AlekShu 238 Napisano Četvrtak u 22:55 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Nije defile, nije vožnja, idemo po PRAVDU. 7 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ Miki 85 Napisano Petak u 04:46 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dodik u Bijeljini, u drugoj državi !!! pakuje autobuse sa batinašima za Novi Sad. p.s. za to vreme Skyrunner zatvara teme i stavlja znak = između njih i Đinđića. To nam je situacija... Promenio Petak u 04:55 član DJ Miki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5359 Napisano Petak u 05:25 Drug član, 1927 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde DJ dečko ajde malo ohladi Izvinjavam se svima što sam vam dirnuo u svetu kravu. Ja stvari gledam potpuno apstrahovano i nisam zaljubljen u nečiji lik i (ne)delo. Ovi su samo uspeli da usavrše sistem i malo dorade mašinu koja je već uveliko radila u Sps i DS vreme. Čak su i ljudi isti. 2 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ Miki 85 Napisano Petak u 06:24 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Skyrunner je napisao: Ajde DJ dečko ajde malo ohladi Izvinjavam se svima što sam vam dirnuo u svetu kravu. Ja stvari gledam potpuno apstrahovano i nisam zaljubljen u nečiji lik i (ne)delo. Ovi su samo uspeli da usavrše sistem i malo dorade mašinu koja je već uveliko radila u Sps i DS vreme. Čak su i ljudi isti. Vučeliću, ti si? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 603 Napisano Petak u 13:17 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ne mogu doći, motorom. Vidimo se večaras. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5359 Napisano Petak u 13:59 Drug član, 1927 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, DJ Miki je napisao: Vučeliću, ti si? Za tebe se i ne zna ko si, zato i ostani tu gde jesi i ako baš toliko žarko želiš kaki i dalje po isključivo političkim temama Svakog nešto usrećuje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1603 Napisano Petak u 14:04 Drug član, 2052 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se i ne zna ko je ali je za razliku od tebe kulturan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21620 Napisano Petak u 23:00 Integrisan, 8842 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Skyrunner je napisao: Ovi su samo uspeli da usavrše sistem i malo dorade mašinu koja je već uveliko radila u Sps i DS vreme. Čak su i ljudi isti. Kakva verbalna dijareja. Ovo ako nije uobičajena poza zanata, vec zaista veruješ u te bajke službe, šta reći, a ne zaplakati... Svašta se može zameriti ds-u, ali da je kao ovi... Ko maksim po diviziji, ali baaas I da, ne spominješ dss i legalistu? Nemaš primedbe na Mihajlova, Tomića, Bulatovića? Sve kul? Ta ekipa je mnogo duže bila na vlasti od ovog koji te žulja. 2 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 407 Napisano Petak u 23:45 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su samo nastavili ono sto su zuti zapoceli. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5359 Napisano Subota u 08:12 (promenjeno) Drug član, 1927 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, severian je napisao: Kakva verbalna dijareja. Ovo ako nije uobičajena poza zanata, vec zaista veruješ u te bajke službe, šta reći, a ne zaplakati... Svašta se može zameriti ds-u, ali da je kao ovi... Ko maksim po diviziji, ali baaas I da, ne spominješ dss i legalistu? Nemaš primedbe na Mihajlova, Tomića, Bulatovića? Sve kul? Ta ekipa je mnogo duže bila na vlasti od ovog koji te žulja. Nisu Stanimire isti kako da ne. Svi ovi ljudi koji su puni ideala, se samo zovu i izgledaju isto, ali nikako nisu isti. Koja zamena teza, dostojna bilo kog sns pobornika. Ono ekvivalent lika koji ima brilijantnu odbranu "meni sudite za tih par krađa, a koliko su ONI pokrali" @sreten75 o tome upravo i pričam. Ne samo da su nastavili, nego su i usavršili šemu, ali na jedan siroviji i za njih efikasniji način. Moji nisu ni jedni ni drugi. Ovaj koji me žulja je na vlasti sad već 4. izborni ciklus. Poslednjih 8 i kusur ima apsolutnu vlast (kad je počistio suprotni tabor u svojoj stranci) Ali me žuljaju i ovi koji koji su u ovom ili onom obliku 30 i kusur godina na vlasti sprovodeći svoje kombinacije. Promenio Subota u 08:14 član Skyrunner 2 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4379 Napisano Subota u 10:06 Drug član, 2805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne znam čemu prepucavanje kad svi znamo ukoliko se nakon ovih sad ne odradi kompletan reset Društva sa kompletnom lustracijom i presudama (naravno bez nanogica i tih šitina) uz komplet istragu o ''opozicionim'' ljubavima sa pozicijom kao i nezaboravljanjem onih prethodnih i njihovih dela....možemo kolektivno kao nacija da se samoubijemo i da ostvarimo onu priču o ''šljivi''. Zaista ne vidim drugi način da se izvučemo...zato, manje se prepucavajte i gledajte kako ćete se u budućnosti slagati jer nam drugo ništa ne preostaje. 3 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...