BRACO 3528 Napisano Maj 26 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5714 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Biće neki drugi italijanski rad u okviru dozvoljenog...njihov način da se bore sa japancima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Maj 26 Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Teska je ta Markova sreca. Tri godine po bolnicana... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6485 Napisano Maj 26 (promenjeno) Pana, 642 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, drs je napisao: Није фер од КТМа да Руеди и Биндеру / Вињалесу замене моторе Оно у двојкама није за особе са слабијим срцем . Promenio Maj 26 član Jašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1859 Napisano Maj 26 Drug član, 2542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Peko kaze da toliko nema osecaj za prednju gumu na 2024.9 da ne moze da oseti razliku izmedju soft i medium gume!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6485 Napisano Maj 26 Pana, 642 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, BRACO je napisao: Odera ih hoze pošteno al onaj kiles je lorencov 100%, samo mu lizalo fali Можда са татине стране , зна се ко му је мама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Maj 26 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Maj 27 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Maj 29 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4716 Napisano Maj 30 Svrati cesto, 3782 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2025. at 8:07, Disko Nindža je napisao: Jedva čekam 2027 kad će biti zabranjeno to Ride Height sranje, koliko trka je upropašteno zbog te naprave... MotoGP holeshot device ban at some tracks? “We need to vote” WWW.CRASH.NET British MotoGP reignites MotoGP ride-height and holeshot device debate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 30 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 5. 2025. at 23:43, to crank je napisao: Ovaj drugi kolega se poseravao na Dornu jer je tobože nešto poklonila/progledala kroz prste... Marquez-u. Za nekog ko ima na profilnoj sliku staze , ocekujem da pratis trke dugi niz godina , a po recinici koju sam citirao , imam utisak kao da pricam sa covekom koji je GP poceo da gleda prekjuce... Nisi ti druze u koleraciji sa mnom , nego sa 90% ljudi koji prate ovaj sport ( ne vezano za ovaj slucaj Markeza ) .. E da , ne radujem se Markezovoj sreci , nego tugujem zbog Qurte i Banjaje ( imam li pravo da navijam za njih ? ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1859 Napisano Maj 30 Drug član, 2542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan ne prati on trke od kada se Rosi penzionisao x))) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 30 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, rastkojokic je napisao: ne prati on trke od kada se Rosi penzionisao x))) To ne znam , ali da mu sad nabrajam "od vremena pa do danas" sve Dornine ispade , smicalice i instant izmisljena pravila - ajde ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Maj 30 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Darko Mihajlovic said: To ne znam , ali da mu sad nabrajam "od vremena pa do danas" sve Dornine ispade , smicalice i instant izmisljena pravila - ajde ne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Maj 30 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan "instant izmijenjena pravila" pre 30 godina da bi jednog dana Marquez na kvarno mogao da restartuje. Za neke je izgleda "Back to the future" dokumentarni program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, to crank je napisao: Dobro , lepo si to nasao... A sad malo guglaj i npr "dorna's mistakes" ili sta god ti padne na pamet , zavali se i citaj... Citas samo ono sto ti odgovara... Ne pricam o ovoj trci , gde je mali debilkos markez imao srece zbog pravila ( koje je MENI retardirano,.a retardirano mi je zbog aleksa a ne zbog marka ) , nego inace , dornine kontrovezne odluke , gde neko pravilo se primeni u moto 2 , ali u GP ne , gde jednu stvar uradi Doviciozo i dobije long lap penalty , a istu stvar uradi Markez i posle pregleda - ne bude kaznjen itd itd itd ... sta si se upalio oko markeza , kao da si akcionar njihov... Opusteno PS - pogledaj trku Argentine iz 2018 i kazi mi posle da li Dorna favorizuje Markeza ili ne? PSS - pravilo da ne mozes da testiras motor van redovnih termina npr , za Crutclowa se primenjuju a Markezu se gleda kroz prste ! Itd itd itd...sad dok sedim mogu da se setim jos 505 situacija , nego me mrzi... Promenio Maj 31 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Maj 31 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, doveo si me u tačku da me mogu da odlučim dal si budala ili se praviš lud. U temi Silverstone si napisao da su ga na kvarno pustili da startuje opet, sad pišeš "ne pričam o toj trci" i nabrajaš neke "slučajeve" koji se nisu desili u Silverstonu ove godine. Fali samo "psss: pogledaj šta su konkvistadori radili u južnoj Americi" jesu, horor, ali nisu u Silverstonu pošle nedelje! Još jednom (i nikad više) u poslednjoj trci u Silverstonu pošle nedelje je po višedecenijskim pravilima trka poništena i start ponovljen kao da se prvi nije desio, bez ikakvog kršenja ili prekrajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1859 Napisano Maj 31 Drug član, 2542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ne pricam o ovoj trci , gde je mali debilkos markez imao srece zbog pravila ( koje je MENI retardirano,.a retardirano mi je zbog aleksa a ne zbog marka )Čovece varničiš na sve strane i pišeš nepovezano... U istoj rečenici potireš sam sebe.Kako može primena opšteg pravila da ti bude "retardirana zbog Aleksa a ne zbog Markeza"?ps - Jbt psihijatri širom sveta su se obogatili zbog Malezije 2015. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 31 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, to crank je napisao: U temi Silverstone si napisao da su ga na kvarno pustili da startuje opet Razgovor uvek ide na nivou nize-ineligentnog , to je problem... Ajde ,.citiraj me , gde sam ikad napisao da su ga pustili na kvarno. Evo , ako pronadjes da sam to napisao - u pravu si, izvini i sve ok. Ne ide prica bas tim redosledom kako je dozivljavas.. Napisao sam - "to pravilo mi je retardirano" ... mi je, meni , razumes ... Dakle , skapirao sam da ih je usralo , znam da je pravilo ali sam objasnio zasto mi je retardiarno... Onda se javio @nuk i napisao da je to po pravilima , pa sam tek onda napisao Dorna da ga duva sa retardiranim pravilima i favorizovanjem .. Pa kad ti je zasmetalo onda sam ti naveo nekoliko iz glave ... Pre 1 sat, rastkojokic je napisao: Varnicis ... U istoj rečenici potireš sam sebe. Ajde polako s to varnicenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Maj 31 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/25/2025 at 2:19 PM, Darko Mihajlovic said: Dorna da ga duva Markez da ga duva Eto... Odavno znamo da su pravila za neke ovakva a za druge onakva Druze, ovo je moja poslednja komunikacija s tobom. Odlučio sam od kojih si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 31 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Saglasan ! I ja formirao neko misljenje o tebi... Prekid komunikacije je idealno resenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3528 Napisano Jun 1 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5714 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kažem da su mi draži učesnici ovog podforuma(trke/kladionica) nego ostali, kao nekad sto su mi bili kanteraši br1 Pravilo je da ljut možeš biti na neistomišljenika najduže 48 sati 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Oko čega se svađaju hahahaha. Nije vam ovo fudbal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Jun 1 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BRACO said: ljut možeš biti na neistomišljenika najduže 48 sati Sad mi kažeš a onog jednog sam blokirao 2011 i još mi titra oko kad ga se setim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Jun 1 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pogledam koliki je spisak blokiranih. Odavno me malo ko nervira na podforumu, mislio sam da je pad testosterona u pitanju sad mi pade na pamet da sam možda sanirao okolinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 759 Napisano Jun 1 Drug član, 1158 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Tačno je 14 sati 46 minuta 46 sec. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...