dule2812 110 Napisano Četvrtak u 15:06 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga Caberg drift evo NOVA - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju nova kaciga Caberg drift evo , veličina xl. Kaciga ima pin lock. Kod nas je cena nove 36000 , ja je... Колеге шта мислите о овој кациги, да ли је можда неко има? Свака сугестија добродошла Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Petak u 11:25 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, dule2812 je napisao: Kaciga Caberg drift evo NOVA - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju nova kaciga Caberg drift evo , veličina xl. Kaciga ima pin lock. Kod nas je cena nove 36000 , ja je... Колеге шта мислите о овој кациги, да ли је можда неко има? Свака сугестија добродошла Imam ja. Kaciga je odlična. Možeš kod mene da dođeš da probas tu veličinu (takođe nova). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 110 Napisano Petak u 11:39 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Супер, хвала ти. Можда навратим сутра, прекосутра, најавићу ти се раније свакако. А реци ми, јел теби пише позади хомологација, јер на овој што сам ја окачио не видим то? То би требало да пише на свакој, или грешим? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Petak u 11:53 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Na mojima nema takođe te oznake pozadi na kacigi. Iskren da ti budem nisam se zagledao da li negde u unutrašnjosti ima... pretpostavljam da ima upisano negde na onim etiketicama sa oznakom veličine ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...