Motorcyclist 21471 Napisano pre 1 sat Integrisan, 6715 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, VOKS081 said: Skoro 28000 km... adut japanaca je bio, barem do sada "resale value" Tacno, to sam nekako zaboravio. Drze cenu. Imam osecaj da se kinezi novi kupuju al polovni bas i ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 197 Napisano pre 32 minuta U prolazu, 61 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog CFa prodao za manje od 24h. A isto sam mislio ko zna kada će se prodati. E sad cena je bila skroz korektna da sam trazio 500€ vise ko zna koliko bi stajao. Svaka roba ima svog kupca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21471 Napisano pre 31 minuta Integrisan, 6715 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bratislavr said: Ja mog CFa prodao za manje od 24h. A isto sam mislio ko zna kada će se prodati. E sad cena je bila skroz korektna da sam trazio 500€ vise ko zna koliko bi stajao. Svaka roba ima svog kupca. Koji model i koliko star? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 197 Napisano pre 28 minuta U prolazu, 61 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X Prijavi odgovor kao problematičan 800MT Touring, star 2 godine 7.600km sa koferima i dodatnom opremom... plus Leo Vince 8.200 eur. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 57 Napisano pre 26 minuta U prolazu, 83 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao si sreće, vjeruj mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 46 Napisano pre 21 minuta U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam godinu dana pratio oglase za polovnog 800mt exp. i nije ih bilo... ili ih vlasnici nisu prodavali, ili je bila priča kao kod Bratislava, da se prodao za manje od 24h. Evo sad ima jedan... ja mislim da se dobro prodaju, samo opet cena dosta diktira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...