Zille-nbg 1687 Napisano Nedelja u 17:25 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, živke said: Pa koliko to izlazi samo lepljenje pločica? Oko 30ak evra? Jel isto i kad ide samo pod, tipa soba, veća terasa? Čekaju i mene neki radovi, pa čisto informativno. 18e po kvadratu. Ja sam napisao samo osnovu da bi se znalo orijentaciono. Ako se dobro secam, ide povrsina poda x3. Tako nesto je i ugrubo za krecenje. Valjda… Vodovodzija 900e za lupanje kupatila, stemovanje, njegov materijal, ugradnja geberita, tus kabina u ravni poda, zatim nakon keramicara dolazi da postavi sve slavine, bojlere, odvode, maske i slicno. I u toj ceni mi je i kuhinja, isto njegov materijal. Promenio Nedelja u 17:27 član Zille-nbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 198 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 203 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni radili proletos kupatilo dva "univerzalca". Za vodu i kanalizaciju na spratu i spajanje sa donjom etažom sa njihovim materijalom 500 e. lepljenje pločica 15 e po kvm. Ispod kade koju su formirali pravljenjem jednog zidića mazali su neki malter u koji su sipali neku tečnost . Čitao sam deklaraciju sa tog kanistera i garantuju nepropustnost. Postavljnje sanitarije 80e. Posle sam ih zvao da polupaju pločice u toj kadi na podu i zalepe nove jer nije postojao odgovarajući nagib. Bio je kontra i voda se zadržavala . Bili su besni ali te nove pločice i lepak su oni doneli i uradili kako treba. Jbg ne možeš da sediš pored njih ceo dan ,a i preterivali su s pivom. Da ih moje oči više ne vide ali jedva sam i njih našao. Svi majstori imaju posla preko glave jer su uleteli u te novogradnje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...