subotu u Novom Sadu bude što više. I to je jedino bitno. Vidimo se na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme! 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...