Jump to content

Moto Zajednica

Ibarska Polumir

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Transalp XL700

I na putu Avala-Ralja je bio oboren motor, bio pored puta u kanalu, guzva velika vec kad sam ja prosao ..ne znam detalje..nadam se da je ok vozac

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 139 postova

Mislim da je ovo udes kod Agacije, gde je bilo mnogo prosutog ulja u traci prema BG. Kolega sa novim 1300GS je, nazalost, proklizao i zavrsio u jarku sa desne strane, srecom, nepovredjen, koliko sam mogao da zakljucim.

Srecom, kolege su upozoravale ostale koji su nailazili, inace bi bilo velikih problema i padova, jer je ulje prosuto duzinom 20-30m i jedno pola metra sirine, posred trake.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Tužan 1

• Drug član, 1901 postova

Kakav čovek moraš da budeš da ostaviš prosuto ulje neobeleženo na putu.

Ako si napravio već situaciju, postaraj se da bar staviš trougao, prsluk ili šta već, dok se ne snađeš i središ koliko se može srediti to.

Naravno i da obavestiš policiju.

nije ostavljeno, posle su prosuli pesak i zatvorili tu traku i panduri su regulisali tu krivinu

e sad kako ce biti posle dan dva ne znam...

putevi su haos blago receno..ne znas da li vise izbegavas druge vozace, rupe ili sljunak ili nesto deseto

• Drug član, 1582 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Citam komentare nekog lika na b192 na insta, u vezi gore pomenute nesrece. Zbog takvih se i desavaju nesrece.

Lik 'ladno napinje sa preticanjem kolone i nabraje neke zakone koje veze nemaju. I to uporan u tome

Vozim motor zadnjih 5-6 godina, ali na ibarskoj, voze kao blentavi. 

Ipak su putevi za sva vozila, i ko zeli da se opusta u voznji, neka ide na stazu... Stradaju neduzni

Ja sam neko vreme vozio sa likom koji na magistrali misli da ima mesta i pretice nekad izmedju vozila iz suprotnih smerova. Uhvatio sebe da krecem po njega, i zayebo da se vozim sa njim. Draze mi da idem sam...

Promenio član MaxiS
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Skuteras, 3739 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Gledao sam snimak kad se prvi motor zakucao. Ne znam sta bih kazao. Svi vozimo, desava se svasta, ali ono je bas glup nacin da se napravi pizdarija. Covek je ugledao kombi u krivini, uplasio se, fiksirao ga pogledom i to je bilo to

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2779 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Ovo kao da je neko namerno prosuo ulje u krivini...možda grešim, ali mi tako izgleda.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 139 postova
Gledao sam snimak kad se prvi motor zakucao. Ne znam sta bih kazao. Svi vozimo, desava se svasta, ali ono je bas glup nacin da se napravi pizdarija. Covek je ugledao kombi u krivini, uplasio se, fiksirao ga pogledom i to je bilo to

Decko je davao izjavu policiji kada sam se zaustavio. On je rekao da je dobro, a i njegovi drugovi su potvrdili isto.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 521 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 4 sati, Blaza je napisao:

Ovo kao da je neko namerno prosuo ulje u krivini...možda grešim, ali mi tako izgleda.

Ма јок, звекнуо Картер или филтер уља. Дешава се, на старом авалском друму испред мене рикнуо мотор на Сканији, пробио блок мотора, 15+ лит просуто низ пут:neznam:

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Ali se ne dešava da obezbede problem koji su napravili.

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 443 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
9 hours ago, grafigo said:

Ovo je bilo na Ralji. Do mene je, pak, stigla informacija da je čovek teže povređen.

IMG-2a59965be9d11b1d99cb0140d7560925-V.jpg

IMG-4c853cc1c32d2662deed0d597d4e418b-V.jpg

Ulje prosuto sa slep sluzbe vozila ispred motora koji je proklizao, drugar i supruga bili na motoru, supruga se ogrebala, drugaru nista. Nazalost vozac slep sluzbe se nije vratio.

Promenio član Bratislav 1973
  • Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

Srecom da nisu teze povredjeni..nisam ja odmah shvatio da je ulje bilo uzrok nesrece..mislio da je to ulje iz motora, nisam lepo video

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: Lep

Ovo bi trebalo mozda u novu temu. Nadam se da motociklista nije teze povredjen, ali po slici deluje zeznuti. Neko je napisao da je mu je zena u auto oduzeli prednost.

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Sym NHT 300

Ово су три различите несреће..

На овој где су комби и мотоциклиста, сад сам видео клип, није комби возач ништа крив, нити је било било каквог уља по путу, крив је мотоциклиста сто посто.

Да ме неко не схвати погрешно, надам се да је колега добро, и не желим никоме зло, и жао ми је што се ово десило, али искрено морамо се узети у памет што кажу старе бабе и одговорно се понашати у саобраћају. 

Сви смо имали неке сличне ситуације и нико није безгрешан, неко је имао више среће и Бог га је сачувао а неко нажалост није. 

Христос Воскресе браћо и сестре, чувајте се и Бог ће Вас чувати! 🙏

https://www.blic.rs/vesti/hronika/nesreca-na-ibarskoj-magistrali-motociklisti-u-stravicnom-sudaru-sa-kombijem/k9s2bp0

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

"Prekuvao" krivinu,jebi ga ...desi se,koga od nas nije povuklo da brže vozi pogotovo u grupi...Brz oporavak.

• Sviđa mi se 3

• Ne silazi, 2779 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Nadam se da je dobro, da će se izvući. Sreća u nesreći, što je bilo "češanje" o kombi...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja