Jump to content

Moto Zajednica

15.8. Novi Sad

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova

Dodik u Bijeljini, u drugoj državi !!! pakuje autobuse sa batinašima za Novi Sad. 

p.s. za to vreme Skyrunner zatvara teme i stavlja znak = između njih i Đinđića. To nam je situacija...

Promenio član DJ Miki
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1927 postova

Ajde DJ dečko ajde malo ohladi

Izvinjavam se svima što sam vam dirnuo u svetu kravu.

Ja stvari gledam potpuno apstrahovano i nisam zaljubljen u nečiji lik i (ne)delo.

Ovi su samo uspeli da usavrše sistem i malo dorade mašinu koja je već uveliko radila u Sps i DS vreme.

Čak su i ljudi isti.

• Sviđa mi se 2
  • Zbunjen 1
  • Podržavam 2

• U prolazu, 25 postova
pre 58 minuta, Skyrunner je napisao:

Ajde DJ dečko ajde malo ohladi

Izvinjavam se svima što sam vam dirnuo u svetu kravu.

Ja stvari gledam potpuno apstrahovano i nisam zaljubljen u nečiji lik i (ne)delo.

Ovi su samo uspeli da usavrše sistem i malo dorade mašinu koja je već uveliko radila u Sps i DS vreme.

Čak su i ljudi isti.

Vučeliću, ti si?

• Sviđa mi se 1

Pre 7 sati, DJ Miki je napisao:

Vučeliću, ti si?

Za tebe se i ne zna ko si, zato i ostani tu gde jesi i ako baš toliko žarko želiš kaki i dalje po isključivo političkim temama

Svakog nešto usrećuje

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8842 postova
Pre 17 sati, Skyrunner je napisao:

Čak su i ljudi isti.

Kakva verbalna dijareja. Ovo ako nije uobičajena poza zanata, vec zaista veruješ u te bajke službe, šta reći, a ne zaplakati...

Svašta se može zameriti ds-u, ali da je kao ovi... Ko maksim po diviziji, ali baaas :)

I da, ne spominješ dss i legalistu? Nemaš primedbe na Mihajlova, Tomića, Bulatovića? Sve kul? 

Ta ekipa je mnogo duže bila na vlasti od ovog koji te žulja. 

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 3
  • Podržavam 2

Pre 9 sati, severian je napisao:

Kakva verbalna dijareja. Ovo ako nije uobičajena poza zanata, vec zaista veruješ u te bajke službe, šta reći, a ne zaplakati...

Svašta se može zameriti ds-u, ali da je kao ovi... Ko maksim po diviziji, ali baaas :)

I da, ne spominješ dss i legalistu? Nemaš primedbe na Mihajlova, Tomića, Bulatovića? Sve kul? 

Ta ekipa je mnogo duže bila na vlasti od ovog koji te žulja. 

Nisu Stanimire isti kako da ne. Svi ovi ljudi koji su puni ideala, se samo zovu i izgledaju isto, ali nikako nisu isti.

Koja zamena teza, dostojna bilo kog sns pobornika.

Ono ekvivalent lika koji ima brilijantnu odbranu "meni sudite za tih par krađa, a koliko su ONI pokrali"

@sreten75 o tome upravo i pričam. Ne samo da su nastavili, nego su i usavršili šemu, ali na jedan siroviji i za njih efikasniji način.

Moji nisu ni jedni ni drugi.

Ovaj koji me žulja je na vlasti sad već 4. izborni ciklus. Poslednjih 8 i kusur ima apsolutnu vlast (kad je počistio suprotni tabor u svojoj stranci)

Ali me žuljaju i ovi koji koji su u ovom ili onom obliku 30 i kusur godina na vlasti sprovodeći svoje kombinacije.

Promenio član Skyrunner
  • Sviđa mi se 2
  • Zbunjen 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 2805 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Iskreno ne znam čemu prepucavanje kad svi znamo ukoliko se nakon ovih sad ne odradi kompletan reset Društva sa kompletnom lustracijom i presudama (naravno bez nanogica i tih šitina) uz komplet istragu o ''opozicionim'' ljubavima sa pozicijom kao i nezaboravljanjem onih prethodnih i njihovih dela....možemo kolektivno kao nacija da se samoubijemo i da ostvarimo onu priču o ''šljivi''.

Zaista ne vidim drugi način da se izvučemo...zato, manje se prepucavajte i gledajte kako ćete se u budućnosti slagati jer nam drugo ništa ne preostaje.

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja