Aleks1 12 Napisano Februar 17 U prolazu, 18 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jos mu nisam dao ime Prezadovaljan sam od njega za sada i vozim ga sa zadovoljstvo. Vizir na slike izgleda pre ogroman ne znam zasto uzivo nije to bas tako, tamam i radi poso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8872 Napisano Februar 22 Ne silazi, 3613 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Akku fabrički.. Nikad čuo. Ali radi ko doxa pu pu pu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8872 Napisano Februar 22 Ne silazi, 3613 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Stigle igračke iz Italije.. Pločice Brembo ceramic.. Aj vidi se da je na fabričkim "nestao" indikator... Ali razlika u debljini u odnosu na nove, evo, ne znam dal ima 2mm debljine ukupno, ma nema šanse. Prednje nisam ni menjao jer i dalje imaju komplet indikator potrošenosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 12 Napisano Petak u 15:54 U prolazu, 18 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da prijavim prvi problem koji se desio danas. Prednji levi migavac je počeo da treperi brže, a zadnji levi uopšte ne radi. Takođe, na instrument tabli strelica za levi migavac treperi brže. Desni migavci rade normalno, i prednji i zadnji.Šta bi moglo da bude, da li neko zna pre nego što ga odnesem u servis? Da li je neko imao slično iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 175 Napisano Petak u 15:59 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Crkla ti je zadnja leva sijalica ili je izgubila kontakt.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6775 Napisano Petak u 16:14 Ne silazi, 4871 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Aleks1 pisao je neko od kolega, isti slučaj je bio na nekom od SYM modela, ali isparilo mi iz glave ko i za koji model. @mihajlovic11 je u pravu, s tim što ovde nije u pitanju sijalica, nego led far. To se celo menja vrv. Svakako moraš u servis, i ponadaj se da imaju to na stanju. inače se čeka poprilično. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 175 Napisano Petak u 16:16 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, nisam znao da led u pitanju...mislo sam da je obična sijalicaPoslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 12 Napisano Petak u 16:28 U prolazu, 18 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Led je. U najboljem slučaju, to bi bio olabavljen konektor. Ne verujem da bi LED stop mogao da se pokvari tako brzo. Da napomenem, samo zadnji levi migavac ne radi; ostalo svetlo kao i desni radi normalno sem sto predni levi radi brze kao sto sam rekao. A predni migavci su oni tako zvani dynamic.boza_kg E kad bi znali ko je pisao da prenese iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 175 Napisano Petak u 16:32 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, prednji levi radi brže zato što ti ne radi zadnji levi.Pogledaj kontakt pre odlaska u servis.....Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6775 Napisano Petak u 16:39 Ne silazi, 4871 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A dešava se da LED gecrkne. To je pre posledica falinke u proizvodnji, nije zbog starosti ili tome nečim slično. Ne mogu da se setim ko je prijavio slučaj, ali se sećam da mu je @slobasuper9 pomogao, pa su skinuli sa nekog izložbenog primerka iz salona, da čovek ne čeka pola sezone dok deo stigne. To sam zapamtio jer mi je bilo kul sa slobine strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17585 Napisano Petak u 19:42 Integrisan, 9736 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Davno je bilo.... Koga ne mrzi nek vidi kako izgleda far od Metropolisa 400. Far ima dnevno svetlo na vrhu sa par led dioda. Vlasnik je prijavio kvar da mu ne radi dnevno svetlo, ja konstatovao da se mora far zameniti i tu dodjosmo do problema pošto je Metropolis u garanciji. Nije problem garancija, problem je što fabrika nema deo na stanju i pitanj eje kad će ga biti. E tu sad čuči zec u onih zakonskih 40-50 dana da popravka mora bit odradjena ili zamensko vozilo ili novci nazad. Firma ne može rešiti problem, rešenje pronašao u vidu demontaže fara, otvaranje, popravka i sve nazad pakovanje. Verano okatio čoveku za njegove radove i gotova priča. Ovo je van svih protokola.....ko ima volje može rešiti problem na obostrano zadovoljstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...