misa-pei 8551 Napisano Jun 25 (promenjeno) Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat, Adam Cabaj je nestao! Bio je na solo proputovanju krou Hrvatsku i Bosnu, na putu ka Crnoj Gori i Albaniji. Poslednja poznata lokacija mu je bila u sredu, 18. juna u Auto kampu Drina u Bosni. Vozi noviji model Afrike tvin, švajcarske registracije SG61794. Star je 32 godine i visine od oko 190 cm. Ako išta znate, molim Vas, kontaktriajte me na +49 176 434 11 474 Eva. Prema onome što sam našao na Fejsu, ušao je u Crnu Goru i krenuo ka kanjonu Martvice ( ja mislim da je greška, da treba da piše Mrtvice). Evo i ova objava njegovog prijatelja: @makikt Ovo je negde blizu tebe, ako se ne varam? Promenio Jun 25 član misa-pei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 25 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh... najverovatnije je upao u provaliju neku.. treba uvek nositi garmin inreach.. sad odoh da kupim. Strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 876 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Garmin Inreach je must have, i kad se ide u grupi, a pogotovo sam. Nadam se da je kolega dobro i da je samo zagubio telefon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7515 Napisano Jun 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Gajo Sevojno je napisao: treba uvek nositi garmin inreach.. Sta je garmin inreach ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 876 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mali Garmin GPS uređaj koji drži bateriju jako jako dugo, prati lokaciju, šalje lokaciju, možeš da se javiš familiji i kada nema dometa i da pozoveš SOS. Sve ide preko satelita. Koliko znam imaju organizovana spasavanja u okviru paketa koji plaćaš mesečno (helikopter, gss i te zajebancije). 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 25 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Sta je garmin inreach ? Mala spravica garmin, registruje lokaciju i šalje onima koje odabereš, ima i sos dugme.. ne znam dal registruje pad. Moguće da ima i tu opciju..a nije ni brdo dukata.. nekih 200€, to ode za jedno veče u kafani.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3774 Napisano Jun 25 Drug član, 914 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vise za one koji skrecu sa puta i idu u predele gde nemaju pokrivenost mobilnim signalom. Za pracenje gde ima pokrivenosti postoje i neke android aplikacije koje mogu da prepoznaju pad i da posalju poruku sa lokacijom na broj osobe koja je ukucana kao kontakt. Ima ih koje se placaju, ali ih ima i besplatnih koje imaju neka ogranicenja, ali ta osnovna stavka je i dalje tu, da posalju poruku kada se nesto nepredvidjeno desi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 25 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovaj kolega je vozio tet koliko sam shvatio.. verovatno je negde van dometa mobilnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Jun 25 Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Negde će se pojaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7515 Napisano Jun 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da vozi GS-a , pa da pomislim da je crklo djubre negde u nedodjiji... Ali , sa novom afrikom - tesko je taj scenario 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3026 Napisano Jun 25 Drug član, 970 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sutra će to Maki da prepegla i da ga pronađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 876 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan "Adam was found, he passed away in an accident on Friday in split Confirmed by the family, thank you all, for the support " Nažalost kolega je stradao u Splitu.... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 25 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam video vest ali nisam znao da je on. Motociklist poginuo u Splitu WWW.INDEX.HR U NESREĆI su sudjelovala dva osobna vozila i motocikl. Ni ovde ne pise ime osobe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1018 Napisano Jun 25 Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pronađen motociklista iz Švicarske za kojim se tragalo: Adam Cabaj lociran u splitskoj bolnici | GPMaljevac.COM GPMALJEVAC.COM Pronađen motociklista iz Švicarske za kojim se tragalo: Adam Cabaj lociran u splitskoj bolnici Adam Cabaj... Ovde piše da je smešten u bolnici u Splitu,i da je ok ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 876 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Po komentarima na FB porodica je potvrdila da je preminuo u bolnici.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7515 Napisano Jun 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan U jebem ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da putujem solo ali postoji realna bojazan od ovakvih situacija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 4053 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, misa-pei said: Moj brat, Adam Cabaj je nestao! Bio je na solo proputovanju krou Hrvatsku i Bosnu, na putu ka Crnoj Gori i Albaniji. Poslednja poznata lokacija mu je bila u sredu, 18. juna u Auto kampu Drina u Bosni. Vozi noviji model Afrike tvin, švajcarske registracije SG61794. Star je 32 godine i visine od oko 190 cm. Ako išta znate, molim Vas, kontaktriajte me na +49 176 434 11 474 Eva. Prema onome što sam našao na Fejsu, ušao je u Crnu Goru i krenuo ka kanjonu Martvice ( ja mislim da je greška, da treba da piše Mrtvice). Evo i ova objava njegovog prijatelja: @makikt Ovo je negde blizu tebe, ako se ne varam? Danas ceo dan se razmenjuju poruke između enduraša ovde u Cg vezano za nestanak momka. Njegova sestra je kontaktirala administratora za Tet Cg, i on nam je podelio ovu informaciju. Još uvek nije sigurno da li je on uopšte u Cg, to se proverava. Postoje neke informacije , neproverene, da je napustio Cg 20. juna i ušao ponovo u Bosnu. Proverava se i sa meštanima Velje Duboko da nije slučajno krenuo sa Kapetanovog jezera tima lošim putem. Još ništa konkretno se nije saznalo. Iz ovog slučaja, a bilo je i drugih, samo mogu ponovo da apelujem da se na tet bilo koji, i uopšte enduro ne ide sam. Lako može svašta da pođe naopako a posledice mogu biti veoma ozbiljne. Posebno ne voziti sam po planinama koje se ne poznaju. Ako nešto čujem o momku, javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 4053 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim da ste napisali da je momak preminuo u bolnici u Splitu. Katastrofa. Baš mi je žao što to čujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 453 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, saučešće porodici To putovanje sam sa sobom koliko je dobro toliko je i loše....zemljak je srećom živ, ali je otišao sam u CH, omlatio se ozbiljno, slučajan prolaznik je video motor pored puta i bio dovoljno savestan da potraži vozača i našao ga dalje u nekoj livadi bez svesti... šta bi bilo da duže vreme nije bilo saobraćaja a što je ponegde, pa i na našim prostorima, surova realnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Jun 25 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Citam komentare ... Kakav to sljam i ljudski otpad zivi pored nas... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 876 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nije pored nas, i kod nas. To je balkanski mentalitet. Isto u našim novinama piše kad strada neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 25 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ček bre ljudi, ja pročitah da je živ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 266 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 128 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon raspada Juge sirotinja se oparila, probahatila - došli divlji i potirali pitome, ukratko. Komentari na Indexu su inače pisani od ljudi "sa dna kace" - talog bolesnog društva. Strasno mi je za momka jer kao stranac u stranom gradu sigurno nije divlja (to uglavnom rade lokalni retardi i slindravi jutjuberi). Prilazne ceste u tri trake po Splitu su katastrofa, svakih 20 metara je neka udarna rupa ili potonuli šaht, ograničenje 70 a svi voze 100+, ne mogu auto vidit ispred sebe, zaobilaze sa svih strana da se ubace a onda mahnito koče na semaforu. Pre sat vremena, Dudico je napisao: slučajan prolaznik je video motor pored puta i bio dovoljno savestan da potraži vozača i našao ga dalje u nekoj livadi bez svesti. Iz ovoga razloga NIKAD operativni mobitel na volanu, UVIJEK u dzepu jakete. Sućut obitelji i prijateljima. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 25 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, House je napisao: Nije pored nas, i kod nas. To je balkanski mentalitet. Isto u našim novinama piše kad strada neko. I šire od Balkana... isto je na zapadu. Ljudi su stoka. Elem, ostavio sam komentar upravo u tim novinama. Valjda nece obrisati .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...