Tecaub 85 Napisano April 29 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, svaka cast 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano April 29 U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi kraljevi. Veliko bravo! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano Nedelja u 10:44 U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam napred 16 zuba, mogu reci da je drugi motor u pitanju. Maksimalna brzina me ne zanima, ali cu da testiram i nju na pravcu nekom. Mnogo se lepse vozi, prva nije kratka kao fabricki, po gradu cetvrta gotovo da ne treba, na vrh gasa ide 60 cetvrtom, top sto se mene tice. Drugom lagano izlazim svuda, tako da nije mrtav kao sto sam mislio da ce biti. Samo me plasi da ne zakaci onaj kablic od pokazivaca brzina jer je knap napred kada se stavi lanac koji je inace deblji od fabrickog dosta iako je ista oznaka 428. Za 1 kariku mora da se produzi u odnosu na fabriku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Nedelja u 18:25 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Danas saobracajna nesreca , isekao me idiot iz sporedne ulice i pobega , ukocio sam i proklizao neka sreca par ogrebotina na meni , na snajperu tek samo tacka i poderana rucica gasa , velika sreca za obojicu....P.S tankirao ga posle 2.2 l na 100km, sve u svemu ljudi pazite se kreteni na sve strane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 85 Napisano Nedelja u 18:42 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Koke je napisao: Danas saobracajna nesreca , isekao me idiot iz sporedne ulice i pobega , ukocio sam i proklizao neka sreca par ogrebotina na meni , na snajperu tek samo tacka i poderana rucica gasa , velika sreca za obojicu....P.S tankirao ga posle 2.2 l na 100km, sve u svemu ljudi pazite se kreteni na sve strane. E tako i meni izlete budala ja sa nekih 30km na sat poljubih asfalt a on lagano ode.Zato sam napred kupio drugu gumu 2.75 mitasovu sad em bolje koci em nema proklizavanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 85 Napisano Ponedeljak u 06:58 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, mitjaict je napisao: Stavio sam napred 16 zuba, mogu reci da je drugi motor u pitanju. Maksimalna brzina me ne zanima, ali cu da testiram i nju na pravcu nekom. Mnogo se lepse vozi, prva nije kratka kao fabricki, po gradu cetvrta gotovo da ne treba, na vrh gasa ide 60 cetvrtom, top sto se mene tice. Drugom lagano izlazim svuda, tako da nije mrtav kao sto sam mislio da ce biti. Samo me plasi da ne zakaci onaj kablic od pokazivaca brzina jer je knap napred kada se stavi lanac koji je inace deblji od fabrickog dosta iako je ista oznaka 428. Za 1 kariku mora da se produzi u odnosu na fabriku. Jesi li menjao lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 89 Napisano Ponedeljak u 07:00 (promenjeno) Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Tecaub said: E tako i meni izlete budala ja sa nekih 30km na sat poljubih asfalt a on lagano ode.Zato sam napred kupio drugu gumu 2.75 mitasovu sad em bolje koci em nema proklizavanja. Kakvo je ponašanje sa širom gumom? Zadnju si isto podigao na 3.0 ili ostavio 2.75 fabrički? Promenio Ponedeljak u 07:00 član astmario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 85 Napisano Ponedeljak u 07:32 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, astmario je napisao: Kakvo je ponašanje sa širom gumom? Zadnju si isto podigao na 3.0 ili ostavio 2.75 fabrički? Odlicno, zadnja ostala ista 2.75 fabricka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano Ponedeljak u 07:41 U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li menjao lanacDa. Mora. Kratak je fabricki. Za jednu kariku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 15 Napisano Ponedeljak u 07:50 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, mitjaict je napisao: Stavio sam napred 16 zuba, mogu reci da je drugi motor u pitanju. Maksimalna brzina me ne zanima, ali cu da testiram i nju na pravcu nekom. Mnogo se lepse vozi, prva nije kratka kao fabricki, po gradu cetvrta gotovo da ne treba, na vrh gasa ide 60 cetvrtom, top sto se mene tice. Drugom lagano izlazim svuda, tako da nije mrtav kao sto sam mislio da ce biti. Samo me plasi da ne zakaci onaj kablic od pokazivaca brzina jer je knap napred kada se stavi lanac koji je inace deblji od fabrickog dosta iako je ista oznaka 428. Za 1 kariku mora da se produzi u odnosu na fabriku. Ja sam stavio 16 napred i motor je bio top sto se tice prve i druge brzine kao i vibracija, ali 4 brzina samo na idealno ravnom terenu ili nizbrdici znaci nesto.. Cak i na blagom usponu gubi snagu. Vratio sam se na 15 zuba ali vratile se i vibracije. Licno maximalna brzina mi ne znaci mnogo koliko mi znaci manjak vibracija i uzivanje u voznji. Razmisljam da vratim 16 napred i zadnji da povecam sa 38 na 41 recimo i time u teoriji dobijem slican odnos kao fabricki ali bi trebalo da vibracije skoro nestanu, kazu i da je bolje za lanac i lancanike.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano Ponedeljak u 16:06 (promenjeno) U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze i jare i pare Meni je bas to i bilo bitno, vozljiv je i u prvoj i u drugoj brzini, sto fabricki nije nikako, pogotovo u prvoj, koja je beskorisna. U pravu si za cetvrtu, na njoj se najvise vidi gubitak snage (sto je i logicno zbog rasporeda obrtnog momenta i prenosa). Na kraju, lako se vrati ako se predomislim Promenio Ponedeljak u 16:07 član mitjaict Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko_28 7 Napisano Utorak u 12:48 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavljao ABS na prednju kočnicu ? Poručio sam sa Temua i čekam da stigne. Promenio Utorak u 12:53 član Borko_28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 89 Napisano Utorak u 14:57 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan A kako je to zamišljeno? Da bi ABS radio, moraš imati senzore koji detektuju broj obrtaja točka i u slučaju blokade popuštaju/doziraju silu kočenja, to rade putem kontrolne jedince tj. računara i ceo sistem je projektovan za određeno vozilo. Na slici ne vidim da imaš potrebne komponente, a i sve da su tu ne bih rizikvao sa tako nečim na krucijalnom sistemu poput kočnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7026 Napisano Utorak u 15:34 Ne silazi, 5088 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je vrh. Izvršiš samoubistvo (i\ili ubistvo) za samo 489 din! https://share.temu.com/fevaLbCUh6B 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano Utorak u 15:39 U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavljao ABS na prednju kočnicu ? Poručio sam sa Temua i čekam da stigne. Videh na fejsu da je neko stavio. Kako funkcionise ne bih znao ali ne bih iskreno ni stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12698 Napisano Utorak u 15:43 Ne silazi, 3014 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to imao fabricki na Baotianu 125 pre 20 godina.Neces da primetis razliku.Taj je mlitavo kocio i bez toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano Utorak u 15:51 U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Realno Sniper odlicno koci, ne bih da prčkam nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano Utorak u 16:00 U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Kada menjate ulje, da li negde postoji filter ili sito metalno ono? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 89 Napisano Utorak u 16:54 (promenjeno) Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Postoji metalno sito ali se mora skinuti desni dekl motora da bi mu se prišlo, baci pogled na ovaj video(i vodi računa o dihtungu, ako planiraš skidanje pažljivo da se ne iskida, ili naručuj set da se nađe za svaki slučaj: Promenio Utorak u 16:55 član astmario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 32 Napisano Utorak u 17:15 U prolazu, 94 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Tu dihtung puca u najavi Je l neko cistio to sito? Logicno je da se pri svakoj zameni cisti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 89 Napisano Utorak u 17:41 (promenjeno) Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ulja po servisnom uputstvu na svakih 1000km, sito prvi put na 3000 a zatim na svakih 4000km se čisti. Dihtunga ima ako se sećam u Shimi Moto, mada treba da ih bude i drugde, samo tražite set dihtunga za kineski ATV 110. Promenio Utorak u 17:43 član astmario 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12698 Napisano Utorak u 19:37 Ne silazi, 3014 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ostalih motora koji nemaju filter ulja,a imaju sito.U obliku naprstka.Koji se nalazi ispod srafa za ulje.To sito se cisti kod svake promene ulja.Ne valja ako ima opiljaka.Zato ako nije skupo to je vazno proveriti. Kod kineza bez filtera ulja sasvim je ok zamena 1000-1500 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko_28 7 Napisano Sreda u 07:55 U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, mitjaict je napisao: Videh na fejsu da je neko stavio. Kako funkcionise ne bih znao ali ne bih iskreno ni stavio Video sam i ja na FB i kaže da se mnogo bolje ponaša prednja kočnica. Da može komotno samo sa njom da koči bez blokiranja točka. Ima u komentarima i da je već isprobao ranije i da traje. Samo me zanimalo još mišljenja o ovom poduhvatu. Prvi put sam uopšte video i da može da se doda. Prednja mu je inače baš jaka i hvata odlično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7026 Napisano Sreda u 08:29 Ne silazi, 5088 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je mnogo pametnije da se uloži malo truda u savladavanje veštine kočenja, nego da stavlja to go*ance, koje može da se raspadne svakog momenta. Ni pravi ABS nije neophodan, što bi pa blokirao točak koi moi uopšte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12698 Napisano Sreda u 08:40 Ne silazi, 3014 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan FB je bas merodavan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...