Jump to content

Moto Zajednica

Potraga za motociklistom

Recommended Posts

• Drug član, 3212 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

May be an image of 1 person, dirt bike, motorcycle, scooter and text that says 'My brother Adam Cabaj is missing! He was On a solo motorcycle trip going through Croatia & Bosnia on his way to Montenegro and Albania. His last known location was on Wednesday, June 18 at the Auto Camp Drina in Bosnia. He was riding a newer model white Honda Africa Twin. Swiss registration SG61794 He is 32 years old and around 190 cm. If fyou have any leads, please contact me at +49 176 434 11 474 (Ewa) G5G0 51795'

Moj brat, Adam Cabaj je nestao!

Bio je na solo proputovanju krou Hrvatsku i Bosnu, na putu ka Crnoj Gori i Albaniji. Poslednja poznata lokacija mu je bila u sredu, 18. juna u Auto kampu Drina u Bosni.

Vozi noviji model Afrike tvin, švajcarske registracije SG61794.

Star je 32 godine i visine od oko 190 cm.

Ako išta znate, molim Vas, kontaktriajte me na

+49 176 434 11 474 Eva.

Prema onome što sam našao na Fejsu, ušao je u Crnu Goru i krenuo ka kanjonu Martvice ( ja mislim da je greška, da treba da piše Mrtvice). Evo i ova objava njegovog prijatelja:

May be an image of 1 person, motorcycle and text that says 'MOTORBIKE EUROPE Zuza Zacny 1h Join My friend Adam went on a solo bike trip to Montenegro and went missing! No contact since last Wednesday! Has someone seen him? Please let me know if you have an idea of how can find him! I know he was passing the Martvica Canyon in Montenegro. Police help is useless so far! His bike and photo is in the picture.'

@makikt Ovo je negde blizu tebe, ako se ne varam? 

Promenio član misa-pei

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1459 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Uh... najverovatnije je upao u provaliju neku.. treba uvek nositi garmin inreach.. sad odoh da kupim. Strašno. 

• Zainteresovan, 310 postova
  • Motocikl: Gas Gas ES 700

Garmin Inreach je must have, i kad se ide u grupi, a pogotovo sam. 

Nadam se da je kolega dobro i da je samo zagubio telefon. 

• Podržavam 1

garmin-inreach-mini-2-black-53141.jpg

Mali Garmin GPS uređaj koji drži bateriju jako jako dugo, prati lokaciju, šalje lokaciju, možeš da se javiš familiji i kada nema dometa i da pozoveš SOS. Sve ide preko satelita.

Koliko znam imaju organizovana spasavanja u okviru paketa koji plaćaš mesečno (helikopter, gss i te zajebancije).

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

pre 9 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

Sta je garmin inreach ?

Mala spravica garmin, registruje lokaciju i šalje onima koje odabereš, ima i sos dugme.. ne znam dal registruje pad. Moguće da ima i tu opciju..a nije ni brdo dukata.. nekih 200€, to ode za jedno veče u kafani..

• Hvala 1

• Drug član, 914 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Ovo je vise za one koji skrecu sa puta i idu u predele gde nemaju pokrivenost mobilnim signalom. 

Za pracenje gde ima pokrivenosti postoje i neke android aplikacije koje mogu da prepoznaju pad i da posalju poruku sa lokacijom na broj osobe koja je ukucana kao kontakt. Ima ih koje se placaju, ali ih ima i besplatnih koje imaju neka ogranicenja, ali ta osnovna stavka je i dalje tu, da posalju poruku kada se nesto nepredvidjeno desi.

• Podržavam 1

Da, ovaj kolega je vozio tet koliko sam shvatio.. verovatno je negde van dometa mobilnog. 

"Adam was found, he passed away in an accident on Friday in split

Confirmed by the family, thank you all, for the support 🖤🙏🏼"

Nažalost kolega je stradao u Splitu.... 

• Tužan 15

• Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova
  • Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36
GPMALJEVAC.COM

Pronađen motociklista iz Švicarske za kojim se tragalo: Adam Cabaj lociran u splitskoj bolnici Adam Cabaj...

Ovde piše da je smešten u bolnici u Splitu,i da je ok ??

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Ja volim da putujem solo ali postoji realna bojazan od ovakvih situacija

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 818 postova
  • Motocikl: Lucifer
7 hours ago, misa-pei said:

May be an image of 1 person, dirt bike, motorcycle, scooter and text that says 'My brother Adam Cabaj is missing! He was On a solo motorcycle trip going through Croatia & Bosnia on his way to Montenegro and Albania. His last known location was on Wednesday, June 18 at the Auto Camp Drina in Bosnia. He was riding a newer model white Honda Africa Twin. Swiss registration SG61794 He is 32 years old and around 190 cm. If fyou have any leads, please contact me at +49 176 434 11 474 (Ewa) G5G0 51795'

Moj brat, Adam Cabaj je nestao!

