rastkojokic 1816 Napisano April 24 Drug član, 2457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Heavy ekipu! Da li negde ima slicna tema za nas koji vozimo manje motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 532 Napisano April 26 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 50 Napisano April 29 U prolazu, 23 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj nemojte se smejati, ali da li je moj motor off u ovoj temi ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8021 Napisano April 29 Drug član, 3293 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/26/2025 at 11:43 AM, SrdjanRadivojev said: ...odma sam bio pretražio polovne automobile da nađem slupani cb i neko crf... Ne zjbvm se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 229 Napisano April 29 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, j1ggy je napisao: Aj nemojte se smejati, ali da li je moj motor off u ovoj temi ili nije? Stav je bitan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5425 Napisano April 29 Nemanja Stojanović, 1619 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: ...odma sam bio pretražio polovne automobile da nađem slupani cb i neko crf... Ne zjbvm se Isto, ja sam našao agregat na ebayu, i pitao NFS-a i Abarth maniaca dal bi mogli da naprave ovo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2714 Napisano April 29 (promenjeno) Drug član, 887 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ajde budi dobar i reci šta su ti odgovorili ? Al nemoj ništa da edituješ! Promenio April 29 član miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6906 Napisano Maj 5 (promenjeno) Drug član, 2360 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Juče se Mare Kove i ja priključili jednoj jakoj ekipi, i učestvovali u vožnji za pamćenje. Od Vlasinskog jezera, preko Vrtopa, Crvene jabuke i Pasarela 1522 do Bele palanke. Konačno upoznao uživo neke staaare forumaše enduraše Eh da je više takvih dana ! #zzz# Promenio Maj 5 član živke 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6906 Napisano Maj 5 Drug član, 2360 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/24/2025 at 5:49 PM, rastkojokic said: Pozdrav za Heavy ekipu! Da li negde ima slicna tema za nas koji vozimo manje motore? Pozdrav! Ima sigurno, negde u nekom potoku Ne zalazimo mi tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6906 Napisano Maj 6 Drug član, 2360 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2025 at 1:00 PM, živke said: Elem, primetio sam nešto na poslednjoj vožnji i hteo da podelim, ali opet nisam znao gde. Pa evo: - Da li ste primetili da se početnici, pa i iskusniji vozači teško odlučuju da se okrenu na usponu koji nisu uspeli da savladaju, pa da pokušaju ponovo sa boljim zaletom i više znanja o putanji, već gotovo uvek pokušavaju da uz pomoć kolega, guranja itd. krenu odatle gde su stali, što u većini slučajeva ispadne mnogo teže i rizičnije na kraju ? Mislim da sam i ja tako radio u početku. Šta mislite zašto je to tako ? Isto mesto, ista priča - drugi akter Iskusan kolega za pretovarenim Stromom 650. Inače, kako on tera taj motor je za poštovanje. A ovaj uspon na Mali Vrtop i nije nešto težak realno, ali ima tu neku granu koja zaklanja pogled, jedan kamen koji izbaci malo zadnji točak, prokliza i lako se desi da staneš. I opet, kolega pokušava da krene, da ga guramo, ali nema šanse, samo trošimo energiju. Nije bilo lako ni da se okrene onolika krmača. Ali kad je uspeo da siđe dole, odmorio malo, i iz drugog pokušaja izašao bez problema. Ja takođe tu pravim jednu početničku grešku, koja je zamalo mogla dosta da me košta. Na usponu staješ isključivo tako što gasiš motor. Kontrolisano obaranje ako mora i moguće je. Kvačilo ni u ludilu. A zašto sam ja pritisnuo kvačilo i pokušao da zadržim motor sa prednjom kočnicom kad sam video da je kolega ispred mene stao - veze nemam. Odmah mi je motor agresivno kliznuo u nazad, srećom zadržale me neke grane da se ne istumbam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 899 Napisano Maj 6 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan kill switch 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 532 Napisano Ponedeljak u 10:27 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Juce vozili Rtanj enduro, jedan veliki naklon ekipi koja organizuje i aktivno ucestvuje, skoro nisam naisao na tako dobru domacinsku "masovniju" pricu, priroda 10+ Ok kad se skupi 5-6 drugara pa akcija, vozi, kampuje, negde kotlic, ali ovo je bilo taj nivo ali za masu ljudi, svaka cast! Ruta je bila ludilo, morali smo i da kratimo, klasika: gubljenje, kvarovi, cupanje, jednom recju ronjamo pa gde izbije.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6906 Napisano Ponedeljak u 10:38 Drug član, 2360 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Iako sam planirao i svima već rekao da dolazim, evo već treću godinu mi se prosto ne da Nadam se da će biti još prilika. Inače momci su pravi, i ja sam imao isti utisak tamo 2022 kada sam prvi i jedini put bio. Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 50 Napisano Ponedeljak u 10:40 U prolazu, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 5. 2025. at 9:14, živke je napisao: Na usponu staješ isključivo tako što gasiš motor. Kontrolisano obaranje ako mora i moguće je. Kvačilo ni u ludilu. A zašto sam ja pritisnuo kvačilo i pokušao da zadržim motor sa prednjom kočnicom kad sam video da je kolega ispred mene stao - veze nemam. Odmah mi je motor agresivno kliznuo u nazad, srećom zadržale me neke grane da se ne istumbam. Da li moze kvacilo + prednja + zadnja kocnica? Nemojte zameriti ako sam pitao glupost, jos sam laik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1062 Napisano Ponedeljak u 10:48 Drug član, 1021 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom u tim situacijama ne mozes da pritisnes zadnju kocnicu. Kad ugasis motor mozes na nazad da kontrolisano kocis kvacilom, tj da ga pustis kad hoces da kocis ili pritiskas polako ako hoces da podjes.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 229 Napisano Ponedeljak u 10:55 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, SrdjanRadivojev je napisao: jedan veliki naklon ekipi koja organizuje i aktivno ucestvuje, skoro nisam naisao na tako dobru domacinsku "masovniju" pricu, priroda 10+ Da, cepanje kroz šumu i onda se otvara ovo: 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3254 Napisano Ponedeljak u 11:21 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @sst @SrdjanRadivojev Baš mi se sviđa , eto i mene sledeći put ,taman da ne dođem kao potpuni početnik ... Promenio Ponedeljak u 11:26 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 637 Napisano Ponedeljak u 14:35 Zainteresovan, 535 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi krivo sto nisam bio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 229 Napisano Utorak u 21:26 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da bude još više krivo 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...