URKE 80 291 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 211 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas Simeun poteran na Rudnik i do Kote. U povratku svratili do Oplenca. Razlog,zašto Rudnik i Oplenac, je taj što gospođa i Simeun nikada nisu bili. Za Simeuna i mogu da razumem,mlad je. Ali za gospođu ne razumem i eto razloga za prelepu rutu od oko 240km. Simeun se zadovoljio sa 2.75 l/100km a gospođa i ja sa po hladnim nesom i lepinjom sa kajmakom. Malo nelagode su mi unosili GS jahači čiji su mi bočni koferi prolazili na pola metra od Simeuna. Jeste hrabro ali i ludo u krivini baš toliko prelaziti u suprotnu traku. Inače Simeun odličan,žena otišla da se hvali po komšiluku a ja umoran ko pas.Ulje koje je sipano na drugom(zadnjem) servisu je odlično u odnosu na prošlo sipano. I posle 2 i nešto hiljada kilometara,mrdnulo nije. Prošli put sa sa prošlim uljem sam morao da dolijem posle ovoliko pređenih km. Zadovoljni i dalje....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...