boza_kg 6598 Napisano Decembar 15, 2025 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je neka greška u pitanju, dešava se, ebiga. Ako si već poslao mail, trebalo bi da se to više ne ponavlja. U suprotnom, zaputi se u banku i digni dževu. Nisam ubeđen da možeš očekivati nešto više. Možda da ti vrate iznos na račun taj jedan dan, pa ga opet skinu Meni je bio problem što su mi kredit odbijali 3.-eg u mesecu, uvek, a platu primam 2.-og, osim ako padne vikend ili praznik, pa se to pomera za 2 ili više dana. I onda se dešavalo da mi od iste plate u jednom mesecu odbiju 2 rate za stan. To je bilo zeznuto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15882 Napisano Januar 28 Integrisan, 8247 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pratio neko šta se dešava sa kamatama za dinarsku štednju? Standardna ponuda je 5% sada... Što je po meni malo svakako, ali pre je bilo mizerno ako se ne varam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3041 Napisano Sreda u 20:53 Drug član, 1370 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pre? Pre mislim dve godine sam u AIK banci imao isto 5%. Sad skoro je bilo manje, svi su bili ispod 4%, ali ako je 5% opet… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1093 Napisano Sreda u 22:54 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm za dinarsku, ali za deviznu mi je na otp-ovoj aplikaciji izlazio primer. Ako stavim 10k evra, za godinu dana mogu da podignem 10.030e . U svakom slucaju mislim da se stednja u banci ne isplati nikako. Roknes pare lepo u neki ETF i prekrstis se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15882 Napisano Sreda u 23:04 Integrisan, 8247 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto oko 4% na dinar kad sam gledao. Mada ni 5% nije neka cifra. Za deviznu je tek katastrofa, još na nju ima poreza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6598 Napisano Četvrtak u 13:55 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je negde na nivou procenta zvanične inflacije, kao. Nema neke vajde, ali čisto da ne gubiš, ako imaš parice u šteku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 286 Napisano Četvrtak u 16:12 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Miroslav91 je napisao: Nzm za dinarsku, ali za deviznu mi je na otp-ovoj aplikaciji izlazio primer. Ako stavim 10k evra, za godinu dana mogu da podignem 10.030e . U svakom slucaju mislim da se stednja u banci ne isplati nikako. Roknes pare lepo u neki ETF i prekrstis se Stavis sve na kvotu 2 i il se obesis ili te obese 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3041 Napisano Četvrtak u 19:58 Drug član, 1370 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, boza_kg je napisao: To je negde na nivou procenta zvanične inflacije, kao. Nema neke vajde, ali čisto da ne gubiš, ako imaš parice u šteku. Upravo. Teško da se može zaraditi, ali koliko toliko se očuva vrednost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1439 Napisano Petak u 07:51 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Smisao štednje i nije zarada, već očuvanje vredsnosti novca i dostupnost. Ko hoće zaradu mora i da rizikuje i ulaže, investira u razne biznise ili akcije, ali tada nema novca na izvollte kada zatreba i nikone garantuje da nećete da ga i izgubite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3353 Napisano Petak u 09:15 Drug član, 1082 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Смисао штедње је ваљда да ако сад оставим x новца и не дирам, да после годину дана у најгорем случају могу купити исто производа као кад сам их оставио са стране. Очување вриједности је бар да камата прати ПРАВУ инфлацију. Какво црно 3,4,5,6 посто, па ево сад од првог овде у РС за срећну НГ само је струја 10%, фризер 30%... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...