boza_kg 7329 Napisano juče u 07:00 Ne silazi, 5272 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su Bando nekako najkvalitetnije i najduže traju, od zamenskih. Prodaje ih Motoland. Mogu i Malossi da prođu, vidi u Motobikeshopu. RMS su ubedljivo najgore, pa to bolje preskoči. Al mislim da ti je prerano za menjanje. Možda da samo otvoriš CVT i produvaš, tj ukloniš prašinu i opiljke, za sad. I tom prilikom da izmeriš gramažu i veličinu OEM rolnica, da ne bude iznenađenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 334 Napisano juče u 07:05 Svrati ponekad, 232 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam na 6300km. Pa sam mislio da ih prekontrolišem i na sledećem servisu ako ima potrebe zamenim. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7329 Napisano juče u 07:23 Ne silazi, 5272 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je na SYM, al Kymco OEM rolnice su kvalitetne i baš dugo traju, mogu i 20.000 km da izguraju. Klizači možda nešto manje, tako da si verovatno još daleko od potrebe za zamenom. Ja sam se igrao sa gramažom, probao malo lakše i teže, da vidim efekat... I uvek se vratim na original, najbolje su odmerene fabrički 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 334 Napisano juče u 07:36 Svrati ponekad, 232 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću ostati na ovoj,fabričkoj,gramaži. Sviđa mi se kako povlači i ubrzava sa njima. Max.brzinu svakako ne mogu da mu povećam,zbog samih tehničkih mogućnosti agregata. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7329 Napisano juče u 12:27 (promenjeno) Ne silazi, 5272 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već pričamo o rolnicama, imam i ovakve TechPulley slajdere odavno, još od prošlog skutera... Ponovo sam ih probao nedavno. Mnogo lep efekat daju. Pri startu podignu obrtaje za jedno 500 rpm, u odnosu na rolnice, i skuter lepše kreće, a kad ubrzaš, drže na nižim obrtajima za istu brzinu kao rolnice. Lepo, glatko i linearno ubrzavaju, pogotovo od 40-90 km/h, ma milina jedna. Osim što neće preko 100, u odnosu na 130 max sa rolnicama Ne otvaraju varijator do kraja neki q, nešto im smeta, dal poklopac varijatora nije odgovarajućeg oblika, šta li? Isekao sam im i ova krilca, al ne pomaže, isti đavo Sve kao hoću da naručim i klasične Dr.Pulley slajdere, kao ove dole, da probam da li će sa njima biti bolje, ali sve nalazim nešto sa preskupom poštarinom, pa mi žao da rizikujem Promenio juče u 13:50 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 334 Napisano juče u 12:54 Svrati ponekad, 232 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštarina za slanje u tamni vilajet izgleda da mora da košta...Ja bih ostavio fabriku jer sam zaista zadovoljan kako nosi mene i gospođu uzbrdo. Pre neki dan sam u Jugovićevoj ulici u Požarevcu ( požarevljani znaju kolika je to uzbrdica ) sa bratom (85 kg ) bez problema iz mesta do vrha izvukao 60km/h. U zbiru smo nekih 165 kg.... Od te kubikaže i dva ventila ja zaista ne očekujem više. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7329 Napisano juče u 13:02 Ne silazi, 5272 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Ovo me čisto kopka, zašto neće da otvori do kraja koi moi, probudi dete u meni, nego da mi zaista nešto pa i treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 334 Napisano juče u 13:03 Svrati ponekad, 232 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na netu da obruse varijator,vrlo malo, i onda rolnice bez problema idu do samoga kraja... Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10028 Napisano juče u 13:04 Ne silazi, 3984 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, boza_kg said: Ne znam kako je na SYM, al Kymco OEM rolnice su kvalitetne i baš dugo traju, mogu i 20.000 km da izguraju. Klizači možda nešto manje, tako da si verovatno još daleko od potrebe za zamenom. Ja sam se igrao sa gramažom, probao malo lakše i teže, da vidim efekat... I uvek se vratim na original, najbolje su odmerene fabrički ...dagiebem ko misli da je uspeo da izvuče bolje od inženjera.. Pa ne dobija se tamo poso preko stranke.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 334 Napisano juče u 13:21 Svrati ponekad, 232 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tamo se dobija preko partije... Nego da li si sada prilikom otvaranja motora menjao i nešto oko varijatora? Konkretno rolnice i klizače?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7329 Napisano juče u 13:27 Ne silazi, 5272 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E, zavisi. Na nekim, jačim skuterima, staviš 10-ak% lakše rolnice i nešto jaču centralnu oprugu, i bude tu fina dobit. Ubrzava bolje i glatkije, uz nijansu veće potrošnje goriva i zanemarljivi gubitak u krajnjoj brzini. Na ovim kao moj, a pogotovo 2-ventilcima kao i vaši pretpostavljam, bar po mom iskustvu, nema vajde. Sa lakšim rolnicama beži u više obrtaje, što mu ne prija, a time i više muči kvačilo po gradu, jer prerano hvata i proklizava... Dobro je sve to fabrika odmerila, nema razloga da se "popravlja" uopšte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 334 Napisano juče u 13:33 Svrati ponekad, 232 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da,da za dvoventilce,kao što je i moj, važi apsolutno ovo što si napisao....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10028 Napisano juče u 14:31 Ne silazi, 3984 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Set semeringa je kupljen pre nedelju dana.. Ja ga još nisam rasturio.. "nemam kad".. Moram da ostanem posle posla i da ga rasklopim na miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...