Jump to content

Moto Zajednica

Odzaci i Beograd

Recommended Posts

• Drug član, 1756 postova

U "igri" je ova od kolege, za ovu sto pitam je malo mladja i jos ponesto a isto opis obecava ali opis je jedno a pitanje sta je stvarnost. U narednih par dana donosim odluku cim stignem kuci, ovo sada mi je zabava posto se na odmoru smaram. Svako normalan odmara, kulira, mozak iskljucio a ja samo gledam motore. Kao dete kad mu kazes biraj igracku ali samo jednu pa ne moze da se odluci.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R

Verujem da će kolega @Biker Qdoneti pravu odluku i u svoju korist, koji god primerak da izabere.

Što se mene tiče, moja konačna cena je istaknuta u temi Prodajem i ne odstupam od nje, iako lično smatram da je više nego korektna, tržište diktira uslove prodaje. Tako da i ako mi ostane u posedu, opet dobro, neka je, svakako ću taj novac od prodaje mnogo brže potrošiti nego što ću uživati u njoj, voziću je naizmenično sa Ninjom i Thundercatom. Motora nikad dosta.

• Ne silazi, 5192 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000
5 hours ago, Biker Q said:

U "igri" je ova od kolege, za ovu sto pitam je malo mladja i jos ponesto a isto opis obecava ali opis je jedno a pitanje sta je stvarnost. U narednih par dana donosim odluku cim stignem kuci, ovo sada mi je zabava posto se na odmoru smaram. Svako normalan odmara, kulira, mozak iskljucio a ja samo gledam motore. Kao dete kad mu kazes biraj igracku ali samo jednu pa ne moze da se odluci.

Beograđanka je izgleda našla novog jahača.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja