Jump to content

Moto Zajednica

Uzicka Republika - Voznja za Marka - Nedelja, 13.07.

Recommended Posts

• Vozac A kategorije :D, 1021 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Јунаци савременог доба! Али прије свега људине!

Браво за свакога ко је био али браво и за нас који смо били спријечени да дођемо. Пуна подршка до краја!!!

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 814 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

Nikome nista ne treba zameriti. Eto ja sat vremena pre polaska nisam znao da li cu moci da idem.

Vazno je da SVI budemo tu kada dodje do tih jebenih izbora i da tu budemo jedinstveni

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Drug član, 1418 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Uh kad me je njegova majka zagrlila i izustila "vi ste nasa snaga"   , oči se napunise suzama, a reko u kurac , nisam valjda ja najveća pičkica da prvi krenem sa suzama, ali bas mi se steglo srce.

Rekao sam joj-izvinite, svasta bih opsovao, ali neću ,sramota me, prvi put vas vidim, sve će biti dobro.

Jebem li im majku da im jebem prokletinjsku.

@Vaske4s hvala sto si organizovao akciju, razmenismo i koju juče:takoje:

Pozdrav za sve ljude dobrog srca i ovu nasu kafanu.

20250713_152544.jpg

20250713_185609.jpg

20250713_162319.jpg

• Sviđa mi se 28
  • Hvala 2
  • Podržavam 3

• Zainteresovan, 814 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900
pre 4 minuta, piki je napisao:

Uh kad me je njegova majka zagrlila i izustila "vi ste nasa snaga"   , oči se napunise suzama, a reko u kurac , nisam valjda ja najveća pičkica da prvi krenem sa suzama, ali bas mi se steglo srce.

Rekao sam joj-izvinite, svasta bih opsovao, ali neću ,sramota me, prvi put vas vidim, sve će biti dobro.

Jebem li im majku da im jebem prokletinjsku.

@Vaske4s hvala sto si organizovao akciju, razmenismo i koju juče:takoje:

Pozdrav za sve ljude dobrog srca i ovu nasu kafanu.

Prirodna reakcija normalnog coveka... mnogima se steglo grlo i "upalo nesto u oko"

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 8829 postova
Pre 10 sati, DraganNS je napisao:

Majka je bila van sebe od sreće i ushićenja i stalno je ponavljala "da ne veruje kakve Marko ima prijatelje..."

Upravo ovo je bio smisao! Kao i ona buka, jer sve se to lepo u pritvoru čulo, kažu Užičani i Kosjera ekipa!! (bravo Vukašin i @kloktor )

Bravo za sve!! Ali stvarno!!

Ovo je najlepše od moto priče što može da bude, čista solidarnost i da se nađemo porodici kolege, dok se on ne vrati. 

Bogatiji za priče i jedan veliki ponos!

--------

PS: moj utisak dana -> bravo za gospođu suprugu @Marko05 . Kad je teško vidi se šta je podrška, kako i koliko se voli. Toliko.

• Sviđa mi se 14
  • Podržavam 4

• Drug član, 1205 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
13 hours ago, Влајко said:

Једна до две критике, поред свега доброг што је до сада било, а већина ствари је добро функционисала. Није свако за редара. Тројица погрешила скретање на аутопуту и онда се враћају у супротном смеру, страшно... Такође, разумем да ми возимо у средњој а редари су брза и зауставна и све лепо блокирају и све функционише, али, оно пресецање колоне нагло из брзе у зауставну па назад, и тако више пута, то није ни за циркус. Смирите мало доживљај и понашајте се професионално ако већ радите тај посао.

Сент фром мај Шајоми...

Ćao Vlajko, u obe situacija koje pominješ sam ja glavni akter. Drago mi je da čujem kritiku, pa evo samo par rečenica na tu temu, da ne bude da kuliramo nešto što može biti bolje.

1- skretanje na autoputu - totalno moja greška. Navikao sam da iz BG-a izlazim na taj autoput iz Tošinog bunara i da nema "petljanja", te sam požurio da zatvorim uključenje i nisam skapirao da treba mi da skrenemo tu desno. 

2- Što se tiče prolaska beza-zaustavna traka, pazio sam da nigde ne ugrozim bilo koga u vožnji i da iskoristim rupe u koloni da se prestrojim. Dogovor je bio da ne zatvaramo brzu za automobile i ovo mi je jedini način bio da ispratim različite delove kolone. Kada smo išli za Niš, panduri su nas redare isterali iz brze trake da bi pustili kola i onda špartanje kroz zaustavnu je pokazalo kao dobra alternativa (ako izuzmeš strah da ne pokupiš neki šraf u istoj).

Elem, otvoren sam za sve sugestije, pa i ako se pokaže da nisam za redara, to je skroz okej :)

Ono lepše od ovoga gore je to da se skupio ozbiljan broj motora i mislim da smo stvarno osokolili porodicu. Koliko je Marko uspeo da nas čuje u zatvoru se nadam da ćemo čuti iz prve ruke kad ga puste, a to se nadam da će biti što pre :) 

• Sviđa mi se 20
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6355 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Svaka sugestija za rad redarske službe je dobrodošla i potrebna a mi ćemo se truditi da sve razumne sugestije i predloge usvojimo ne bismo li bili bolji i bolji a zarad bezbednosti učesnika kolone koje redarišemo. Verujte da smo maksimalno posvećeni tome.

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 2

• Никад не једи жути снег!, 801 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
Ćao Vlajko, u obe situacija koje pominješ sam ja glavni akter. Drago mi je da čujem kritiku, pa evo samo par rečenica na tu temu, da ne bude da kuliramo nešto što može biti bolje.

1- skretanje na autoputu - totalno moja greška. Navikao sam da iz BG-a izlazim na taj autoput iz Tošinog bunara i da nema "petljanja", te sam požurio da zatvorim uključenje i nisam skapirao da treba mi da skrenemo tu desno. 

2- Što se tiče prolaska beza-zaustavna traka, pazio sam da nigde ne ugrozim bilo koga u vožnji i da iskoristim rupe u koloni da se prestrojim. Dogovor je bio da ne zatvaramo brzu za automobile i ovo mi je jedini način bio da ispratim različite delove kolone. Kada smo išli za Niš, panduri su nas redare isterali iz brze trake da bi pustili kola i onda špartanje kroz zaustavnu je pokazalo kao dobra alternativa (ako izuzmeš strah da ne pokupiš neki šraf u istoj).

Elem, otvoren sam za sve sugestije, pa i ako se pokaže da nisam za redara, to je skroz okej

Ono lepše od ovoga gore je to da se skupio ozbiljan broj motora i mislim da smo stvarno osokolili porodicu. Koliko je Marko uspeo da nas čuje u zatvoru se nadam da ćemo čuti iz prve ruke kad ga puste, a to se nadam da će biti što pre  
Хвала на одговору брале. Видиш, тако се понаша одговорна особа на одговорној функцији, дајеш другима добар пример! Замерка предочена, замерка објашњена, хвала ти на томе! Жив био!

Сент фром мај Шајоми...

• Sviđa mi se 18
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 474 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

Još par fotki od jučerašnjeg dana punog emocija. Utisak broj 1. svakako Markova priča, nadam se da će što pre biti na slobodi.

Drugi pojedinac koji mi je ulepšao dan je ovaj dečačić, nesumnjivo budući bajker. Motao se oko motora i uzbuđeno ih razgledao, dodirivao pažljivo, postavljao neka pitanja svom tati. Podigao sam ga na motor, stavio mu i rukavice, a onda se oslobodio i počeo da me bombarduje pitanjima šta je ovo dugme, gde se koči, stiskali smo sirenu.. morao je tata da ga odvoji od motora :) koliko im je malo potrebno za sreću, samo treba da ih primetimo i slušamo, a onda nam to uzvrate u još većoj meri!

