lencuga 15394 Napisano Jul 2 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Sticajem okolnosti dosao sam u posed jakni koje mi ne trebaju, cene su mislim vise nego prihvatljive pa da podelim sa vama, mozda nekom dobro dodju. Nove su i ne nosene. Ako admin misli da cu ovim ostvariti neku dobit i da je oglas protiv pravila neka obrise. Ali ce se tu ogresiti jer bukvalno cupam svoje pare. Kako god ... JP 1880 Velicina 4XL Cena 115 eura Held textil Velicina M Cena 100 eura (Napomena, ova jakna nema protektore, verovatno je neki neposten covek uzeo) Kozne IXS Velicina 56 i 58 Cena 130 eura Napomena, jakne nemaju ledjni protektor, zasto nemam pojma ali koliko sam gledao po prodavnicama vecina proizvodjaca ih ne daje vec se dokupljuju. Jakne mogu dobaciti u Bgd gde ih mozete probati pre kupovine ili poslati na vasu adresu ali onda nema vracanja. Rok isporuke cca 10 dana. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 465 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @Nemus_93 pogledaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jul 2 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima gde ce opet da prodje taj kamion da cekam ja sledecu turu 2 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima neka od ovih jakni,al ako budem imao vremena skoknucu da probam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 46 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lenji, mogu li ja da uđem u ovu belu Held? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 884 Napisano Jul 3 Drug član, 884 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Broj za kontakt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 256 Napisano Jul 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za ovu Held XXL. Promenio Jul 4 član DeusExMachina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4663 Napisano Jul 4 Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @lencuga, probao bih i uzeo ako odgovara kožnu IXS veličina 56. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 4 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude ok jakne sutra uvece stizu u Bgd. @jamana, brate nemam pojma, meni je taman a ja sam trenutno 180cm i 83kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Jakne su na NBgd u bloku 30 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ode crna kozna IXS . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ode Held 2XL . @DeusExMachina, izvini druze, cekali smo do 23:00 da se javis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 256 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini stigoh u Bg tek u 22h i kontao sam da je kasno da zovem.. Nema veze.. Vise srece u sledecem izvlacenju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @DeusExMachina, jbg steta, ajde da ne obecavam ali pokusacu da "porucim" istu ili slicnu, napravicemo nesto . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 10 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ode i crno bela Held . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...