diask 22 Napisano Jul 10 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Dijana i u procesu sam obuke za A kategoriju. Otkad znam za sebe mi je najveća želja da vozim ali me je uvek neko/nešto sprečavalo. Sad neće! Motor još uvek nemam, ako sve bude teklo po planu imaću uskoro. Drago mi je što sam vas našla i radujem se druženju! 15 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13002 Napisano Jul 10 Ne silazi, 2971 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8119 Napisano Jul 10 BJB Maxi Scooter Club, 6334 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla. Ispravan je redosled prvo dozvola pa onda motor. Srećno i dobrodošla na ove stranice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5350 Napisano Jul 10 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8605 Napisano Jul 10 Drug član, 595 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошла Дијана на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Jul 10 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla Koji motor je na nišanu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 299 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 814 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla, brzo će i dozvola i motor pa da se vozimo uskoro na nekoj vožnji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diask 22 Napisano Jul 10 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Disko Nindža je napisao: Dobro nam došla Koji motor je na nišanu? Teško pitanje, svakog dana neki drugi... Volela bih da je naked, Yamaha MT i Kawasaki Z mi se najviše dopadaju. Još uvek ni jedan konkretno nije na nišanu jer ne mogu definitivno da se odlučim za kubikažu. Biće sigurno tema kad položim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 713 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla koleginice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4749 Napisano Jul 10 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ooo nee, idemo opet 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3885 Napisano Jul 10 Malinar u pokusaju, 1794 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, alexanto je napisao: Dobrodošla. Ispravan je redosled prvo dozvola pa onda motor. Dozvola, oprema pa motor, dodao bih. Moj savet, uzmi laganiji motor kojim ćeš lakše baratati u mestu i po gradu i uvek se trudi da koristiš gravitaciju jer motor nema rikverc (ako ga na nizbrdici parkiraš uz zid unapred, izguraćeš ga unazad nikad). Dobrodošla i srećno, ovo je prelep hobi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8119 Napisano Jul 10 BJB Maxi Scooter Club, 6334 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, o tome nema rasprave. Bez opreme ni do trafike... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3001 Napisano Jul 10 Drug član, 968 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, RankoBg87 je napisao: Ooo nee, idemo opet Za početak, izbjegavati Gordanu. Sledeće, ne slušati ni Ranka ni mene. Sledeće, ne slušati ni pola ostalih članova foruma, to sve ludo k'o struja. Ma najbolje ne slušati nikoga ovde! 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4749 Napisano Jul 10 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 521 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @diask Dobrodošla, na čemu učiš da voziš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diask 22 Napisano Jul 11 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, RankoBg87 je napisao: Ooo nee, idemo opet Misliš da ću da smaram? Hoću sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diask 22 Napisano Jul 11 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, milomir22 je napisao: Dozvola, oprema pa motor, dodao bih. Takav je plan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diask 22 Napisano Jul 11 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, markommarko je napisao: @diask Dobrodošla, na čemu učiš da voziš? Yamaha MT 07. Valjda ću je nekako savladati dovoljno da položim... U svakom slučaju, mislim da će prvi koji ću da kupim biti 125-300cc pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2306 Napisano Jul 11 (promenjeno) Drug član, 1183 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, milomir22 said: Dozvola, oprema pa motor, dodao bih. Koliko su se vremena promenila. Mnogi od nas su prvo uzeli motor, poplacali vise kazni, neki i uspesno bezali, pa onda polozili, ali dobro, promenilo se sve, nisu ni kazne kao sto su bile Gledaj da vozis sa opremom i sto svima uvek ponavljam, a to sam naucio ovde od nekih tada (sada vec davno) clanova "vozi kao da si nevidljiva". Promenio Jul 11 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3885 Napisano Jul 11 Malinar u pokusaju, 1794 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, diask je napisao: Misliš da ću da smaram? Hoću sigurno. Baci pogled na ovu temu, biće ti jasno: https://forum.bjbikers.com/topic/229574-drugi-pokušaj-predstavljanja/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4749 Napisano Jul 11 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, diask je napisao: Misliš da ću da smaram? Hoću sigurno. Ne nego imaju teme gde su koleginice pitale za savet pa je to ispao haos Al pitaj ti slobodno, neces dobiti pametan odgovor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diask 22 Napisano Jul 11 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, milomir22 je napisao: Baci pogled na ovu temu, biće ti jasno: https://forum.bjbikers.com/topic/229574-drugi-pokušaj-predstavljanja/ Auuu, teška priča... Svih 19 strana sam pročitala @RankoBg87 ne tražim tamo-nekog-tipa, časna reč 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4749 Napisano Jul 11 (promenjeno) Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, diask je napisao: Auuu, teška priča... Svih 19 strana sam pročitala @RankoBg87 ne tražim tamo-nekog-tipa, časna reč Cuj teska prica, najaktivnija tema bila tih dana Al sad ozb, izbegavaj Gordanu, @GR 46 ona je manijak koji samo tickira al kad nije na motoru je dusa @Peppermint kao pocetnik koji je sagledala sve, sve ce ti napisati sve sto te zanima sa strane ženskog početnika a imas i u par tema njene dugeeee postove da procitas da se ne bi nesto zeznula i radila dzaba. A ovo ostalo to je sve ludo i ne slusaj Promenio Jul 11 član RankoBg87 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diask 22 Napisano Jul 11 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, @RankoBg87 Sinoć sam baš čitala šta je @Peppermint pisala o kupovini CFMoto 300NK, sve je super opisala, teškom početniku kao što sam ja takvi postovi mnogo znače. Inače, od ponedeljka treba da krenem sa praktičnom obukom, ove nedelje sam rešila teorijski ispit i lekarski. Jako sporo to sve sad ide, ako mene pitate... Kad sam polagala za B, nije tako bilo već je odmah moglo da se krene sa vožnjom a ostalo usput. Uglavnom, jedva čekam ponedeljak. Cenim da će mi kad "osetim" MT 07 biti jasnije koliko slabiji motor mi je potreban i onda krećem u potragu (i onda ću da vas smaram). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...