I naravno, energija i pozitivan duh onog naroda na ulicama, neprocenjivo!

uzice4.jpg

uzice3.jpg

uzice2.jpg

uzice1.jpg

• Sviđa mi se 13

• Drug član, 972 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Dobri ljudi,

hteo sam nocas da napisem odgovor, ali mozak vise nije funkcionisao :) 

Prvo bih se zahvalio svima koji su bili, kako fizicki, tako i u mislima... uzimajuci u obzir da je jek sezone godisnjih odmora, skupilo nas se poprilicno i dovezli smo veliki broj motora na trg u Uzicu.. Ono sto je verovatno jos vaznije, to je taj broj motora koji smo dovezli u Markovu ulicu. Pamtice onaj asfalt 13. Jul 2025. godine da se preko njega u istom momentu kotrljalo priblizno 400 tockova u koloni dugackoj nesto manje od 2Km. Pamtice ona zemlja podrhtavanje kada je zagrmelo skoro 200 izduva. Pamtice mestani kada je zbog nepravde, ucinjenje protiv njihovog komsije odrzan, do sada, najveci moto skup u njihovom selu, ali ono najvaznije, pamticu ja, a verujem i svi koji su prisustvovali, snagu i odlucnost u ocima njegove supruge, njegovih roditelja...Znamo da im nije lako, znam po tome jer, tesko je meni bilo samo da, u istim ocima gledam tugu, a ujedno i ponos...zamisljam kako je njima...Ali su u svemu tome smogli snage da budu jaki za Marka, za nas, za sebe...da nas docekaju kao najrodjenije dok se iz njihovog dvorista vijorila trobojka u momentu naseg dolaska. Lavina emocija, cak i sada dok se prisecam i pisem...razgovor sa Markovim ocem i recenica ''moramo zajedno, danas je to moj Marko, sutra moze biti i neki vas Marko''...i da, to je recenica koja sumira sve sto sam napisao i sto bih mogao da pisem jos satima, a sustinski je toliko jednostavno i stalo je u par reci, zato smo bili tu, da pokazemo da nijedan ''Marko'', pa ni ovaj nas, pravi @Marko05 nije i nece biti sam!!!

And last, but not the least, veliko hvala i kolegama iz UE i Kosjerica koji su u velikoj, najvecoj meri pomogli da sve ovo juce izgleda kako je izgledalo. Nezahvalno je da tagujem sve jer sam siguran da i ne znam ko je sve jos u pozadini pomagao, a ne zelim da ikoga izostavim jer ne bi bilo fer.

HVALA SVIMA!!!

• Sviđa mi se 41
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 180 postova
  • Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha
5 hours ago, salem said:

Skupiti pare za sudiju... ni oni ne rade dzabe. 

Mala je to plata za toliki posao.

Non stop primaju naloge, te apsi ovoga, te oslobodi onoga... verovatno sve ima tarifu...

Sta ja znam, ja sam samo radnik...

Ма за те наведене само говњива мотка или каменовање на сред трга, за пример другима

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 67 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

@AndjeoPaklana prvoj slici si me uhvatio u krupnom planu,sa crnom kapicom smožden od vrućine.Svaka čast svima na trudu i osećajnosti.Ali najvažnija vest da su ljudi pušteni iz tamnice.U to ime🍷

• Sviđa mi se 5

• Vozac A kategorije :D, 1021 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650
pre 29 minuta, profesorkosmosic je napisao:

Pušteni su......POBEDAAAA !!!!

Слава Богу!!!!! 

@Marko05 Срећна ти слобода пријатељу!!!!!!

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6355 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Pa desilo im se da su upravo hapšenjem ovih 7+2 ljudi pokrenuli "uznemirenje javnosti" :vlajko:

Čekamo Marka da se javiiii! 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1418 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Hvala Bogu!

Nek se porodica raduje!

Idemo dalje,

Treba osloboditi najvećeg zatvorenika-našu zemlju Srbiju!

Nema odustajanja i defetizma.

• Sviđa mi se 22
  • Podržavam 4

• Drug član, 356 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Au ekipa, svaka vam čast!

Naklon do poda.

Kakva sila, auuuuuuuuuuuuuuuu

Dobijena bitka, hajde i rat da dobijemo! Danas u Pančevu 100 ljudi legitimisano, bagra će 100 prekršajnih naloga izdati.

• Drug član, 1811 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Ma, bravo svima: građanima Užica, studentima, veteranima, bajkerima, novinarima, advokatima, sudijama...❤️ Velika pobeda, pumpamo dalje! :na_glavi:

• Sviđa mi se 3

• Ne silazi, 2982 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Sad na vestima na N1 pročitali sve osim Marka i još jednog. Njih puštaju sutra ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja