Aleks1 13 Napisano Februar 17 U prolazu, 21 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jos mu nisam dao ime Prezadovaljan sam od njega za sada i vozim ga sa zadovoljstvo. Vizir na slike izgleda pre ogroman ne znam zasto uzivo nije to bas tako, tamam i radi poso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8916 Napisano Februar 22 Ne silazi, 3626 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Akku fabrički.. Nikad čuo. Ali radi ko doxa pu pu pu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8916 Napisano Februar 22 Ne silazi, 3626 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Stigle igračke iz Italije.. Pločice Brembo ceramic.. Aj vidi se da je na fabričkim "nestao" indikator... Ali razlika u debljini u odnosu na nove, evo, ne znam dal ima 2mm debljine ukupno, ma nema šanse. Prednje nisam ni menjao jer i dalje imaju komplet indikator potrošenosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 13 Napisano Februar 27 U prolazu, 21 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da prijavim prvi problem koji se desio danas. Prednji levi migavac je počeo da treperi brže, a zadnji levi uopšte ne radi. Takođe, na instrument tabli strelica za levi migavac treperi brže. Desni migavci rade normalno, i prednji i zadnji.Šta bi moglo da bude, da li neko zna pre nego što ga odnesem u servis? Da li je neko imao slično iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 177 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Crkla ti je zadnja leva sijalica ili je izgubila kontakt.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6810 Napisano Februar 27 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Aleks1 pisao je neko od kolega, isti slučaj je bio na nekom od SYM modela, ali isparilo mi iz glave ko i za koji model. @mihajlovic11 je u pravu, s tim što ovde nije u pitanju sijalica, nego led far. To se celo menja vrv. Svakako moraš u servis, i ponadaj se da imaju to na stanju. inače se čeka poprilično. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 177 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, nisam znao da led u pitanju...mislo sam da je obična sijalicaPoslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 13 Napisano Februar 27 U prolazu, 21 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Led je. U najboljem slučaju, to bi bio olabavljen konektor. Ne verujem da bi LED stop mogao da se pokvari tako brzo. Da napomenem, samo zadnji levi migavac ne radi; ostalo svetlo kao i desni radi normalno sem sto predni levi radi brze kao sto sam rekao. A predni migavci su oni tako zvani dynamic.boza_kg E kad bi znali ko je pisao da prenese iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 177 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, prednji levi radi brže zato što ti ne radi zadnji levi.Pogledaj kontakt pre odlaska u servis.....Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6810 Napisano Februar 27 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A dešava se da LED gecrkne. To je pre posledica falinke u proizvodnji, nije zbog starosti ili tome nečim slično. Ne mogu da se setim ko je prijavio slučaj, ali se sećam da mu je @slobasuper9 pomogao, pa su skinuli sa nekog izložbenog primerka iz salona, da čovek ne čeka pola sezone dok deo stigne. To sam zapamtio jer mi je bilo kul sa slobine strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17602 Napisano Februar 27 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Davno je bilo.... Koga ne mrzi nek vidi kako izgleda far od Metropolisa 400. Far ima dnevno svetlo na vrhu sa par led dioda. Vlasnik je prijavio kvar da mu ne radi dnevno svetlo, ja konstatovao da se mora far zameniti i tu dodjosmo do problema pošto je Metropolis u garanciji. Nije problem garancija, problem je što fabrika nema deo na stanju i pitanj eje kad će ga biti. E tu sad čuči zec u onih zakonskih 40-50 dana da popravka mora bit odradjena ili zamensko vozilo ili novci nazad. Firma ne može rešiti problem, rešenje pronašao u vidu demontaže fara, otvaranje, popravka i sve nazad pakovanje. Verano okatio čoveku za njegove radove i gotova