DraganBg 0 Napisano Petak u 23:03 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,možete li mi preporučiti neku flip over kacigu koja pravi najmanju moguću buku pri većim brzinama do 450e ? Promenio Petak u 23:07 član DraganBg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4174 Napisano juče u 04:36 Drug član, 2712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji kaciga sa manjom ili većom bukom...svaka će praviti buku. A buka se rešava čepićima za uši. Kupi kacigu koja ti odgovara po konturama glave, takođe kupi adekvatne čepiće koji tebi odgovaraju i uživaj... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 302 Napisano juče u 05:02 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako sam i shvatio. Kupio kacigu koja mi odgovara udobnošću, praktičnošću, a i u finansijskom smislu. Stavim čepiće i teraj. Ali da su full face za to bolje, bolje su.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 0 Napisano juče u 06:25 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala vam na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...