Gordak985 3281 Napisano April 17 Drug član, 1648 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam danas Guerrillu, u mojoj omiljenoj kolor šemi, super motorče, nisi pogrešila. Dobar zvuk kad se zavrne gas u vožnji. Sjajan za grad, 100km/h ne oseti, baš mislim da ćeš moći dugo da ga trošiš :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano April 17 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago da ti se dopada. Kako dani prolaze, ja sam sve uverenija da sam donela pravu odluku. Konačno mi se javio insturktor, uplatila sam časove obnove pa ću posle praznika konačno sesti na motor, a ubrzo potom nadam se i da ću testirati istu tu koju si danas vozio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 308 Napisano April 17 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, jesi li na kraju kupila? Kada je isporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano April 17 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, nekad u maju, ne znaju još kad kreće iz Nemačke, tamo im je lager. Pala je danas i kaciga u boji motora, tako da je sve oprema nabavljena jeeej 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 202 Napisano April 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Natasa92jel ovo storm 2? Promenio April 17 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano April 18 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Bobni je napisao: @Natasa92jel ovo storm 2? Jeste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 202 Napisano April 18 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra,Moja godpodja poseduje takvu I kaze da joj je odlicna,od materijala unutrasnjosti,ventilacije I Dr.Super izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano April 18 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti. Malo imam problem sa velicinom, M mi je velika, landara dosta, a S mi je potaman, ali evo posle sat vremena nošenja, stisla me je u gornjem delu glave. Pa sad nisam pametna šta činiti. Ili jednostavno na svakih sat vremena vožnje skidati kacigu i odmarati glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4493 Napisano April 18 motoras, 2535 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Natasa92 je napisao: Nadam se da ce biti. Malo imam problem sa velicinom, M mi je velika, landara dosta, a S mi je potaman, ali evo posle sat vremena nošenja, stisla me je u gornjem delu glave. Pa sad nisam pametna šta činiti. Ili jednostavno na svakih sat vremena vožnje skidati kacigu i odmarati glavu Moja supruga je imala isti problem i rešili smo ga tako što sam u kacigu gurnuo loptu da malo raširi unutrašnju postavu. To raširi za milimetar - dva, ali je dovoljno da ne pravi problem. Prošle godine 1000 kilometara u dva dana bez ikakvih problema. Ako to ne pomogne možeš na tom mestu gde ti čini nelagodu da kašikom pritisneš stiropor taj milimetar što ti smeta. Znači spoljnim delom kašike lagano da ne oštetiš stiropor "uvaljaš" taj deo koji te žulja. Možeš i prstom, ali ćeš napraviti rupe. Prvo probaj da je nosiš, možda će se namestiti sama od sebe. Ako ne onda taktika... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3281 Napisano April 18 Drug član, 1648 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti. Malo imam problem sa velicinom, M mi je velika, landara dosta, a S mi je potaman, ali evo posle sat vremena nošenja, stisla me je u gornjem delu glave. Pa sad nisam pametna šta činiti. Ili jednostavno na svakih sat vremena vožnje skidati kacigu i odmarati glavu Pogotovo za početnika, praviti pauze na sat vremena je preporučljivo. Imam sličan problem s mojom kacigom, evo 4. sezona odmiče, ne menjam je. Sat, sat i po vožnje bez pauze je meni neka maksimala, treba i vodu popiti, protegnuti se. A možda ti se i "razgazi" vremenom. Moja nije, ali HJC je "čuven" po tome.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 487 Napisano April 18 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje imam hjc i91, i isti problem. Povise slepoocnica pritisak u glavi, i ako ne napravim pauzu pocinje bol u glavi. Prvo sam mislio da je zato sto nisam dugo god nosio kacigu, medjutim skontam sta je. I upravo sam ovo sa kasikom uradio. Prvo sam se bojao da ne ostetim stiropor, ali to je tako tvrd stiropor, tako da ga je malo teze moguce ostetiti... Pa sam tek iz drugog pokusaja da kazem popravio kacigu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1654 Napisano April 18 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Natasa92 je napisao: Nadam se da ce biti. Malo imam problem sa velicinom, M mi je velika, landara dosta, a S mi je potaman, ali evo posle sat vremena nošenja, stisla me je u gornjem delu glave. Pa sad nisam pametna šta činiti. Ili