Bigor 8031 Napisano Jun 18 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor....zamisli skup u Trebinju....kao u B.L...gde su motori odvojeni pa i jedni, koji turiraju i drugi.....mi koji bi nešto osim toga i da čujemo...NPR muziku, mogu da uživaju bez da iko ikoga maltretira...Kako si srocio kao da stoji motor kraj svakog posetioca i kada krene muzika oni turiraju da je ne bi cuo. Pa odvojeno je dovoljno da ne smeta muzici, a daje opet dozivljaj da si na moto skupu. Nekad je i meni nevjerovatno dokle ljudi idu ali kad mi bude toliko smetalo ici cu na koncerte, ne na moto skupove.Osim toga ja do sad nisam naisao na moto skup gdje neko nije zavrtao gascinu, to bi bilo kao da odes na utakmicu ali ti smetaju navijaci sto galame jer ti si dosao da gledas kosarku Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 396 Napisano Jun 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Prvo:Muziku je čuo samo ko je bio ispred bine. i niko...ponavljam niko više. Pročitaj komentare..To nije samo moje mišljenje već mišljenje većine koji su podelili svoje utiske o samom skupu. Drugo: Udaljeni dovoljno.....5 metara od šatora X motora turira u isto vreme...jedan motor u šatoru na stolu....Bliže ne može.. Treće: Da li si bio na skupu u B.L....ukoliko nisi, želim ti da odeš sledeće godine i vidiš kako se odvoje motori i ti što turiraju od većine...namerno kažem većine jer u Trebinju je 90% bajkera parkiralo svoje mašine i pokušalo da uživa u skupu, muzici, samoj atmosferi koju su ...malo pre pomenuti ....usrali, zato je i bilo više bajkera i motora po gradu nego na samom skupu. Četvrto: Slažemo se ....da se ne slažemo i to je OK..Pozdrav i čisti putevi Promenio Jun 18 član easy and slow 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 66 Napisano Jun 18 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pedalam pa dokle stignem Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija skupa u BL je domaci zadatak za ostale, turiranje moze ali na nekoj livadi dalje od skupa pa nek se tamo ti sto to vole do mile volje druze i unistavaju svoje bubne opne i motore. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1071 Napisano Jun 18 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Пуцачи и публика на паркингу(не смета ми) , музика горе, раздвојени. Свако може да бира, свима лепо осим камперима. Они као и у реалном животу, кад си између највише награбусиш. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 3087 Napisano Jun 18 (promenjeno) Braveheart, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da skup polako prelazi u komercijalu, dosta propusta je po meni bilo na toliki broj bajkera mora i da bude... Slazem sa sa kolegom da definitivno Vam treba bolji organizovani plan za sledeću godinu, ostalo je na nekom amaterskom nivou a sa ovakvom posećenosti treba da se digne organizacija kluba, grada i sluzbenih lica na mnogo veci nivo. Ne volim da popujem ali definitvno sve više ljudi tih dana dođe i prođe nego sto poseti sam skup... pa malo ramislite zasto i kakve primedbe postoje. Promenio Jun 18 član Biker Boy 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3283 Napisano Jun 18 Drug član, 1078 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da cisto se ogradim..Uopste, apsolutno, nikako, ne zelim da su motori odvojeni, dosao sam na moto susret, bas mi je bitno po 76i put uzivo da slusam Kerber, Jagode i ostale Galije i da dizem ruke dizem obadvije..Sto se mene tiče neki dobar tribut bend što purnja ACDC je ispred svih njih..Ovako mnogi susreti postaju kao Beerfestovi, za pjesake.. Oko cijena sam iskomentarisao, jer eto kao nikome marka ne ostane posle skupa, samo troskove da pokriju..znaci ne, nije uredu u gradu 3,5-4 km pivo, a u kampu 3, jer sam u gradu sjeo u lokal, poslužio me konobar, otkucao račun..Ovde sam bukvalno kupio kao u prodavnici. Uredu ajde da bude malo skuplje nego u prodavnici..Sto se tice cura koje prodaju, mogu misliti koliko su vas izasle (radio sam i ja kao klinac po skupovima)...