рвнв 5 Napisano April 14 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki b king Prijavi odgovor kao problematičan Ко није био, једноставно мора. Многи кажу да је овај круг један од 5 најбољих у Европи. Проверени предлог је и етно село ,,Пивска вила" које се налази у месту Недајно на траси прстена. Једном били, враћамо се и ове године. Послато са 23117RA68G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 989 Napisano April 14 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je period najbolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6360 Napisano April 14 Nemanja Stojanović, 1735 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj kad imaš najviše slobodnih dana vezano. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 989 Napisano April 14 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj kad imaš najviše slobodnih dana vezano.Prošle godine oko 10tog septembra, kada sam išao na primorje, propustio sam, pošto je 2 nedelje padalo:( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
рвнв 5 Napisano April 14 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki b king Prijavi odgovor kao problematičan Koji je period najbolji?Јул-август. Мада и тада је увече свеже. Ове године смо од 10.јула, пробаћемо неке ,,ванпутне" активности.Послато са 23117RA68G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 320 Napisano April 14 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto planiram ovog leta da obidjem CG,noc pod Ostrogom,dva dana primorje I onda dva dana Zabljak.Planiram krajem Jula meseca,toliko samo mogu da odvojim vremena nadam se da ce biti dovoljno da obidjem najosnovnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 789 Napisano April 15 (promenjeno) Zainteresovan, 362 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, godovic said: Koji je period najbolji? Imaj na umu da je put otprilike do sredine maja zatvoren. Takodje bih ti preporucio da ides u kontra smeru, kontra kazaljke na satu. I pazi pri silasku u kanjon Susice, zna biti zeznuto zbog odrona. Konstantno je kamenja na putu Promenio April 15 član Efendija Skalin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 419 Napisano April 15 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je u planu za prvomajske praznike vožnja pod Ostrog. Ka dole ću preko Bosne a u povratku sam mislio da odvozom i Durmitorski prsten. Naravno ako bude moguće! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
рвнв 5 Napisano April 29 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki b king Prijavi odgovor kao problematičan Проходно!Послато са 23117RA68G помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 435 Napisano Jun 23 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan planiram oko 15.07. , da li možda još neko ide onamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 71 Napisano Četvrtak u 06:01 U prolazu, 36 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mesto stvarno vredno dolaska i boravka ovde, da se sto vise vidi i dozivi. Evo par taze slika: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 435 Napisano Četvrtak u 06:35 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Divno je onamo. Bio sam 4 dana , jedan dan je bio posvećen prstenu. Odvezao sam za nešto manje od 2 h. Nauživao se. Plus kada sam išao nazad iz Podgorice sam odvezao i pola kanjona Morače, pa na Žabljak odande (pravac Boan nekada) . I ta vožnja je bila super. S obzirom da tamo nisam bio skoro 20 godina, baš mi je to i trebalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2203 Napisano Četvrtak u 06:53 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2116 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4970 Napisano Četvrtak u 07:17 Drug član, 2514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu danas tamo 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 435 Napisano Četvrtak u 09:03 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 63 Napisano Četvrtak u 12:47 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kacio sam ja snimak u temi kratke voznje od ove godine: Ko nije do sada bio, mora obavezno. Planirajte za voznju prstena bar 3 sata, ako ne i vise. Ima bas dosta mesta gde mozete napraviti kratku pauzu, fotku i uzivati u pogledu. I samo polako i oprezno. To je panoramski put, sirine uglavnom samo za jedno vozilo, tako da nema prostora za jurcanje. I ima dosta turista, kombija, kampera, biciklista... Promenio Četvrtak u 12:49 član Skandi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 71 Napisano Četvrtak u 15:21 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan +1 Uz svu paznju, mene je juce jedan sa kolima 'izgurao' sa puta, na bankinu sa spoljne strane (prema padini), odmah posle Sedla. A isao sam 30ak km/h. No, bio sam spreman na to, pa je dupe samo krenulo da se dize sa sica i odmah je radila zadnja kocnica i nije bilo drame. Da nisam ocekivao, ne znam sta da kazem... Ali sirina kolovoza je dovoljna da se mimoidju jedno vozilo i motor. Samo imajte na umu da su svi dosli da slikaju i snimaju i da vozaci to rade i kada ne treba tj dok voze... Promenio Četvrtak u 15:23 član j1ggy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 320 Napisano Četvrtak u 16:04 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja boze zdravlja planiram da idem ostrog-boka- zabljak negde oko 20 avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...