jednostavno na svakih sat vremena vožnje skidati kacigu i odmarati glavu Pritisak koji osećaš u određenim tačkama je donekle normalan i vremenom bi trebalo da nestane, jer će se postava (ne unutrašnja školjka) malo raširiti, ali nije normalno da zbog toga imaš glavobolju. Ukoliko ne nestane, kaciga jednostavno verovatno ne odgovara tvom obliku glave i u tom slučaju je bolje da je vratiš i zameniš drugim modelom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2121 Napisano April 23 Drug član, 1142 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ako te pritiska u gornjem delu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 289 Napisano April 25 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Исти проблем. Од како сам купио ову кацигу, три пута сам је носио и после сва три пута главобоља хаос, морао сам лекове узимати. Али мени је сад још један проблем, не знам да ли је због кациге или због ветра. Поручио дефлектор па ћу видети кад га пробам. А звао сам радњу где сам купио кацигу и питао да је заменим за већу, међутим то не може јер сам скинуо етикету, па су ми понудили другу поставу, али морао бих да доплатим још 70,80е али ја нисам за ту опцију Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 202 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel stigao motor? Jesi pocela da vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano Maj 8 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Nije još Zvala sam ih u ponedeljak i još ne znaju kad stiže. Vozila sam ovako dva časa vožnje u auto školi, juče i na ulicu izašla i sve super prošlo. Ali mog motorića još uvek nemaaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 202 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra sto si krenula sa voznjom. Trebalo bi da su ti dali zadnji rok isporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano Maj 8 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislila da mi u građevinskoj industriji delujemo neprofesionalno sa rokovima i svim, ali sad kad vidim koliko su ovi neangažovani, ne mare, ne trude se, tek onda vidim koliko mi briljiramo sa ponudama i rokovima. Trebalo je da mi isti dan kad sam platila motor i dodatnu opremu da mi pošalju mejl sa spiskom te opreme i još ga nisam dobila toliko o tome. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1691 Napisano Maj 8 Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 4. 2025. at 13:09, Natasa92 je napisao: Nadam se da ce biti. Malo imam problem sa velicinom, M mi je velika, landara dosta, a S mi je potaman, ali evo posle sat vremena nošenja, stisla me je u gornjem delu glave. Pa sad nisam pametna šta činiti. Ili jednostavno na svakih sat vremena vožnje skidati kacigu i odmarati glavu Kaciga bi trebalo lepo da legne i da je ne osetis na glavi. Ne znam kako vi zene vezete kosu i to... Ali mora odgovarati obliku glave. Kad stavis kacigu, gurnes je sa potiljka ka napred, trebalo bi da ti prst legne lepo izmedju cela i kacige, ako ima puno lufta-velika, ako ne moze da upadne-mala je. Ja sam imao neku srecu da uzmem budzet kacigu (MT) mogu da je nosim satima bez da je osetim, a nije lagana, 1750gr plus komunikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano Maj 8 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ta priča je već prošlost samo mi je prvo dugo nošenje bilo neudobno, sad nemađ problema sa njom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 308 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li kupila ostalu opremu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano Maj 8 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što mi treba za početak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano pre 22 sati U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kao da je ovo i dalje zanimljiva tema, ali konačno su mi javili lepe vesti. U petak ove nedelje kreće iz Nemačke za Srbiju. Ja se nadam da će do kraja meseca biti ocarinjen i registrovan a posle toga vroom vrrom (iako nije nešto jak da revuje nema veze ). 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2714 Napisano pre 22 sati Drug član, 887 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Natasa92 je napisao: a posle toga vroom vrrom Ne znam za ostale, ali ja sad očekujem poziv na pečeno prase/jagnje/vola uz piće i muziku! Ti naravno ne da piješ, mlad si vozač i tako to..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 141 Napisano pre 22 sati U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah to će morati da sačeka naredne plate. Izuo me motor i oprema u prethodna dva meseca. Ali, obećavam da kad se priključim nekom moto skupu da ću doneti barem pivo da častim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...