priča. Ovo je van svih protokola.....ko ima volje može rešiti problem na obostrano zadovoljstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 13 Napisano Ponedeljak u 11:05 U prolazu, 21 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u servisu, proverili su konektor. Nije do njega verovatno je pregorelo. Poručili su novi stop svetlo komplet. S obzirom na to da dolazi iz Grčke i da je na lageru, trebalo bi da stigne za nedelju do dve. Do tada verovatno cu da pruzam ruku za smer kao da sam na biciklu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6810 Napisano Ponedeljak u 11:18 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je default odgovor Želim ti da brzo stigne! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 13 Napisano Ponedeljak u 12:49 U prolazu, 21 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko kosta oficijalno kao za info :) *Bem ti… Ima po neke grcke sajtove nesto jeftinije ali ko zna dali je oem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6810 Napisano Ponedeljak u 13:00 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Užasno su skupi OEM SYM delovi, mada sam bacio pogled malopre, ni za moj Kymco zadnji LED nije mnogo jeftiniji. A to realno ne košta skoro ništa u proizvodnji. Ebiga, nekad bilo, crkne sijalica, pa je zameniš za nekoliko evra... Sad smo moderni. Mnogo je bolje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8916 Napisano Ponedeljak u 13:15 Ne silazi, 3626 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, boza_kg said: Užasno su skupi OEM SYM delovi, mada sam bacio pogled malopre, ni za moj Kymco zadnji LED nije mnogo jeftiniji. A to realno ne košta skoro ništa u proizvodnji. Ebiga, nekad bilo, crkne sijalica, pa je zameniš za nekoliko evra... Sad smo moderni. Mnogo je bolje Od kad ja ovo pričam. Ta priča oko LED je najveća prevara koja nam je prodata 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16182 Napisano Ponedeljak u 13:18 Integrisan, 8339 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Džabe, čim ljudi vide halogeno svetlo kažu nije moderno, zastarelo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 8 Napisano Utorak u 08:20 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да ли ових мотора има у Србији да се купи? Колико сам разумео члан форума @slobasuper9 ради за Sym, па зна да ли их има. Планирао сам себи да узмем Piaggio Beverley стар око 10 година, али за те новце ипак можеш купити нов скутер, додуше мало слабији. Послато са 23124RN87C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 13 Napisano Utorak u 09:50 U prolazu, 21 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan web za OEM delove. Ima i za Piaggio, Aprilia, Sym, i tako dalje. Ovde su cene jeftinije. Motosiklet ve Atv Yedek Parça | Motopit Motosiklet WWW.MOTOPIT.COM.TR Piaggio Vespa Sym Gilera Aprilia Hyosung Yamaha Bajaj Tvs Peugeot Derbi. Orijinal Yedek Parça da Tek Adres. Üyelik İndirimi, Ücretsiz Kargo, Taksit Fırsatları ve daha fazlası. Evo koliko je svetlo ovde Oko 250 evraEvo jos jedna grcka Μοτοσυκλέτες Ανταλλακτικά Service - haritosmoto.gr PARTS.HARITOSMOTO.GR Μοτοσυκλέτες Καινούργιες και Μεταχειρισμένες Ανταλλακτικά Service SYM DAYTONA ZONTES QUADRO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6810 Napisano Utorak u 10:57 (promenjeno) Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Treba naći neki grčki sajt sa delovima, jeftiniji su sigurno, ali to nije dovoljno. Da li šalju kod nas, na koji način, logistika je bitna, a time i krajnja cena. Kada sam jesenas naručivao presvlaku za sedište sa https://moto-k.gr/en/, prodavci nisu ni znali da za Srbiju treba da šalju robu bez PDV, pošto se kod nas već ista carini i oporezuje. A PDV u Grčkoj je 24%, nije baš zanemarljivo. Al posle razmene par mailova, pristali su da skinu cenu za vrednost poreza i tako pošalju robu. Svu komunikaciju smo obavili mailom, ne može online sa sajta tako jer nemaju opciju. A i to opet znači da tamo neko mora da bude zainteresovan i pismen na engleskom, što često nije slučaj... i tako. Promenio Utorak u 11:07 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...