Jump to content

Moto Zajednica

SYM Jet 14 200

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: SYM Jet14 Evo 200

Jos mu nisam dao ime Prezadovaljan sam od njega za sada i vozim ga sa zadovoljstvo. Vizir na slike izgleda pre ogroman ne znam zasto uzivo nije to bas tako, tamam i radi poso

5a80ed00987427b6c69c401602d511b8.jpg

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3613 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

Stigle igračke iz Italije.. 

Pločice Brembo ceramic.. 

Aj vidi se da je na fabričkim "nestao" indikator... Ali razlika u debljini u odnosu na nove, evo, ne znam dal ima 2mm debljine ukupno, ma nema šanse. 

Prednje nisam ni menjao jer i dalje imaju komplet indikator potrošenosti. 

20260222_174922.thumb.jpg.2678433b529d5c7d5994f893b40dae65.jpg20260222_174849.thumb.jpg.51500e1c3ec2616df6cbf3dbc813e2b4.jpg

20260222_174859.jpg

• U prolazu, 18 postova

Da prijavim prvi problem koji se desio danas. Prednji levi migavac je počeo da treperi brže, a zadnji levi uopšte ne radi. Takođe, na instrument tabli strelica za levi migavac treperi brže. Desni migavci rade normalno, i prednji i zadnji.

Šta bi moglo da bude, da li neko zna pre nego što ga odnesem u servis? Da li je neko imao slično iskustvo?

• Ne silazi, 4871 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

@Aleks1 pisao je neko od kolega, isti slučaj je bio na nekom od SYM modela, ali isparilo mi iz glave ko i za koji model.

@mihajlovic11 je u pravu, s tim što ovde nije u pitanju sijalica, nego led far. To se celo menja vrv. Svakako moraš u servis, i ponadaj se da imaju to na stanju. inače se čeka poprilično.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 18 postova

Da, Led je. U najboljem slučaju, to bi bio olabavljen konektor. Ne verujem da bi LED stop mogao da se pokvari tako brzo. Da napomenem, samo zadnji levi migavac ne radi; ostalo svetlo kao i desni radi normalno sem sto predni levi radi brze kao sto sam rekao. A predni migavci su oni tako zvani dynamic.

boza_kg E kad bi znali ko je pisao da prenese iskustvo

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: liberty 125, beverly 250.......

Pa da, prednji levi radi brže zato što ti ne radi zadnji levi.

Pogledaj kontakt pre odlaska u servis.....

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 4871 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

A dešava se da LED gecrkne. To je pre posledica falinke u proizvodnji, nije zbog starosti ili tome nečim slično.

Ne mogu da se setim ko je prijavio slučaj, ali se sećam da mu je @slobasuper9 pomogao, pa su skinuli sa nekog izložbenog primerka iz salona, da čovek ne čeka pola sezone dok deo stigne. To sam zapamtio jer mi je bilo kul sa slobine strane :) 

• Integrisan, 9736 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Davno je bilo....

Koga ne mrzi nek vidi kako izgleda far od Metropolisa 400. Far ima dnevno svetlo na vrhu sa par led dioda.

Vlasnik je prijavio kvar da mu ne radi dnevno svetlo, ja konstatovao da se mora far zameniti i tu dodjosmo do problema pošto je Metropolis u garanciji.

Nije problem garancija, problem je što fabrika nema deo na stanju i pitanj eje kad će ga biti.

E tu sad čuči zec u onih zakonskih 40-50 dana da popravka mora bit odradjena ili zamensko vozilo ili novci nazad.

Firma ne može rešiti problem, rešenje pronašao u vidu demontaže fara, otvaranje, popravka i sve nazad pakovanje.

Verano okatio čoveku za njegove radove i gotova priča.

Ovo je van svih protokola.....ko ima volje može rešiti problem na obostrano zadovoljstvo.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja