Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 13:38 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, tzoa je napisao: Čekajte još malo da dinstamo, gde da pustimo da se ovo razreši što pre. Pa gde je čar u tome? Da citiram Desanku "Jer sreća je lepa samo dok se čeka" Nisi dobar… pomozi ako mozes, ima narod koga da dinsta… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Sreda u 13:39 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Stiže! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3479 Napisano Sreda u 13:39 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta se cudis, znas iz iskustva kako ide s majstorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2355 Napisano Sreda u 13:44 Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Polako s to javljanje. Nisi više ovde samo ti, mora on sad da ispuni i naša očekivanja. Dok o stanju KTM-a prikupi izvještaje mehaničara, električara, lakirera.....traje to...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 13:47 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, tzoa je napisao: Stiže! pre 7 minuta, RankoBg87 je napisao: Sta se cudis, znas iz iskustva kako ide s majstorima pre 2 minuta, miki je napisao: Polako s to javljanje. Nisi više ovde samo ti, mora on sad da ispuni i naša očekivanja. Dok o stanju KTM-a prikupi izvještaje mehaničara, električara, lakirera.....traje to...... Iz nekog razloga, mozda gresiiim, mislim da je decko kojeg trazim @tzoa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3715 Napisano Sreda u 13:51 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mu se ne poklapa... Mislim da im je žao da tema utihne brzo, pa razvlače... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2355 Napisano Sreda u 13:51 Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Sreda u 13:52 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Searcherka2025 je napisao: Iz nekog razloga, mozda gresiiim, mislim da je decko kojeg trazim @tzoa Evo inspektor je vec provalio da nisam ja. A i stvarno vozim Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6004 Napisano Sreda u 13:54 Drug član, 1473 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ови из вибер групе могу да буду сватови, само да не промаше салу. 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 13:55 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Marko05 said: Ови из вибер групе могу да буду сватови, само да не промаше салу. Odvezu deo svatova ispred opštine, a matičar dolazi u salu... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 13:56 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marko05 je napisao: Ови из вибер групе могу да буду сватови, само да не промаше салу. Po svemu sto govore ovde, nece biti sale. Sto znaci da cemo slaviti u garazi, na dva nivoa - nivo 0 i kanal -1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 14:35 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, miki je napisao: Polako s to javljanje. Nisi više ovde samo ti, mora on sad da ispuni i naša očekivanja. Dok o stanju KTM-a prikupi izvještaje mehaničara, električara, lakirera.....traje to...... Evo ga, javio se. Mislim da cemo uskoro zasedati, valja li sta ili je tu negde ko taj njegov KTM @miki @milomir22 @Luka9905 @markommarko @Sveti Atila @Alexandra995 @Skittles @House @vojakis @BokyBoy @Efendija Skalin i ostali (a najvise @tzoa I @Lolic) 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5006 Napisano Sreda u 14:40 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad se sretnete jedan selfi nam pošaljite ovde 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 13 Napisano Sreda u 15:38 U prolazu, 37 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan omg .. koja avantura cekamo rasplet .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 15:52 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, munje je napisao: omg .. koja avantura cekamo rasplet .. Dopisujemo se, dopisujemo se 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 70 Napisano Sreda u 15:55 U prolazu, 80 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Searcherka2025 je napisao: Dopisujemo se, dopisujemo se Živ nisam, oće l' biti nešto?! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 15:58 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mirorab je napisao: Živ nisam, oće l' biti nešto?! Drži palčeve Mirorabe ☝ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 249 Napisano Sreda u 16:03 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Citam i uzivam Iskreno se nadam da ce biti ono najlepse, jer ako ne bude onda do qrca... Tu se prica zavrsava... Prosle nedelje sam polomio prst na ruci, i ne mogu da vozim motor, sad ako i ovo ne daj Boze propadne ode ja u depresiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 249 Napisano Sreda u 16:05 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan A ako uspe, mozemo slobodno da kazemo da je vasa ljubav zapisana jos onomad kad je onaj zvalavi nosenjem gajbica za srs ulazio u politiku... Jer da njega nije bilo da zasere sve zivo, ni ti ne bi videla ljubav tvog zivota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3479 Napisano Sreda u 16:27 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Searcherka2025 je napisao: Dopisujemo se, dopisujemo se Javi kad se budete držali za ruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5006 Napisano Sreda u 16:44 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Daj @Searcherka2025 otvori temu za predstavljanje, jer ako stvari idu kako želimo, eto tebe na repu motora Pa onda na sve grupne vožnje sa nama. A ako propadne, zarazićemo te mi već novom ljubavi prema motorima, greota da propustiš ovakvu zajednicu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 70 Napisano Sreda u 17:06 U prolazu, 80 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vujka je napisao: Citam i uzivam Iskreno se nadam da ce biti ono najlepse, jer ako ne bude onda do qrca... Tu se prica zavrsava... Prosle nedelje sam polomio prst na ruci, i ne mogu da vozim motor, sad ako i ovo ne daj Boze propadne ode ja u depresiju Daaaaj bre malo optimizma....zglob u gipsu 10 dana al ne klonem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 249 Napisano Sreda u 17:20 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, mirorab je napisao: Daaaaj bre malo optimizma....zglob u gipsu 10 dana al ne klonem Ma dzabe, ne mogu kvacilo da stisnem... Probao sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 17:34 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Skittles je napisao: Daj @Searcherka2025 otvori temu za predstavljanje, jer ako stvari idu kako želimo, eto tebe na repu motora Pa onda na sve grupne vožnje sa nama. A ako propadne, zarazićemo te mi već novom ljubavi prema motorima, greota da propustiš ovakvu zajednicu A sta da kazem? cao svima, ja sam ona polupana sto je digla sve internete ovog sveta da nadje nekog vlasnila KTM-a, pa ste me malo prozivali ovde po forumima kud bas njega nadje, pa su mi se malo nabacivali neki sto nisu on, pa ste mislili da sam iz udbe ali eto, bitno da sam ja njega nasla, pa kakav je da je. E da, nisam udba, imam zensku pisu i pojma nemam o motorima, pa eto, to vam je kljucno u vezi mene *trep trep* 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 218 Napisano Sreda u 17:36 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da vi prvo odete na piće (i pošaljete fotku), a za ostalo ćemo lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...