sasarados 2 Napisano Jun 11 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Od skora sam vlasnik QJMOTOR FORT 400. Motor je nov i u fazi "razrade" i čini mi se da je jako "slab" na usponu, pa me interesuje zna li neko da li je on zakljucan da ne moze da pokaze punu snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savaA 4 Napisano Jun 12 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Cbr 125R 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Čestitam na kupovini! Da, na novim motociklima, posebno u periodu razrade motora, snaga može biti ograničena od fabrike. To se radi radi zaštite motora. Nakon prvog servisa ograničenja se mogu ukloniti. Teoretski, ograničenje se može ukloniti putem reprogramiranja ECU, ali je bolje sačekati do kraja razrade motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasarados 2 Napisano Jun 12 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru nadam se da ce sve biti kako treba posle razrade, inače u upustvu za upotrebu stoji da se razrađuje 1500km ali ne piše ništa o blokadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11859 Napisano Jun 12 Ne silazi, 2718 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno restriktivne brzine u razradi.Kao da se radi o 125cc,a ne o 400cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasarados 2 Napisano Jun 12 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 400 samo u nazivu modela inače je prava zapremina 349, kineska posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5885 Napisano Jun 12 Ne silazi, 4407 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao BMW C400. Obrazloženje je da brojka objašnjava performanse, tj. klasu, a ne kubne centimetre. A ima već tema o Fortu, i kolega koji ga imaju, bolje da je tamo pisano. Neko bi možda mogao da podeli svoja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasarados 2 Napisano Jun 12 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što sam pokrenuo ovu temu, uradio sam pretragu celog foruma i našao sam temu o QJMOTOR u kojoj se pominje u nekoliko postova Fort 350 i to u nemom poredjenju sa Vogom. Zato sam ovde počeo da pišem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 107 Napisano Jul 22 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2025 at 9:32 PM, sasarados said: Pozdrav svima. Od skora sam vlasnik QJMOTOR FORT 400. Motor je nov i u fazi "razrade" i čini mi se da je jako "slab" na usponu, pa me interesuje zna li neko da li je on zakljucan da ne moze da pokaze punu snagu. Ne verujem da su moj otkljucavali na servisu, ali sam zadovoljan njegovim ponasanjem na usponima. Lepo je potezao cak i ovako prenatovaren (200 litara opreme i nas dvoje na njemu). Pre oko dve nedelje smo stigli sa zapadnobalkanskog puta. Vise slika na FB linku. Facebook WWW.FACEBOOK.COM Promenio Jul 22 član kabac 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...