zlig0r 2008 Napisano pre 14 sati Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan On 3/20/2025 at 11:00 AM, yogibear said: Obeležio sam ti mesto besplatnog parkinga. Pošto će biti radni dan i dolaziš ujutru, neće biti problema da nađeš mesto. Minut hoda odatle ti je Hala 4 u kojoj su motocikli. Prvi ulaz na koji nailaziš ti igra ulogu ukoliko već imaš kartu. Ako je nemaš, samo idi iza ćoška Hale 4 (strana do reke, obeležio sam ti na mapi), tu je još jedan ulaz ali i mesto gde možeš kupiti kartu za sajam. Ziv bio, sve je bilo kako si napisao spasao si me stresa provincijalca u velikom gradu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 104 Napisano pre 14 sati U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ZEMZEM said: Jaknu, rukavice, pojas, komunikaciju kupili u Motobik-u a pantalone u Motolandu. Какве су цене, јел има неких попуста на опрему? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5006 Napisano pre 14 sati Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u motobike dobio 10%, verujem da može još ako se insistira, ali pošto su rukavice bile 5 i nešto iljada, nije to neka cifra da mi se baš i tražio popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2814 Napisano pre 14 sati Vozac A kategorije :D, 977 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Gordak985 je napisao: Pošto gledam tu klasu, na sajmu sam seo na novi V-Strom 650 i razočarao se, tvrdo sedište, završna obrada meh, od dodatne opreme ima desni retrovizor... Sent from my 2107113SG using Tapatalk Узми провозај Строма, видјећеш колико је све ипак другачије. А што се тиче сједишта, ако возиш баш дуге маршруте, одеш у Сурчин код Срђана направи ти по облику твоје задњице и онда немаш бриге. А ако возиш кратке, онда ти је свеједно какво је сједиште Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2807 Napisano pre 12 sati ODUSTO OD DIJETE, 2722 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dule2812 je napisao: Какве су цене, јел има неких попуста на опрему? Oko 10% daju svi, samo smo dobijali u Motoland-u 20% na Modeku, ako se dobro sećam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3017 Napisano pre 12 sati Drug član, 1333 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, tibor je napisao: Benda izlaze na sajmu? Gledam nesto ovaj LFC 700 pro.... Ne znam kakav je uzivo Prilično plastičan,čuje se kao fen bukvalno,palili ga kupcu dok sam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 497 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 656 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Džim Džarmuš said: Prilično plastičan,čuje se kao fen bukvalno,palili ga kupcu dok sam bio. Bas interesantno.... Koliko kw ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3017 Napisano pre 11 sati Drug član, 1333 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 69kw http://www.polovniautomobili.com/motori/25684346/benda-lfc-700-pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 346 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, tibor said: Bas interesantno.... Koliko kw ima... 93KS.. a zvuk baš i nije fen kad se potera, evo u prvih 10sec ( Benda LFC 700: one of the CRAZIEST CRUISERS ever built - YouTube ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3017 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 1333 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde zvuči bolje ,ali ono turiranje u mestu je bili smešno .Ima neki mali auspuh koji je sakriven u liniji motora dole desno. Deluje fururistički ,meni recimo ona tekstura na aluminijumu deluje jeftino uživo ..Maska preko auspuha je kriminal kao dečija igračka, ne mislim na dizajin nego na materijal.Generelno je avangarda ostavlja utisak kad prođete pored njega ,najviše zbog te gume .I ako sam se ložio dok sam ga pratio na klipovima(on se već neko vreme prodaje na istoku 2g.mislim)uživo nisam pao na dupe. 4 redna su za pohvalu .I eto to sto su ga upalili na sajmu i.malo turiranja je bilo , baš baš mlak zvuk.Mesta ima za 190 cm. Promenio pre 10 sati član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 921 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 2098 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А овако нешто??? TGOEOFFICIAL (@the_girls_of_eicma_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 28K likes, 540 comments -... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3715 Napisano pre 6 sati Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo bende, mislim da je četvorocilindraš lep detalj, ali mi deluje da je upravljiv poput kontejnerskog prekookeanca, baš zato što je dugačak kao voz i ima nepotrebno veliku zadnju gumu. Doduše, nisam probao, ali mi na prvu tako deluje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13747 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 7628 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad dođe vreme da se menjaju gume biće duboka penetracija u novčanik. Obrtni moment skroz gore, kao da je sportski motor a ne hipsteraj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 746 Napisano pre 6 sati MK SO Zandarmerije, 616 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Skittles said: Ali da izgleda top, za te pare, da. I oprema i sve. Bolji od svih Benelija, QJeva i ostalih Zontesa. a VOGE-ova kako deluje kvalitet makar na dodir ako se porede voge-cf ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10815 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 7466 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, milomir22 je napisao: Apropo bende, mislim da je četvorocilindraš lep detalj, ali mi deluje da je upravljiv poput kontejnerskog prekookeanca, baš zato što je dugačak kao voz i ima nepotrebno veliku zadnju gumu. Doduše, nisam probao, ali mi na prvu tako deluje. Ciklistika mu je sigurno nije jača strana, preteraše s tom gumetinom pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 8 Napisano pre 5 sati U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ti powercruiseri su oksimoronski motori...sta ce ti 200km/h kad sjedis kao kroasan na motoru glumis otvoreni padobran. Ukusi su razliciti, ali po meni nema logike dati 10k € za 700cc Bendu kad je Kawasaki Vulcan S 650cc cca 8k €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 49 Napisano pre 5 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nešto nisam oduševljen izloženim motociklima generalno. Od svega mi se svideo samo BMW sa izloženim modelima.Ako sumiram sve enduro/touring motore koje sam video, nekako su kao u automobilskoj industriji, svi liče.Možda je i subjektivni osećaj, jer me odbija ceo koncept sa tabletima umesto kazaljki... volim da vidim krugove napred ...Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1067 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 481 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan BMW nema ni F900XR, ni F900GS ADV.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1553 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1031 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Benda hahaha... Strasno kakva imena izbacuju... Cetvorocilindras i 700cc na takav motor je totalni promasaj i plus cena od 10k eur. Za takav motor dva cilindra u V ili crossplane postavci su mila majka. Promenio pre 4 sati član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sajam krš, kao da smo u Kini...hostese izmucene kao da su trcale maraton...automobile nisam ni gledao...nagovorio @Atorn-a da kupi kacigu, a zamalo i motor... P.S. A, da...cekali sat vremena u kolima da udjemo na sajam, preslusali ceo album Metalike P.P.S. Hvala @slobasuper9 na druzenju i na informacijama... Promenio pre 2 sati član BokyBoy 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4664 Napisano pre 2 sati Drug član, 1128 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ful oprema 10 somića. Vog. Mada, V-Stromić 650 cc, za 7500 jura na 48 meseci, hm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Atorn je napisao: Ful oprema 10 somića. Vog. Mada, V-Stromić 650 cc, za 7500 jura na 48 meseci, hm. Meni Voge mocnije izgleda od kiklopa, jaci a i ima vise opreme...spremamo se da idemo u Šimanovce na test voznju, da ga malo izmaltretiramo... Promenio pre 2 sati član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 49 Napisano pre 2 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je stromic 650 privukao paznju. Valjda mu je i boja lepa i nekako je lepo palo svetlo na njega. Kontam da bi me smorio brzo posle DL1000. Ali je lep.I ja sam skretao ka sajmu jedno 45 min, ali me ukakilo pa sam nasao parking tamo na zemlji, kod kruznog toka.Automobile sam precesljao, i mislim da su najveci dobitnici ovog sajma Kinezi. Do duše, Alfa me prijatno iznenadila.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4664 Napisano pre 2 sati Drug član, 1128 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, BokyBoy je napisao: da...cekali sat vremena u kolima da udjemo na sajam Jeste, ali reci koji je osećaj kad izvadiš plastiku, a ono se podigne rampa, dobro došli misteri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano pre 2 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Atorn je napisao: Jeste, ali reci koji je osećaj kad izvadiš plastiku, a ono se podigne rampa, dobro došli misteri. ...osetio sam se moćno, kao prvorodjeni ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...