Bio je na solo proputovanju krou Hrvatsku i Bosnu, na putu ka Crnoj Gori i Albaniji. Poslednja poznata lokacija mu je bila u sredu, 18. juna u Auto kampu Drina u Bosni.

Vozi noviji model Afrike tvin, švajcarske registracije SG61794.

Star je 32 godine i visine od oko 190 cm.

Ako išta znate, molim Vas, kontaktriajte me na

+49 176 434 11 474 Eva.

Prema onome što sam našao na Fejsu, ušao je u Crnu Goru i krenuo ka kanjonu Martvice ( ja mislim da je greška, da treba da piše Mrtvice). Evo i ova objava njegovog prijatelja:

May be an image of 1 person, motorcycle and text that says 'MOTORBIKE EUROPE Zuza Zacny 1h Join My friend Adam went on a solo bike trip to Montenegro and went missing! No contact since last Wednesday! Has someone seen him? Please let me know if you have an idea of how can find him! I know he was passing the Martvica Canyon in Montenegro. Police help is useless so far! His bike and photo is in the picture.'

@makikt Ovo je negde blizu tebe, ako se ne varam? 

Danas ceo dan se razmenjuju poruke između enduraša ovde u Cg vezano za nestanak momka.

Njegova sestra je kontaktirala administratora za Tet Cg, i on nam je podelio ovu informaciju.

Još uvek nije sigurno da li je on uopšte u Cg, to se proverava.

Postoje neke informacije , neproverene, da je napustio Cg 20. juna i ušao ponovo u Bosnu.

Proverava se i sa meštanima Velje Duboko da nije slučajno krenuo sa Kapetanovog jezera tima lošim putem.

Još ništa konkretno se nije saznalo.

Iz ovog slučaja, a bilo je i drugih, samo mogu ponovo da apelujem da se na tet bilo koji, i  uopšte enduro ne ide sam.

Lako može svašta da pođe naopako a posledice mogu biti veoma ozbiljne.

Posebno ne voziti sam po planinama koje se ne poznaju.

Ako nešto čujem o momku, javljam.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 818 postova
  • Motocikl: Lucifer

Tek sad vidim da ste napisali da je momak preminuo u bolnici u Splitu.

Katastrofa.

Baš mi je žao što to čujem.

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

Tuga, saučešće porodici :(

To putovanje sam sa sobom koliko je dobro toliko je i loše....zemljak je srećom živ, ali je otišao sam u CH, omlatio se ozbiljno, slučajan prolaznik je video motor pored puta i bio dovoljno savestan da potraži vozača i našao ga dalje u nekoj livadi bez svesti... šta bi bilo da duže vreme nije bilo saobraćaja a što je ponegde, pa i na našim prostorima, surova realnost...

• motoras, 2553 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Citam komentare ...

Kakav to sljam i ljudski otpad zivi pored nas...

• Podržavam 2

Nije pored nas, i kod nas. To je balkanski mentalitet. Isto u našim novinama piše kad strada neko. 

• Svrati ponekad, 128 postova

Nakon raspada Juge sirotinja se oparila, probahatila - došli divlji i potirali pitome, ukratko.

Komentari na Indexu su inače pisani od ljudi "sa dna kace" - talog bolesnog društva.

Strasno mi je za momka jer kao stranac u stranom gradu sigurno nije divlja (to uglavnom rade lokalni retardi i slindravi jutjuberi).

Prilazne ceste u tri trake po Splitu su katastrofa, svakih 20 metara je neka udarna rupa ili potonuli šaht, ograničenje 70 a svi voze 100+, ne mogu auto vidit ispred sebe, zaobilaze sa svih strana da se ubace a onda mahnito koče na semaforu.

Pre sat vremena, Dudico je napisao:

slučajan prolaznik je video motor pored puta i bio dovoljno savestan da potraži vozača i našao ga dalje u nekoj livadi bez svesti.

Iz ovoga razloga NIKAD operativni mobitel na volanu, UVIJEK u dzepu jakete.

Sućut obitelji i prijateljima.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 4

pre 21 minuta, House je napisao:

Nije pored nas, i kod nas. To je balkanski mentalitet. Isto u našim novinama piše kad strada neko. 

I šire od Balkana... isto je na zapadu. Ljudi su stoka. Elem, ostavio sam komentar upravo u tim novinama. Valjda nece obrisati ..

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja