zlig0r 2006 Napisano juče u 08:36 (promenjeno) Drug član, 969 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pomoć prijatelja. Mi palimo kola sutra u 9, da oko 10 budemo na sajmu. Gde nam je najbolje da parkiramo? Nije problem ni da se plati ako ima neka celodnevna varijanta. Samo da se ne zavlacim i da mi veca ekskurzija ne bude trazenje parkinga nego sam sajam… Imajte na umu da BG poznajem koliko i Sao Paulo, a Sao Paulo ne poznajem ni malo… Hvala unapred na savetima Promenio juče u 08:37 član zlig0r 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1668 Napisano juče u 09:00 Drug član, 456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r Verovatno si video da na samom Sajmu imaš parking koji se naplaćuje 200 dinara po satu, imaš blizu Sajma tržni centar "Galerija" odakle ti treba max 10 minuta pešaka do samog Sajma. Evo informacije sa njihovog sajta koje su ažurne "Ukupan broj parking mesta je 3.600. Prva tri sata parkiranja u obe garaže su besplatna, dok se svaki naredni započet sat naplaćuje po ceni od 200 dinara. U spoljnoj, poluotvorenoj garaži ka mostu Gazela postoji mogućnost dnevne karte od 400 dinara (od 6.30 do 2.30) koja se automatski obračunava nakon isteka četiri sata". Iskreno ne znam koliko planiraš da se zadržiš, ali biće lepo vreme i ako si u prilici da se prošetaš Kada ne idem motorom, ja se uglavnom parkiram na Senjaku, pređem ulicu kroz podzemni prolaz. Tu ti je besplatno, nema zone, ali možda bi tebi bilo malo zavlačenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2006 Napisano juče u 09:11 Drug član, 969 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, uteftereno! reci mi samo jos jedno, mi smo jedne godine kad nismo isli motorima parkirali na trotoaru blizu onog stepenista i podhodnika. Secam se da su tu i neke trafike/budice sa klopom…jel to i dalje postoji kao parking ili no-no opcija sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano juče u 09:32 (promenjeno) Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je isto kao i ranije, ali teško da će biti mesta... Inače, ulica iznad na Senjaku, Vase Pelagića, a i ostale su zonirane. Možda ti je čak i najbolje da uđeš na Sajam, odvojiš crvenu za taj dan i miran si... Promenio juče u 09:33 član Blaza 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano juče u 09:39 Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gordak985 je napisao: Najveće iznenađenje je cena za Hondu NC750x koja je trenutno 7200! Kada sam bio kod Duleta u Delti, pre 15 dana, cena je bila 7.990 evra, manuelni menjač. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3003 Napisano juče u 09:47 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam bio kod Duleta u Delti, pre 15 dana, cena je bila 7.990 evra, manuelni menjač.Sad je DCT 8200Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3464 Napisano juče u 09:48 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu dans oko 6 biti na sajmu, malo preletim i od mene dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17106 Napisano juče u 10:00 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zlig0r said: Ajde pomoć prijatelja. Mi palimo kola sutra u 9, da oko 10 budemo na sajmu. Gde nam je najbolje da parkiramo? Nije problem ni da se plati ako ima neka celodnevna varijanta. Samo da se ne zavlacim i da mi veca ekskurzija ne bude trazenje parkinga nego sam sajam… Imajte na umu da BG poznajem koliko i Sao Paulo, a Sao Paulo ne poznajem ni malo… Hvala unapred na savetima Obeležio sam ti mesto besplatnog parkinga. Pošto će biti radni dan i dolaziš ujutru, neće biti problema da nađeš mesto. Minut hoda odatle ti je Hala 4 u kojoj su motocikli. Prvi ulaz na koji nailaziš ti igra ulogu ukoliko već imaš kartu. Ako je nemaš, samo idi iza ćoška Hale 4 (strana do reke, obeležio sam ti na mapi), tu je još jedan ulaz ali i mesto gde možeš kupiti kartu za sajam. Lokacija besplatnog parkinga KLIK 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 1 Napisano juče u 10:36 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za sve koji posećuju sajam redovno, kakva im je snabdevenost opreme i veličine, konkretno mislim na kacige i odela? Planiram da idem za koji dan pa me interesuje da li imaju većih količina ili se dešava da se brzo rasproda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 1 Napisano juče u 10:38 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam najviše iz razloga što sam proveravao lager na sajtovima prodavaca i retko šta imaju od boljih modela u L i XL veličini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master_of_disaster 16 Napisano juče u 11:06 U prolazu, 13 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Baotian BT49QT-12, TOMOS T14M, HONDA CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, yogibear je napisao: Obeležio sam ti mesto besplatnog parkinga. Pošto će biti radni dan i dolaziš ujutru, neće biti problema da nađeš mesto. Minut hoda odatle ti je Hala 4 u kojoj su motocikli. Prvi ulaz na koji nailaziš ti igra ulogu ukoliko već imaš kartu. Ako je nemaš, samo idi iza ćoška Hale 4 (strana do reke, obeležio sam ti na mapi), tu je još jedan ulaz ali i mesto gde možeš kupiti kartu za sajam. Lokacija besplatnog parkinga KLIK Jel ista preporuka za ovaj besplatan parking vam kompleksa i u slučaju ako se ide motorom ili ima neka bolja opcija? Na zvaničnom sajtu sajma automobila, pise da je parking za automobile (po satu) 200din, predpostavka u sklopu kompleksa hala (na mesta za parking u kompleksu mislim od ulazne kućice sa rampama od Bulevara V Vilsona do parkinga na izlaznim rampama sa kućicama kod hale 4), to je jasno. Za motore, jer nisu na sajtu naglasili da li se plaća parking za motorcikle u kompleksu, a sa obzirom da nisam dosad išao na sajam, ne znam kakva je procedura (dal se placa ili ne, tj. dal se uzima neka kartica pa se plati na kraju na izlasku ili čikica iz kućice samo otvori rampu na ulazu/izlazu i prolaziš dalje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3464 Napisano juče u 11:09 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za motore nista, prodje se pored rampe od BW ili se udje na ovu rampu gde Yogi obelezio zutom i tu je onda i na oku tj blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master_of_disaster 16 Napisano juče u 12:25 U prolazu, 13 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Baotian BT49QT-12, TOMOS T14M, HONDA CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Za motore nista, prodje se pored rampe od BW ili se udje na ovu rampu gde Yogi obelezio zutom i tu je onda i na oku tj blizu. Meni deluje da pored rampe od BW, ne može da se prođe (kad je spuštena), jedino na trotoaru za pešake sa desnog kraja (možda grešim, star snimak sa mapa), ako neko ne podigne rampu A za ovaj deo obeležen žuto od strane kolege pored hale 4, rampe su za izlaz iz kompleksa koliko vidim, a ne za ulaz. Inače isti slučaj, deluje da ne može da se prođe pored rampe kad je spustena, al može pored stubova van puta sa leve o desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3464 Napisano juče u 12:38 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na prve rampe ides desno na trotora a i prolazio sam pored rampi bez problema a na ove druge vidis levo sive stubove, to ima razmak oko metar i tu prodjes, 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17106 Napisano juče u 13:56 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Master_of_disaster said: Jel ista preporuka za ovaj besplatan parking vam kompleksa i u slučaju ako se ide motorom ili ima neka bolja opcija? Na zvaničnom sajtu sajma automobila, pise da je parking za automobile (po satu) 200din, predpostavka u sklopu kompleksa hala (na mesta za parking u kompleksu mislim od ulazne kućice sa rampama od Bulevara V Vilsona do parkinga na izlaznim rampama sa kućicama kod hale 4), to je jasno. Za motore, jer nisu na sajtu naglasili da li se plaća parking za motorcikle u kompleksu, a sa obzirom da nisam dosad išao na sajam, ne znam kakva je procedura (dal se placa ili ne, tj. dal se uzima neka kartica pa se plati na kraju na izlasku ili čikica iz kućice samo otvori rampu na ulazu/izlazu i prolaziš dalje) Onaj spoljni besplatni parking ti je opcija ako dolaziš radnim danom i