Jump to content

Moto Zajednica

Trazim licnog asistenta (Obavezna A kategorija)

Recommended Posts

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: GS 1200

(Kacio sam na puno mesta i prijavilo mi se brda ljudi ali niko sa A kategorijom pa rekoh da probam ovde) 

Trazim asistenta (fleksibilno radno vreme)!

1000 RSD sat ~ 30 - 100 sati mesecno

Tražim odgovornu i snalažljivu osobu za poziciju ličnog asistenta na povremenim i fleksibilnim osnovama. Posao je plaćen po satu, idealan za studente, osobe koje već imaju part-time ili čak full-time angažman i traže dodatni izvor prihoda.

Opis posla:

Pomoć u svakodnevnim obavezama (lično i profesionalno)
Obavljanje manjih kućnih popravki (npr. zamena sijalica, osigurača i slično)
Vožnja i logistička podrška po potrebi
Odrzavanje motornih vozila. Servis, pranje, registracija, gorivo...(motor i par auta)
Povremeni zadaci koji uključuju korišćenje aplikacija, online poručivanje i osnovne digitalne alate, podesavanje digitalnih uredjaja
Razni drugi svakodnevni poslovi

Uslovi:

Položena A i B kategorija
Lično vozilo B kategorije koje može da se koristi povremeno u svrhe posla (gorivo i amortizacija plaćeni)
Dobro poznavanje engleskog jezika (na konverzacionom nivou)
Tehnološka pismenost – snalaženje sa aplikacijama, kartičnim plaćanjem, osnovnim digitalnim servisima
Osnovno tehničko znanje – rukovanje kućnim alatom i rešavanje sitnih kvarova

Radno vreme:

Fleksibilno – ujutru, uveče, vikendom – po dogovoru i Vasim mogucnostima
Rad se odvija povremeno, u skladu sa tvojom dostupnošću

Beograd - Vracar, Zvezdara

Ako si proaktivan/na, voliš raznovrstan posao, imaš vozačku dozvolu i dobro se snalaziš u digitalnom i realnom svetu, a takodje zelis i ponesto da naucis o preduzetnistvu i AI – javi se!

Mogucnost napredovanja u full-time assistenta (1500e), a kasnije i operativnog menadzera/direktora (2500e +)!

Pošalji kratku biografiju i nekoliko rečenica o sebi na lukatrikic@gmail.com .

Ps. ako znate nekog kome bi dobro dosli dodatni prihodi molim Vas podelite!

• Sviđa mi se 13
  • Haha 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S K3

Интересантна понуда за млађу особу, међутим тешко ћете наћи студента са А категоријом јер се право стиче са 24 године.

• Drug član, 853 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno

Još kad bi bilo ime firme i vrsta delatnosti koje bi dale okvir o kakvoj vrsti asistencije se radi bilo bi lakše da se neko odluči.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: GS 1200

U moje vreme se sedalo na 1000ccm i 200ks sa 18... 🙂 

Jedna kratka google pretraga "Luka Trikic" ce vam reci sve o ovoj poziciji! 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova
  • Motocikl: 4x4
Pre 3 sati, Cvijanović je napisao:

Lični asistent😄😄😄

Prema opisu oglasa sam razumeo da ti treba kućepazitelj,posilni ili ti sluga.

Pišeš o nečemu što nisi ni potražio na internetu. Da si upoznat sa radom dotičnog imao bi drugačije mišljenje. Sam rad, bilo kakav sa njim i tim ljudima je velika šansa za dalje u životu.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 7767 postova
  • Motocikl: TDM 900

Meni je razumljivo da je čovek angažovan u tolikoj meri da jednostavno mora neko za njega da uradi nešto što svi mi svakodnevno radimo posle posla a da ne zove 100 ljudi, traži, proverava, itd. Lepo je i plaćeno. Ja da sam bliže što da ne.

• Zainteresovan, 302 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Oglas poprilično jasan.

Posla će biti, a razvojni put zavisi isključivo od samog kandidata i njegovih sposobnosti.

Fer prilika. Želim uspeh budućem radniku.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Enduraš, 6433 postova
  • Motocikl: CRF300L
11 hours ago, Cvijanović said:

Lični asistent😄😄😄

Prema opisu oglasa sam razumeo da ti treba kućepazitelj,posilni ili ti sluga.

Isto pomislio posle citanja oglasa :)

• Drug član, 1901 postova

Ljudi pogrešno shvataju ponos

Ovo je super studentski posao.

Pa čak i dalje.

Šta više, ništa što se traži nije neuobičajeno. Čovek isprva hoće da upozna nekog i zavisno od ishoda da mu poveri neke komplikovanije ili zadatke koji zahtevaju pouzdane ljude.

Ja imam par klijenata koji imaju lične asistente. Ti ljudi se bukvalno staraju da stvari funkcionišu i da gubljenje vremena bude što manje.

Primera radi to pranje auta ne mora da znači da ideš sa kofom i sunđerom i trljaš, već da auto odvezeš u pouzdanu perionicu i da obezbediš da bude spreman kad bude bio potreban ili onda kad je dogovoreno.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000

Ne znam zašto odaje utisak sluge.

Čovek traži nekoga za poslove, koje ne može da stigne da uradi sam.

Sa druge strane, većina nas voli da šrafi i čačka nešto, a za ovo si još i plaćen.

Meni deluje kao idealna prilika za studenta, ili nekog ko se još nije karijerno pronašao, a ima potencijal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Zlaja, 291 postova
  • Motocikl: yamaha xj6

Nije ovo opis posla sluge vec roba.

Kasnije moze da postane sluga (operativni menadzer).

Svi navedeni poslovi su uporedivi sa crnim robovima, da napoji stoku (auto), radi sve po ekonomskim objektima (popravlja).

Pa ako se dobro pokaze moze da udje u glavnu kucu (operativni menadzer) da potpali vatru ,ugreje vodu za pranje nogu itd.

Promenio član zlatkojov
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: Sym NHT 300

Моје мишљење је да у овом огласу има пар да кажем неправилности.
Прво назив радног места- лични асистент.
Форе са запада које су наши брже боље присвојили са називима радних места.
Значи кувар више није кувар него је- Chef
Фризер није фризер него је- Hair stylist
Итд итд
Ако си ти као електричар па ти треба асистент да ти мења сјалице, ок.
Ако си радник у перионици па ти треба неко да ти дода сунђер, крпу итд, опет ок.
Итд итд, значи ипак можда није на свом месту назив.
Ја сам лично радио као асистент свом шефу/власнику (није волео да га зовем директор него шеф) док сам живео у Аустрији, и нисам прао кола нити сам му глумио хаусмајстора, него помагао човеку у његовом послу, преводио, и те административне послове.
Друго - Нигде не пише да плата ипак може да буде
30 000дин, а може да буде и 100 000дин ако се и одради тих 100 сати, али зато пише 1500е и 2500е што ће сваком Србину у опису огласа да буде фокус.
Треће- Не знам које си годиште (делујеш доста млад на овим клиповима што су те качили) па не знам у које је то твоје време су се возиле хиљадарке са 18год, то може и то се ради и дан данас али знамо ко то ради - мамини и татини синови који и даље газе људе по путу.
Резиме, у овој нашој лепој Србији се живи на фору као што је неко рекао, па мислим да си се и ти уклопио у ту причу и јасно да је то сасвим твоја ствар, али опет са моје стране гледишта мислим да није ок у оваквој заједници просипати те исте форе.
Да ме не схватиш погрешно, желим ти сву срећу напредак итд, нити сам љубоморан а још мање завидан, и имам сасвим довољно за моје и потребе моје породице и не жалим се. И
Није ми била намера да било кога увредим, и ово је искључиво моје мишљење, осетио сам потребу да прокоментаришем из горе наведених разлога.
Поздрав и све најбоље

Sent from my iPad using Tapatalk

• Podržavam 1

• Drug član, 1594 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

@dule2812

Sve nas je uboo oglas. I svi smo hteli da iskomentarisemo, pa neki odustali, a neki poput nas prokomentarisali...

Sustina, kolega "vozi" taj zapadnjacki gassss  :)  i kako vidim, lepo mu ide  ;)

Dok je ovce, bice i vune. A to srafljenje gore pomenuto se placa 20e po uticnici. Nije kolega naivan u opste. I da ima 20 godina zivota, uklopio se u kapitalisticki sistem i lepo od toga zivi...

Promenio član MaxiS
  • Sviđa mi se 2

Opet moram da se ne složim.

Mislim da većina vas gleda sa strane nekoga ko je već zagazio najmanje u četvrtu deceniju, ostvario se profesionalno, i naravno privatno. Ovakav posao nije ni namenjen takvim ljudima, medju koje i sam spadam.

Drugo, da, slažem se, utičnice naplaćuje majstor 20e po komadu, ali ovde se radi o zameni sijalice.

