OgiBG 504 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Seba vec odradio crash bar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1254 Napisano Utorak u 19:50 Drug član, 1182 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam i ja ovo sokoćalo. Nisam ga preuzeo morao sam odmah na odmor. Preuzimanje tamo oko 10og septembra kad se vratim, polako razrada pa review , da vidim dal sam se zajebao ili ne :). Od dodatne opreme nema praktično ništa na lageru, tako da ću to polako sledeće godine ili preko zime, realno treba dodati neki rack pozadi, bočne torbe i štitnike ručki. 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 653 Napisano Sreda u 20:08 Pažljivo prati, 677 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Mile da te lepo služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6743 Napisano Četvrtak u 07:47 Enduraš, 6539 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/26/2025 at 9:50 PM, lemy said: Pazario sam i ja ovo sokoćalo. Nisam ga preuzeo morao sam odmah na odmor. Preuzimanje tamo oko 10og septembra kad se vratim, polako razrada pa review , da vidim dal sam se zajebao ili ne :). Od dodatne opreme nema praktično ništa na lageru, tako da ću to polako sledeće godine ili preko zime, realno treba dodati neki rack pozadi, bočne torbe i štitnike ručki. Čestitam Mile, verujem da ce ti se svideti. Poznat mi je osećaj, tako sam i ja bio pokusni kunić za CRF300L, medju prvima ga pazario, na kraju je ispalo dobro, nisam se pokajao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...