autom. Vikendom je pun kao oko. Motociklom ne treba da brineš za ulazak i parkiranje. Prva varijanta ti je da uđeš na glavni ulaz u sajamski kompleks. Pored rampi sa desne strane imaš trotoar kojim sve zaobiđeš. Ne treba da misliš kako radiš nešto loše jer se to decenijama podrazumeva. I sami redari koji će biti prisutni na rampama, usmeriće te da prođeš trotoarom. Kada si ušao na sajam imaš nekoliko opcija za parkiranje. Da se razumemo, mošeš da se zabodeš gde hoćeš, ali mesta gde već ustaljeno parkiraju kolege i gde ćeš videti najviše motora su sledeća: #1 Prvo mesto je ispod samog mosta. Tu ti je motor u hladovini i tu parkiraju ljudi koji vole da krenu u obilazak od Hale 3, odnosno vole prvo da obiđu automobile. Mesto za parkiranje #2 je drugo mesto gde ćeš videti dosta motocikala i nalazi se odmah do ulaza u Halu 4 gde su motocikli. Ujedno, tu možeš kupiti i kartu za sajam. Mesto #3 je takođe mesto gde ćeš videti gomilu motora. I tu postoji ulaz u Halu 4 ali se tu ne prodaju karte. Odmah tu su i izlazne rampe sa sajma, tu je izlaz. Do tog mesta možeš da dođeš iz pravca spoljnog parkinga koga smo spominjali, ali napominjem da taj deo moraš da izvozaš u kontra smeru! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3901 Napisano juče u 15:58 Ne silazi, 5034 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4625 Napisano juče u 16:26 Drug član, 504 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 3. 2025. at 9:58, Hacky je napisao: Potvrđujem, ja sam prošle godine sedeo na SV-u bez problema, gledao, obilazio, zapitkivao, smarao i na kraju nisam kupio...kao baba što pipka lebac u prodavnici...samo što sam se ja drugi dan vratio i opet sve to isto i opet nisam kupio Es isti lebac pipao? Nije bio meksi od juce? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 1 Napisano juče u 16:54 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi kaže ako je upućen, koje će radnje da budu sa opremom za motore na sajmu? Koliko vidim izgleda da ponuda sa kacigama i odelima neće biti kao prošle godine, ili možda grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano juče u 17:01 Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nikola016 je napisao: Može li neko da mi kaže ako je upućen, koje će radnje da budu sa opremom za motore na sajmu? Koliko vidim izgleda da ponuda sa kacigama i odelima neće biti kao prošle godine, ili možda grešim? Sve veće firme su na sajmu...čak i Ruroc. Ok je ponuda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 75 Napisano juče u 17:41 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Nikola016 je napisao: Može li neko da mi kaže ako je upućen, koje će radnje da budu sa opremom za motore na sajmu? Koliko vidim izgleda da ponuda sa kacigama i odelima neće biti kao prošle godine, ili možda grešim? A inače iz iskustva znam da radnje po gradu uglavnom ne rade dok je sajam. Znači, sve su izneli i postavili na štandove. Tako ti je kako ti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 1 Napisano juče u 17:56 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Mene sada konkretno interesuje samo moto oprema a nešto sam načuo da nije izbor kao prošle godine pa sam zbog toga pitao, hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 709 Napisano juče u 18:03 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema Barela i MaxMomenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8669 Napisano juče u 18:15 Ne silazi, 2237 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Sveti Atila je napisao: Nema Barela i MaxMomenta Jesi bio,ili....videh na Mudrolijama da je Barel prisutan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 459 Napisano juče u 18:18 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, kupio farmerke u moto bike samo. Nisu neki popusti na opremu. Cenom su mi se izdvojili Honda Hornet 750 za 7200e i od auta MG 3 automatik sa 200ks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3464 Napisano juče u 18:35 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nista se meni tamo ne svidja, po meni ono slabo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...