Što se pranja tiče, možda sam pogrešno shvatio, ali mi deluje da to znači da se otera auto ili motor na pranje. Ne, da se trlja.

Generalno, kad se setim svojih studentskih dana, meni bi ovakav posao, u tom momentu bio pun pogodak.
Naravno, nije svim studentima potreban prihod.

I da poslednje, a možda i najbitnije, što po mom mišljenju, razdvaja ovaj posao od robovlaskičkog, jeste fleksibilnost, i prilagodjavanje vremenu, kada je asiatent dostupan. Što znači da može da radi onoliko koliko hoće/želi/može.

Barem sam ja tako shvatio ...

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: Sym NHT 300

А да ли стварно мислиш да можеш да имаш флексибилно радно време ако треба ауто да се опере и да се замени сијалица?
Јел мислиш да ће да те пита неко али било ко, извини кад би могао да дођеш да ми опереш ауто?
Конкретно за та два случаја, да не набрајамо даље него ето та два банална примера.
И моја поента је била, кад се ваби шећером се мами, тј да се у први план и акценат ставља свесно на оно на шта ће људи да се приме.
А радио сам и ја све и свашта док сам био млађи, и да сам и сад млађи не бих ово радио никад јер такође имаш много плаћених пракси у много озбиљнијим фирмама са правим и конкретним могућностима напредовања.

• Sviđa mi se 1

Pa šta znam, kontam da može da se sačeka, dan ili 2 za pranje auta. Kontam i da sijalica nije nešto preterano hitna ... osim u WC, ali tu hitnu će sam zameniti ...

Po samom postu, ja nisam zaključio da treba neko ko će na poziv odmah biti tu.

Taj deo za full time asistenta i za menadžera jeste malo odbojan.

A za te plaćene prakse, da, postoje, za studente završne godine ili kraja treće godine. Meni je najviše para falilo u prve dve . Do duše nisam mogao ni praksu nigde da nadjem a plaćena je bila misaona imenica. Možda je sada drugačije, al nisam mnogo upućen u tematiku zadnjih desetak godina.

Svakako, ako je stvarno fleksibilno kako je napisano, a polazim od pretpostavke da jeste, apsolutno mislim da je ok poslić za nekoga ko bi da ubije neku kintu za izlazak.

• Svrati ponekad, 165 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
Pre 12 sati, nuk je napisao:

Ja nekako mislim da komentarisanje oglasa nije u redu i tu mogućnost treba onemogućiti 

Ima smisla, mada s druge strane potencijalni kandidat ovde čuje i dobre i loše strane koje mu možda ne bi pale na pamet. Pročitao sam dobre argumente i za i protiv prihvatanja ovakvog posla, tako da mislim da je diskusija prilično korisna ukoliko bi neko da se javi

• Sviđa mi se 1

• -, 1799 postova
  • Motocikl: /

Stvar je sto kod nas iz nekog razloga licni "privatni" asistent sa fleksibilnim radnim vremenom ima vise znacenja i od kojih je najzastupljenije ono najgore, pa je zato odbojno i deluje izrabljivacki.

Npr ako se postigne obostrani dogovor (sto pretpostavljam da jeste uslov ovde) da se u odredjenom delu dana odrade neke stvari (kakve god one bile) jer poslodavac ne zna gde mu je glava od posla, onda je to ok.

A ako te npr zove u pola noci, e olesio sam se od alkohola dodji da me vozis kuci, onda.....

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1901 postova

Jebote, evo ja se stvarno pitam šta vi ljudi radite i čime se bavite u životu pa ste u tom fazonu.

Ovo je skroz poštena ponuda.

Ja sam kao gimnazijalac i student svakakve poslove radio. Često i fizičke i ne baš lagane.

I kad sam diplomirao jurio sam dodatni posao i bio van kuće od 6:15 ujutru do sigurno 23:00 uveče.

Ali ok, možeš i da sediš i komentarišeš bilo šta.

Nego, evo jedan plastični primer:

Imam klijenta koji je stranac koji živi u Beogradu i ima više različitih firmi i poslova.

I sad ako mu treba pomoć oko organizacije u tehničkom smislu, hoće li za to uposliti ličnog asistenta/ađutanta/posilnog (zovite kako hoćete) a ako ne koga?

Jedan od predmeta koji sam ja radio je ovaj sa slike ispod.

Čovek ima u kolekciji nekoliko klasičnih auta.

I sad, koga plaćate za tehničke stvari tu,

stalnog asistenta za 1000 din po satu ili advokata?

IMG_20241104_125610.jpg

Promenio član Skyrunner
  • Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja