Skittles 6270 Napisano Jul 4 Nemanja Stojanović, 1713 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Oduzeto je par motora u jadnom pokušaju zastrašivanja bajkera zbog javne podrške studentima. Udarili su između ostalog i na Vasketa. Pozivam vas sve, da u ponedeljak između 07:00 i 09:00 vozite svojim gradom, što sporije. Smislite gde će biti najefikasnje, znači ne po čepovima gde se i inače vuče, nego po onim ulicama koje vode do čepova. Samoorganizujte se lokalno, možete i ovde u temi da se javite ko je odakle da se povežete ako se ne znate. Neka budu grupice. A i da se ne organizujete, i da ne smislite ništa pametno, izađite na ulice, idite motorom na posao, ali veoma sporo. Neka osete. 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7284 Napisano Jul 4 Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 526 Napisano Jul 5 (promenjeno) Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan U nemogucnosti da naprave bajkeri 2.0, krecu da potplacuju "bajkere" (Vidovdan) i zastrasuju ostale (ova situacija) ne znam kako im nije jasno da gnev ne mogu unistiti..... Promenio Jul 5 član tibor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6270 Napisano Jul 5 Nemanja Stojanović, 1713 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je daleko sreda, dajte odmah! Mogu da probaju da zaobiđu jedan motor, al 3-4 ne. Mora odgovor biti brz i osetan, kao što su blokade najefikasnije ujutru i popodne, tako je i ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2687 Napisano Jul 5 Drug član, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Može poruka da bude i suptilnija a jasnija. Da se skupi 100-200 motora i samo da prođu pored stanice gde drže motore uz dosta buke. Neko sa iole pameti bi shvatio šta mu je činiti. 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4339 Napisano Jul 5 Drug član, 2782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da bi to malo dalo efekta...taj koji je zadržao motore ne boravi u tim objektima. Mislim da bi prvo trebalo ovde da nam se jave naši ljudi iz pravne branše, da vidimo kakvi su nam zakonski aspekti da smislimo prani vid zaštite pa onda plan. Džaba nam želja i volja ako oni na kraju postigni cilj a to je da nas isključe sa ulice... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 526 Napisano Jul 5 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju prava da zadrze sumnjiv motor tri meseca (cini mi se) radi provere. Motorase 2.0 ne mogu da naprave pa ih to zeza. Neke klubove uslovljavaju i placaju da dolaze na proteste ali solo ridere ne mogu. Sad su krenuli sa zastrasivanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4339 Napisano Jul 5 Drug član, 2782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan O tome govorim...šta se dešava kad se vrate motocikli? Ko je odgovoran za oštećenja, ko je zadužen za izradu dokumenta o zatečenom stanju vozila? Ko plaća i kakvu nadoknadu kad se vozilo vrati a ustanovi se da je bilo konfiskovano bez razloga? To nam sve treba u kompletu da znamo i da imamo neku pravnu pomoć kako bi se upustili u celu priču bez straha. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20915 Napisano Jul 5 Vozim motor, nisam BAJKER, 2714 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, tibor je napisao: Imaju prava da zadrze sumnjiv motor tri meseca (cini mi se) radi provere. Video sam kako zavrsavaju ti motori, rascerupani na parkingu 29-tog... Moj nece uzeti, pa po cenu zivota. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 393 Napisano Jul 5 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru oduzeli kabriolet i držali ga 90 dana. Naravno kerovi spustili krov i tako ga ostavili. Sve zbog kompleksa. Auto bio za otpad posle toga.Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 44 Napisano Jul 5 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa navodnom proverom 90 dana je potpuni skandal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20082 Napisano Jul 5 Integrisan, 6267 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, tibor said: Imaju prava da zadrze sumnjiv motor tri meseca (cini mi se) radi provere. Motorase 2.0 ne mogu da naprave pa ih to zeza. Neke klubove uslovljavaju i placaju da dolaze na proteste ali solo ridere ne mogu. Sad su krenuli sa zastrasivanjem. Jos jedan idiotski zakon neke idiotske vlasti koja je isti donela. 3 meseca treba da proveris broj motora i sasije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 526 Napisano Jul 5 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan razlog za bunt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3001 Napisano Jul 5 Drug član, 968 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mr_Wolf je napisao: Neko sa iole pameti...... .....i policija ne ide zajedno u istu rečenicu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8244 Napisano Jul 5 -, 1835 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ako se ovo ne resi u ponedeljak jebace nas kako stignu, a i dosta nas ce da se popismani... Treba zube da pokazemo i da objasnimo pajserima sta je moto zajednica. @Vaske4s ti u ponedeljak treba da ides o da trazis motor nazad, ako su ok i kapiraju dokle je ovo doslo i da je samo zbog hira policajca koji se tu zadesio, izdace ti potvrdu i aj cao. Ako krenu da drve kurac, onda..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1457 Napisano Jul 5 Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nije to hir policajca, to je direktiva odozgo, jer se istovremeno desilo u više gradova koliko vidim. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13002 Napisano Jul 5 Ne silazi, 2971 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mogli bolju taktiku da smisle, da nas zeznu... Ovi momci što su ostali bez motora, nije im svejedno. Možemo mi da se "silimo" koliko hoćemo, kod njih je "i nož, i pogača", ako razumete... Možda neko ima više motora, pa će lakše podneti. Ko ima jedan, i ostane bez njega, pa to je kao ptici da skratiš krila... Ej, 3 meseca, i posle te dočeka šta ? Prođe sezona, dobiješ nazad motor u dosta lošijem stanju, aj sudi se ti sa državom za naplatu... Trenutno, debelo gubimo na domaćem terenu...i ne možemo ništa ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20082 Napisano Jul 5 Integrisan, 6267 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih izbegavao i lepljenje nalepnica na motor jer to je bas ono prizivanje nevolje da vam neko osteti motor kao sashcu. Bedzevi su ok, ako neko ima nesto neka ti kaze u lice. Ovako ti vidi motor, gurne, izgrebe itd. pa ti posle trazi ko je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 526 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novosti? Da li su oduzimali jos nekom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 902 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 406 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sad videh na x-u ne znam da li je juceranji ili danasnji dogadjaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8119 Napisano Jul 6 BJB Maxi Scooter Club, 6334 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postavljeno je već više puta u temama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13002 Napisano Jul 6 Ne silazi, 2971 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem i dalje ići (i ide se) na proteste, blokade, kolima, pešaka, pa i motorom, ali ... Ovo je prst u oko. Ma, nemam reči... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3379 Napisano Jul 6 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Motorcyclist said: Ja bih izbegavao i lepljenje nalepnica na motor jer to je bas ono prizivanje nevolje da vam neko osteti motor kao sashcu. Bedzevi su ok, ako neko ima nesto neka ti kaze u lice. Ovako ti vidi motor, gurne, izgrebe itd. pa ti posle trazi ko je... Juče prolazim, dečku oborili parkiran motor na Dorćolu. Ne znam da li je imao neku nalepnicu, ali smrdi na delo ostrašćenog ćacija. To sam odmah pomislio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2082 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Čemu malodušnost? Opšta kriza u kojoj se nalazimo se može rešiti samo dijalogom (i izbori su vrsta dijalnoga). Sigurno ne represijom. Vlast kao da ne zna kakav smo narod i šta je to inat. Nije uhapšen motor kraj sveta. Svako ko ostane bez motora, automatski postaje najrevnosniji protestant pešak. I svi oko njega. Lančana reakcija. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6270 Napisano Jul 6 Nemanja Stojanović, 1713 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sam utiska da ću u ponedeljak oko 07:00 biti na Lidl parkingu u 29. novembra (Bulevar Despota Stefana), za sve moje Beograđane... Ko zna, možda se pojavi još neko, pa obrnemo koji krug. Tu beše ima i policijska stanica, da? 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...