Što se tice rostilja u kampu znači ne mozete me ubijediti da samo Tarana moze..znaci bukvalno SVAKO moze ko se bavi time..A i da su stvarno samo oni mogli, kako bi lagano pristali i na mnogo manju cijenu one soje, samo da ste im rekli.. Znači, koliko se ispisah kao da je neka strašna otimačina bila, nije, daleko od toga..nego malo mi je vise pun kofer te priče "samo da se pokriju troskovi"..ja ba iljada.. A sto se tice policije, kazem ja policajcu kad je stao uapred mene iapod platana ovo izgleda hoce neko da ugasi, kaze on..da hoće Bog da..eto..pa vi vidite 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3527 Napisano Jun 18 Drug član, 1664 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, SlobodanR1 je napisao: bas mi je bitno po 76i put uzivo da slusam Kerber, Jagode i ostale Galije i da dizem ruke dizem obadvije..Sto se mene tiče neki dobar tribut bend što purnja ACDC je ispred svih njih.. O neukusima se raspravlja...za ovo pijemo piće nekad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6498 Napisano Jun 18 Pana, 643 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Пишемо-причамо јер очекујемо да следећи скуп ако је то могуће и ако има воље буде још лепши , садржајнији . Хвала домаћину за све учињено и да се не увреди што износимо своје утиске и запажања са намером да следећи пут буду још бољи . Бар што се мене тиче. Нису закерања него сугестије. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4822 Napisano Jun 19 Drug član, 2509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi. Dajte neki kontakt za smestaj u Trebinju. Dve osobe, dva motora. Za vikend sam tamo. Bolje od vas neka preporuka nego da trazim pa ne bude ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 304 Napisano Jun 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutna preporuka od mene, odličan smeštaj, imaju dvorište i garažu za motor, nije daleko na brdu može i pešaka u stari grad komotno, domaćini super https://www.instagram.com/apartmani_mis_trebinje?igsh=MTV4cXNjY3ljNDFxZQ== Promenio Jun 19 član nuk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 62 Napisano Jun 20 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Motorijada kao motorijada, zapravo je Gucha motociklizma. Magnet za najgori turbofolk olos koji ima veze sa motorima, cast izuzetcima. To je prosto takav sirotinjsko-polupismeni mentalni sklop, probati ga promjeniti je "jalova rabota". Skup je odavno prerastao kapacitete koje imaju i pored najbolje volje momci iz tnt-a tako da definitivno sa gradom treba napraviti visegodisnji plan, usmjeren ka civilizovanju samog desavanja, koliko je to moguce. Definitivno promjeniti lokaciju, odvojiti fizicki moto park od dijela na kome su bina i muzika, osavremeniti samo desavanje i ono najbitnije, u saradnji sa gradom (jer je ovo odavno izraslo u najvecu manifestaciju u Trebinju) STROGO kontrolisati sve prilaze gradu i surovo se obracunavati sa nasilnickom voznjom maksimalnim kaznama propisanim zakonom. Samo Trebinje, a i sami Trebinjci kao i gosti, zasluzuju moderan, savremen i FUNKCIONALAN moto skup. 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 396 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @0trov Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1967 Napisano Jun 20 (promenjeno) Drug član, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee da sam u životu na svakom mestu plaćao pivo 175 RSD, pa ja bih do sada kuću sagradio Zaista mislim da je to džabe cena Promenio Jun 20 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20226 Napisano Jun 20 Integrisan, 6319 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan "sirotinjsko-polupismeni mentalni sklop" BRAVO! Hvala za novu definiciju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 700 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan U Banatskom Sokocu je oduvek odvojen kamp od bine i dešavanja Tamo čak ni pucači ne dolaze,a muzika sa bine se cuje lepo u kampu,pa mnogi ni ne odu da gledaju nego slušaju u kampu Lično mislim da bi pucače bilo sramota da drljaju sa motorima u kampu Pozdrav za Sokolac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 700 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam što sam ovo napiso al možda nekom pomogne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 304 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Znate znanje i neka si napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1234 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 478 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko mana i problema u Trebinju a svake godine sve veci broj posetilaca?! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jun 20 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja naidjoh u cetvrtak, pravili su zakusku za prijatelje klupa, pa smo malo caskali. Vele od iduce godine nece vise za seljake praviti skup, iskljucivo akademski gradjani, tako da se zna.Bice trubjut hor Beckih Deckica, ulaz samo sa elektricnim motorima i skuterima, a na tamo za izvesnu gospodu ce biti organizovana LGBTQ scena kako se ne bi osjecali zapostavljenim sto na skupu sto na forumu Trebinje, Trebinje...Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 6 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2726 Napisano Jun 20 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee da sam u životu na svakom mestu plaćao pivo 175 RSD, pa ja bih do sada kuću sagradio Zaista mislim da je to džabe cenaTo se u mom selu kaže i rđavom ku..u smetaju dlake.Nemaš 20€ za veče da potrošiš na pivo? Pa ne pij pivo onda tu đe je skupo. Zvekneš par komada ispred drsgstora i tamo se popraviš sa još jednim, dva i lepo svima.Mislim, ta je priča na Beer festu bila dok sam mlađan bio ja i posećivao to a nije se imalo 350 kinti za vops. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9175 Napisano Jun 20 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor dodao bih obavezan dres kod...pored kacige,kravata i sako obavezni,a ko ne poseduje noviji motorcikl sa tft ekranom i gomilom mogućnosti da komuniciraš sanjim,obavezno lap top pod miškom. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 62 Napisano Jun 21 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Mogao si im predložiti i da postave jednu malu binu na kojoj će "tuvivati" pravi hard core bajkeri pred djecom (kad već klovnova nema). I ko bude najbolje "tuvivao" dobije mali bedž, na kome piše "kralj najjači". Promenio Jun 21 član 0trov 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 66 Napisano Jun 21 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pedalam pa dokle stignem Prijavi odgovor kao problematičan Dobar prjedlog dade samo nejasno ostade zasto vrjedjas seljake, to su posteni i radni ljudi za razliku od krem de la krem kako ono napisa jedan kolega "sirotinjsko-polupismeni mentalni sklop" turera po skupovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3038 Napisano Jun 21 Drug član, 975 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan E zato sad za prave ljude sa sela kažemo da su poljoprivrednici, a ovi drugi su seljaci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13087 Napisano Jun 21 (promenjeno) Ne silazi, 2987 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ske je napisao: Toliko mana i problema u Trebinju a svake godine sve veci broj posetilaca?! Kada se pomene moto skup u Tebinju, u prvom planu je sam grad koji je fenomenalan. Pričam za sebe, moje mišljenje. Ljudi su dobri, prijatni, dosta mesta za kafu / klopu, ima se šta i videti, u gradu a i okolo... Takođe i blizina Dubrovnika, Herceg Novog, manastira Ostrog, Tvrdoš itd... Put do Trebinja i nazad je veliki ispit, i "zalogaj" za mnoge, jer nije isto ići van motoskupa, kada su manje gužve. U vreme skupa ima dosta motora u saobraćaju, što je pored veće opreznosti, ujedno i draž videti, osetiti euforiju. Meni nije bio problem da platim ulaz, koliko god koštao. Na primer, skup u Beloj Crkvi, ne plaća se ulaz, ali svako ostavi neki dinar (bar crvenu) za pomoć klubu. Svako ima svoje mišljenje o tome, meni ne smeta. Možda je problem što je skup na malom prostoru, jer pretpostavljam, dok je bio "manje posećen", to je bilo taman. Sad već treba veći prostor. "Pucača" ima svuda, na svakom skupu, ali kada krene živa muzika, domaćini / redari opomenu "pucače" da je dosta. Znam gde to rade, i kako se na fin način objasni da je dosta. E, toga izgleda nema u Trebinju, i to kvari čitav utisak... @ske Nije tebi namenjeno već svima, samo sam iskoristio tvoj post... Promenio Jun 21 član Blaza 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...