Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:26 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Televisa presenta 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:28 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 @markommarko @tzoa @BokyBoy samo vi mene zezajte, kad se budem udavala za decka, astal ce vam biti pri izlazu, kod poslednjeg zvucnika u sali ☝ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5006 Napisano Sreda u 12:32 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao fotograf se nudim da vam fotografišem svadbu, mada to apsolutno ne radim, napraviću izuzetak 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:33 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Update za sve, ne znam mogu li svi da se taguju: @Lolic ce mi pomoci, ako me ne zeza. E sad, hajde da vidimo - ako objavi moj profil sa jedne drustvene mreze, tamo u toj vasoj misterioznoj viber grupi, molim vas javljajte @Skittles @BokyBoy @House @markommarko @Alexandra995 @vojakis @Luka9905 @tzoa @miki @milomir22 @Darko Mihajlovic @Sveti Atila @RankoBg87 I ostali koji su hteli da pomognu ali ne mogu iz nekog razloga da ih tagujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:34 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles moze , s tim da sam u neizvesnosti hoce li se covek pojaviti na kraju ili me zezaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 564 Napisano Sreda u 12:36 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja podelih na mrežama, držim fige! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 218 Napisano Sreda u 12:36 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Searcherka2025 Najsigurnija opcija ti je da kupiš motor, tako ćeš ga sigurno sresti kod zajedničkog majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:37 (promenjeno) Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj na Viber grupu, oteće ga neko... Promenio Sreda u 12:37 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3715 Napisano Sreda u 12:37 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Što je do tebe, odradila si, a ako se ne pojavi, baš je konj, ja bih se pojavio makar bio Arapin sa 4 žene, jer ovakvi gestovi treba da se cene... A u najgorem slučaju, drugarska kafa je uvek moguća! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:38 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @araS Hvala puno mada smo ga nasli, @Lolic mi je zatrazio kontakt, poznaje ga, a izgleda i @tzoa, pa mi sad drzite fige da se ne spetljam, ako se javi, a ja odvalim “aha ti si onaj kojeg sam trazila i koga ceo forum sprda za KTM” 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:38 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, milomir22 said: drugarska kafa je uvek moguća! Samo pod uslovom da mu žena nije Ljupka... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:39 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22…ili konj sa zenom i decom u tom slucaju mi je ok da se ne javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 610 Napisano Sreda u 12:39 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Searcherka2025 said: @araS Hvala puno mada smo ga nasli, @Lolic mi je zatrazio kontakt, poznaje ga, a izgleda i @tzoa, pa mi sad drzite fige da se ne spetljam, ako se javi, a ja odvalim “aha ti si onaj kojeg sam trazila i koga ceo forum sprda za KTM” pazi se samo da ti ne proda motor.... ostalo je ok 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:40 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 o-ou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:41 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže svadba, teško da ćete sakupiti novac, vozi KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:41 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neću više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:41 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Efendija Skalin to cemo zajedno, nekome od ovih ovde koji ga najvise zezaju na forumu ☝ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:42 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 nema veze, ne mora svadba, stvarno radim ovo iz ljubavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 564 Napisano Sreda u 12:44 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Searcherka2025 je napisao: @Efendija Skalin to cemo zajedno, nekome od ovih ovde koji ga najvise zezaju na forumu ☝ Već ga brani! Spremna za brak! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:45 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu, kao što rekoh, baš simpa povod i svima nam je tvoj upit ulepšao dan. Srećan ishod ti želim! Savet za naredni put, delaj odmah, kak'ki sutra, prekosutra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 26 Napisano Sreda u 12:46 U prolazu, 64 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2356 Napisano Sreda u 12:46 Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Auh brate, sav monitor i tastaturu ispljuvah Plazmom. Jel mogu da se dokupe reakcije? Svaki post ovde zaslužuje smajli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano Sreda u 12:46 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Searcherka2025 je napisao: @Luka9905 @markommarko @tzoa @BokyBoy samo vi mene zezajte, kad se budem udavala za decka, astal ce vam biti pri izlazu, kod poslednjeg zvucnika u sali ☝ Gde bese ona tema za cepove za usi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2356 Napisano Sreda u 12:46 Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Luka9905 je napisao: Srećan ishod ti želim! Savet za naredni put, delaj odmah, kak'ki sutra, prekosutra... @Searcherka2025 U prevodu- 'VATAJ GA ŽIVOG! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3715 Napisano Sreda u 12:47 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Luka9905 je napisao: Kaže svadba, teško da ćete sakupiti novac, vozi KTM... Neka bude skromno, u krugu porodice i majstora... 2 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...