Biker Q 1727 Napisano pre 16 sati Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://polovniautomobili.com/motori/28669896/yamaha-tdm--4tx? https://polovniautomobili.com/motori/29365431/yamaha-diversion-xj900s? Ako su nekome poznati motori neka javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17699 Napisano pre 16 sati Integrisan, 8709 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ti lepa fabrička Diverzija kod @xpetronije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1727 Napisano pre 15 sati Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan U "igri" je ova od kolege, za ovu sto pitam je malo mladja i jos ponesto a isto opis obecava ali opis je jedno a pitanje sta je stvarnost. U narednih par dana donosim odluku cim stignem kuci, ovo sada mi je zabava posto se na odmoru smaram. Svako normalan odmara, kulira, mozak iskljucio a ja samo gledam motore. Kao dete kad mu kazes biraj igracku ali samo jednu pa ne moze da se odluci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 169 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da će kolega @Biker Qdoneti pravu odluku i u svoju korist, koji god primerak da izabere. Što se mene tiče, moja konačna cena je istaknuta u temi Prodajem i ne odstupam od nje, iako lično smatram da je više nego korektna, tržište diktira uslove prodaje. Tako da i ako mi ostane u posedu, opet dobro, neka je, svakako ću taj novac od prodaje mnogo brže potrošiti nego što ću uživati u njoj, voziću je naizmenično sa Ninjom i Thundercatom. Motora nikad dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 4109 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 5192 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Biker Q said: U "igri" je ova od kolege, za ovu sto pitam je malo mladja i jos ponesto a isto opis obecava ali opis je jedno a pitanje sta je stvarnost. U narednih par dana donosim odluku cim stignem kuci, ovo sada mi je zabava posto se na odmoru smaram. Svako normalan odmara, kulira, mozak iskljucio a ja samo gledam motore. Kao dete kad mu kazes biraj igracku ali samo jednu pa ne moze da se odluci. Beograđanka je izgleda našla novog jahača. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1727 Napisano pre 7 sati Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MoToM je napisao: Beograđanka je izgleda našla novog jahača. Nisam ja majke mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...