RankoBg87 4727 Napisano Jul 4 Drug član, 2463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Anchi1965 je napisao: Ako mi verujes ne znam koje su gume, kupljen NC sa njima, ok su. Vozim po kisi, ne smeta mi, ali u utorak predvidjaju neki haos na celom Balkanu. Ovo je prva sezona da idem okolo, tek treba da nabavim opremu za kisu. Hvala ti! Dodje sa Danlop i Mitas, Danlop je krs zivi, Mitas ok. Ako je Danlop kad zamenite tek onda pocinje prava opustena voznja, vozio sam i ja ali to nije bilo to, zamenio gume i sad uzivam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 848 Napisano Jul 4 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, RankoBg87 je napisao: Dodje sa Danlop i Mitas, Danlop je krs zivi, Mitas ok. Ako je Danlop kad zamenite tek onda pocinje prava opustena voznja... Kolega, koji Danlop je krš u odnosu na Mitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4727 Napisano Jul 4 Drug član, 2463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danlop sto dodje na NC-u je D609 Trailmax, ne kaem samo ja nego i dosta njih drugih, pisamo po temama. Imam kod mene u kraju drugar i drugarica voze isto NC i to su vozaci 15g i vise, kazu da goru gumu nisu vozili da nista ne drzi. Ne znam oznaku za Mitas ali je dosta bolja od Danlopa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, RankoBg87 je napisao: Danlop sto dodje na NC-u je D609 Trailmax, ne kaem samo ja nego i dosta njih drugih, pisamo po temama. Imam kod mene u kraju drugar i drugarica voze isto NC i to su vozaci 15g i vise, kazu da goru gumu nisu vozili da nista ne drzi. Ne znam oznaku za Mitas ali je dosta bolja od Danlopa. Ne znam tip ali jesu Dunlop, samo su jos nove pa valjda sluze za ovo moje lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4727 Napisano Jul 4 Drug član, 2463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je to, nemaju druge, kad budete jednom zamenili za normalne ili probali isti motor sa drugim gumam videcete ogromnu raliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 650 Napisano Jul 4 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pozelim dobrodoslicu i suve puteve Samo polako i pun gas Ja sam od danas zvanicno bez dvotockasa ali planiram Sloveniju kao jednu od destinacija...putopisje ce mi dobro doci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, pedjazz je napisao: Evo i ja da pozelim dobrodoslicu i suve puteve Samo polako i pun gas Ja sam od danas zvanicno bez dvotockasa ali planiram Sloveniju kao jednu od destinacija...putopisje ce mi dobro doci Od danas zvanicno bez dvotickasa...zvuci bolno. Kupila sam Hondu pcx, vozila je samo 3 meseca, shvatila da nije to to i da nemam vremena za gubljenje pa je dala tako novu na prodaju, ali kada je dosao kupac...obrnula sam u glavi svaki scenario kako da je ne prodajem. Ovaj NC mi je prvi-jedini-poslednji, ovaj ostaje kod mene! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 9 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Planirala put, proveravala prognozu, pomerala rezervacije, cekala i gledala u nebo i? Ronila satima od Beograda do Slavonskog broda i to sa jakim udarima vetra. I narednih dana kisa po Sloveniji... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 514 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da uvežbaš vožnju po kiši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 437 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Anchy,dodji ti u Zadar,vamo su toplotni udari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 10 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Boze koja lepota i uzivanje!!! Ovu Sloveniju cu da vozim dok me snaga drzi! Gospodo, danas napunila 60! Veliki pozdrav sa Bohinja!!! ps. Putevi, planine, krivine, podloga, sunce...koliko li uzivate vi sto znate da vozite kad sam ja srecna kao dete 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2971 Napisano Jul 10 Drug član, 963 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Bakice, sretan ti rođendan! I uživaj u vožnji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 10 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, miki je napisao: Bakice, sretan ti rođendan! I uživaj Hvala, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8467 Napisano Jul 10 Drug član, 3200 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan, ispisnice! I šta bakica... U najboljim smo godinama. Još je pred nama mnogo avantura i lepih doživljaja! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 10 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, misa-pei je napisao: Srećan rođendan, ispisnice! I šta bakica... U najboljim smo godinama. Još je pred nama mnogo avantura i lepih doživljaja! Hvala drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6246 Napisano Jul 10 Drug član, 4219 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan rođoš, nije bilo kakav već bome šezdeseti.Želim ti svako dobro u tvom životu i brzi napredak u tvojoj moto karijeri.Vidim sviđa ti se jako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 10 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, el classico je napisao: Sretan rođoš, nije bilo kakav već bome šezdeseti. Želim ti svako dobro u tvom životu i brzi napredak u tvojoj moto karijeri. Vidim sviđa ti se jako. Hvala El Classico, svidja mi se! Za pocetak da se vratim kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 514 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan, sve najlepše želim, a za početak da do sledećeg budu barem još dve ovakve ture i to po lepom vremenu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12955 Napisano Jul 10 Ne silazi, 2965 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan I od mene čestitke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 685 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan... Ziva i zdrava bila i uvek se vozila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 437 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Puno zdravlja,uzivanja...voznje...sriće...love...pa i sexa... ... Sve Najbolje ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3871 Napisano Jul 10 Malinar u pokusaju, 1790 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2008. sam polagao za A i na polaganju nas trojica, ja nepunih 19 godina, neki baja na r-u oko 30 i stariji čovek sa 65 godina. Priča taj stariji gospodin kako je uvek imao želju da položi za A i vozi motor, ali nikako uslovi da se steknu, krize, ratovi, žena, besparica, deca,... Uvek nešto preče, e sad je konačno uspeo da složi kockice. Mene uhvati neka tuga i u sebi, onako klinački pomislih šta li mu ovo treba, pa koliko godina će moći da vozi. Sada, sa gotovo 36 godina razmišljam drugačije i da je čovek bio u pravu, pa neka traje koliko traje, bitno je uživati dok traje. I definitivno nikada nije kasno. Dobrodošli! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 235 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Živa bila Anči, uživaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1923 Napisano Jul 11 Drug član, 353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba nam izgleda deo foruma On traži nju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 25 Napisano Jul 11 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan rodjendan !!! i samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...