makins 1 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Momcovi,vredelo vas je cekati,svaka cast na odradjenom poslu ajd' kad bude kraj ,pa da komentarisemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 12, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan nije kraj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan znam Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,pedantno nema sta.Svaka vam cast na istrajnosti i detaljima,kako u radu tako i u opisima istih.Nego pustite nam poslednju epizodu sa happy endom.Postali ste ko spanska serija,nikad da vidimo kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast i na radu, i na trudu. Ocekujem da vidim kraj price, a nadam se da ce biti prilike da vidim masinu i uzivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu, posebno mi se svidjaju detalji (srafovi) na upravljacu i na ramu-bas lepa ideja!! Jedina zamerka (ako smem ) nekako mi se boja rama ne uklapa u sve ovo-nekako me podseca na farbu sto se koristi za stolice-lepse bi bilo da je tamnija-po meni Sve u svemu ODLICAN projekat!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oblace, bruka je motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra masina,sve pohvale za ulozeni trud i rad.Jedva cekam da je uzivo prostudiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan znaci, motor je bruuka! samo mi one felne malo kinesko izgledaju i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 13, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super, priznajem da bi svi vlasnici kineza trebali da ih prepravljaju jer ovako izgledaju bezveze... Slažem se s Picasom u vezi boje rama, kao jeftine stolice po kafićima, Metal Inex Leštane... Ni malo mi se to ne sviđa ali ako se to tebi sviđa piči dalje, gledajući accesories u Louisu za choppere ima super stvari, strava retrovizori i ostale stvari... Poštujem svaki trud koji čovek uloži u sređivanje svojih mašina, svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas boja rama izuzetno dopada, ali to je stvar ukusa. Prva stvar sto sam pomislio je: "al si je ubo". Oblake, samo napred, jedva cekamo da vidimo ostatak. Do sad nemam zamerki i dopada mi se ono sto sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan chudan izbor boja nisam ga tako zamishljao ... al videcemo josh nije gotov ... tek sad idu detalji mozda na kraju bude WWOoooWW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ce biti gotovo za 7 dana, u prazne postove ubacivacu slike do samog kraja a vi odavde pa na dalje slobodno komentarisite i kritikujte :D Sta reci osim svaka cast na trudu i da jedva cekam da vidim konacan ishod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Slozna braca! ;D Ovo vise nije samo vasa stvar,nestrpljivo cekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kao da gledam American Chopper, samo u domacoj izvedbi ;D Odlicno je ispalo! :o :o :o :) Ajmo braco, jos slikaaaa! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Oblake Care!! Pa ti si talenat za mnoge stvari, a ja mislio da samo dobro pises ;D ;D. Kao sto sa iscekivanjem cekam svako tvoje pisanije, tako sada zeljno iscekujem i kraj grunfovanja. Samo napred, pa da sto prenapravis jednu izlozbu da to uzivo vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast..Vjerujem da je ljepsi uzivo. Samo mi se ne svidjaju one sipke preko rezervoara, ali sve u sevemu odlicno je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super, priznajem da bi svi vlasnici kineza trebali da ih prepravljaju jer ovako izgledaju bezveze... Slažem se s Picasom u vezi boje rama, kao jeftine stolice po kafićima, Metal Inex Leštane... Ni malo mi se to ne sviđa ali ako se to tebi sviđa piči dalje, gledajući accesories u Louisu za choppere ima super stvari, strava retrovizori i ostale stvari... Poštujem svaki trud koji čovek uloži u sređivanje svojih mašina, svaka ti čast! Boja jeste hamerslag ali ima raznih efekt boja. To sto se plastificira naveliko, stolice itd je sasvim nesto drugo. Moja firma radi plastifikaciju 8 god i razne sam boje proturio al ova je sa kristalima i podseca na riblju krljust. Mozda na slikama nije verno predstavljena al je to boja koja mu "lezi" fantasticno a i ulapa se u osnovnu ideju zbog koje je sve krenulo. U Luisu ima svasta ali me to nije zanimalo, ne treba mi bilo sta sto je dostupno preko inter flore ceo motor sam od pocetka do kraja hteo sam napraviti, od bravarskih radova preko plastifikacije, farbarije, tapetarije, mehanike itd... a nisam ni bravar ni farbar ni tapetar ni bilo sta sto ima veze sa majstorijom te vrste u tome je cela poenta, nisam hteo da motor ispadne kao fabricki, ne znam ti japanac ili sta drugo vec da osmislim na sta zelim da lici detaljima i da to sprovedem u delo, sam bez majstora itd. Jedinu pomoc sam imao od burazera koji takodje nije majstor tih zanata vec samostalni kreativac Hteo sam da imam motor koji niko nema, motor koji sam sam uradio i nesto sto je bilo nadahnuce i izazov samo po sebi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi coper, delo koje odrazava vlasnika i njegou filozofiju /vidjenje/ motora. Coper je jedini pravi ako je uradjen po zamisli vozaca, a jos je "praviji" i ako ga je sam vozac napravio. Tada je neprocenjiv. Svaka ti cast, Oblace, fenomenalan je, samo nastavi tako, ovo je bilo pravo stvaranje. Svaka ti cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ovo je fantasticno, da ne verujes kakva promena samo napred podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NORMAN 6 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ako neki motocikal zasluzuje da nosi ime Choperr onda je ovaj sigurno taj. ;)Bravo za kreativnost i ljubav sa kojom ste sve uradili :)Ovo svakog inspirise a pokusa nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Облаке, дај више тај ауспух! К'о да га намерно кријеш. Је л' имате идеје шта ћете следеће зиме да радите? Кад би се ја устручио на неки такав подухват - знао бих шта да оправим... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 15, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Облаке, дај више тај ауспух! К'о да га намерно кријеш. Је л' имате идеје шта ћете следеће зиме да радите? Кад би се ја устручио на неки такав подухват - знао бих шта да оправим... auspuh ide sutra na hromiranje ali "oblak ga nema " da vi to sam kaze banovali ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...