Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• Integrisan, 5552 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Nego zanimljivo mi kako neki brane svoje male biznise sa foruma pa se uopste ne oglasavaju? Maca pojela jezik? 

Bice opet neka donacija za ugrozena lica itd... jadno.,..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

1 minute ago, alexanto said:

@Motorcyclist

Brate ako ti toliko ne valja, zašto si još uvek ovde? Evo ja sam deo "moderacije" i ne znam šta te to toliko tišti i boli pa bih voleo da javno ukažeš na to?

Ja nosim znak foruma i na majici i prsluku i motoru, nosio sam i mnogo pre nego sam postao deo moderacije i ponosim se time jer to poistovećujem sa LJUDIMA koje sam upoznao ovde, vozio preko pola Evrope sa njima, prošao sito i rešeto, davao i primao pomoć...

Šta tebe toliko boli pa si bacio majicu sa znakom BJB i nema šanse da ikad više voziš nešto u toj režiji? Molim te?

Znaju oni koji treba da znaju. Inace pozdrav za Pabla, ispravnog lika sa ovog foruma.

• Ne silazi, 1230 postova
  • Motocikl: Hornet 600
pre 10 minuta, Sharky - Alex je napisao:

mozda i da uzme pare (

Ne želim ni da mislim na to.

Mislim na eksponenta službe u sakou koji perfidno vređa ljude na televiziji (da su krezubi i slično samo što podržavaju vođu) a sve to tobož ispred cele moto zajednice. To nije dobra poruka i neće doneti ništa dobro niti bilo kakve simpatije prema nama.

Nemojte dozvoliti da neko blati vaše dobre namere i veliko odricanje.

• Hvala 1
  • Podržavam 4

• Drug član, 2000 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Naleteh slucajno na instagramu, kolega koji je od emecete isao pravo do skupstine (ne znam ko je kolega)

Na nekoj prethodnoj strani je pisano da su se ostro borili ispred skupstine i slicno dok smo se mi kasno skupljali kod Ikee, iz ovog posta to i ne izgleda tako 

https://www.instagram.com/reel/DHPRfDEo9Fx/?igsh=MXNzY3k4eTE0ZXpoNw==

Promenio član Sharky - Alex
  • Sviđa mi se 2

Ma koja borba ispred skupstine? Ceo dan sam bio ukljucen live, dva ekrana, ispred Skupstine je bilo totalno mirno, tek je predvece doslo do nekih manjih incidenata i pred kraj skupa. Potpuno mirno tokom dana.

• Sviđa mi se 1

• Malinar u pokusaju, 1734 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

To što neko vozi motor i deli naš hobi, nikako po automatizmu ne znači da je i dobar čovek. Motore voze i ćaci i snsovci.

Mislim da je suština protesta pogodjena i svaka im čast za onaj zvučni top u vreme odavanja pošte stradalima u NS, bagra obična, da li bi to radili i da je njihovo dete taj dan čekalo ispod te nadstrešnice!

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 2

1 minute ago, milomir22 said:

To što neko vozi motor i deli naš hobi, nikako po automatizmu ne znači da je i dobar čovek. Motore voze i ćaci i snsovci.

Mislim da je suština protesta pogodjena i svaka im čast za onaj zvučni top u vreme odavanja pošte stradalima u NS, bagra obična, da li bi to radili i da je njihovo dete taj dan čekalo ispod te nadstrešnice!

Izgleda je nekom bolesniku doslo na ideju da pokazu sta imaju za ubuduce...

• Podržavam 2

• Drug član, 2517 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 5 minuta, Due je napisao:

Mislim na eksponenta službe u sakou koji perfidno vređa ljude na televiziji (da su krezubi i slično samo što podržavaju vođu) a sve to tobož ispred cele moto zajednice. To nije dobra poruka i neće doneti ništa dobro niti bilo kakve simpatije prema nama.

O ovome govorim...neko je javno izašao i u moje ime izneo da ja učestvujem u nekoj organizaciji nečega i ako je stav većine DA NE ORGANIZUJEMO BILO ŠTA VEĆ PRUŽAMO PODRŠKU!

Time je bez problema žvali stavio otvoren put za obeležavanje naše zajednice kao organizatora nečega...time je omogućio i moguća buduća privođenja i reprekusije režima. Taj čovek je direktno odgovoran ukoliko se to počne događati bilo kome iz naše zajednice...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

pre 5 minuta, milomir22 je napisao:

Samo da navedem...taj uređaj je aktiviran na manje od 100m vazdušnom linijom od porodilišta. Iskreno samo zbog toga je zaslužio zatvor...tako da mislim da bi bilo sasvim ok da se sakupimo i uradimo ono što se meni ne sviđa a to je zajedničko besomučno turiranje ispred kuća svakog sns političara u Beogradu. Da malo osete svoje oružje...

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 2
  • Podržavam 1

pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao:

Toliko kamera i telefona, nadam se da je neko uhvatio momenat, osim ako uredjaj nije bio na nekoj zgradi...

Image.jpeg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 754 postova
  • Motocikl: -
pre 50 minuta, živke je napisao:

Isto bilo i kod nas, i potpisujem i ovaj drugi pasus.

Čitajući sve ovo, bolje da ne pišem šta bih imao da kažem o @saxi @BlesimiR i toj ekipi.

Dno dna.

Možeš ti sad da pišeš ili ne, isto ti dođe.

Na žalost, oni su svoj posao odradili.

• Skuteras, 3719 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja dosao sam, sam provozao i prosetao. Sam se vratio nazad kuci. 200km u povratku me tukla kisa i ponegde gusta magla. Nema veze, srce na mestu

Promenio član muljaz
  • Sviđa mi se 33
  • Hvala 5
  • Podržavam 4

• Drug član, 1135 postova
  • Motocikl: BMW Xr

Biće još akcija, pa treba obavestiti medije, ove gde dotični rado gostuje, i navesti da ne predstavlja ovu zajednicu nego samo sebe ...

Ograditi se od daljeg blaćenja što kaže Due.

Za početak.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Vinyl rider, 837 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
Pre sat vremena, mick je napisao:

Image.jpeg

Tesko , vise lici na anti-dron pusku

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

HVALA @the_doctor i @NIKOLA 1 ZA OVIH 17 MINUTA MATERIJALA OD SRCA!

Ja nisam nešto posebno aktivan član, ne znam mnogo da pomognem u koječemu, a svakako da kao i svi drugi imam mišljenje (koje je kao i dupe, svi ga imamo) ali se ovde DANAS nije radilo o NAMA nego o STUDENTIMA, našoj deci!
Meni je puno SRCE što sam uspeo da dođem na vreme ispred IKEE i učestvujem u defileu, pravljenju buke i gužve, a nadasve podršci NAŠOJ deci.
U tom trenutku, pa i sada, uopšte mi nije presudno ko je to organizovao, da li je to jedan čovek ili više njih, mogu samo reći da je to ČOVEK i KOLEGA iako mu/im ne znam kršteno ime/imena - poštujem ideju i cilj!

I da nije bilo ove organizacije, ljudi i kolege bi dolazili, kao i što jesu dolazili samostalno i nevezano za ovaj konkretan vid organizacije, a to je u ovom trenutku najbitnije - PODRŠKA!

Ekipa sa kojom sam došao je danas stvarno bila pocepana, neki su otišli pravo (izvinjavam se svima što ne znam naziv ulice) a mi ostali smo skrenuti desno (u Kneza Miloša ako se ne varam) i ispred skupštine gde smo se parkirali po uputsvu redara i nakon nekog vrmeena pomereni u prostor kod spomenika Nikole Pašića, odakle stvarno nije bilo mogućeg (nenasilnog) izlaska.

Svakako smo došli sa ciljem, i nismo planirali da odemo odmah posle predjela, pa se u tom trenutku to čak činilo a kasnije i ispostavilo, kao idealna pozicija - nikom ne smetamo, niko nas ne dira i mala je verovatnoća da grajfer tuda prođe i popegla sve parkirano...

U svakom slučaju, jedan naporan ali nadasve predivan dan, ljudi su nam prilazili, slikali se sa transparentom,koji je kolega pripremio noć pre, slikali se sa našim Bajker Bloker prslucima, donosili nam slatkiše, više njih je prišlo da nam se zahvali što smo došli i podržali studente - jedna gospođa čak i sa izraženim emocijama na koje ni kamen ne bi ostao suvih očiju 🥹

Vreme nas je vrhunski poslužilo, a to što je malo padala kiša ili što smo se kući vratili ko iskisli miševi i doneli u kuću vodu u obući... od toga će se  tek priaviti priče za unuke!

Želim nam svima uspeha u ispunjenju CILJA a za NE nadležnog:

image.thumb.png.1b4edda51976b71c6105db14183b70de.png

• Sviđa mi se 12
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Astro Puki krsi sva pravila!, 965 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125

Momci ,ljudi da napisem svaka vam cast malo je, sto kaze @severian oteli ste vlast svojom voljom na kratko ali vlast vise nije u njegovim rukama to je mogao da vidi i ranije ,a jasno je video juče. Izuzetna inteligencija ,samokontrola i dobrota je trebala da se skup formira i odrzi na ovaj način. Za uzurpatore tj one koji su hteli da ga promene i unize ,postoje reci ali pre svega sudbina koja ih prati. 

Ja nisam bio deo skupa evo me u Parizu. Vozio me juce ujutru taxista,i kaze "danas u Srbiji imate ogroman skup,anti vladine proteste".  Ja reko da, mislim da i vi imate bogatu dalju i blisku istoriju protesta. Kaze on ,ne kao kod vas. "Vi danas rušite vladu ,ali postoji verovatnoca od 70% da budete povredjeni ili ubijeni". Ja reko ma nije ta verovatnoca bas tolika ,a za vladu se nadam da ste upravu . Kaze on "pa tako sam procitao i cuo."

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 648 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300
Pre 9 sati, Interceptor BP je napisao:

Nešto mi poznata ova jakna

20250315_130303.jpg.672b7c498a791167d9084e5f82a53089.jpg

Kasnije sam upoznao čo'eka, Šiđanin, kolega sa foruma @bdada

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2514 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Moja impresija od juce:

Lep je bio moto skup, ovi sto su strajkovali mogli su to da rade i negde drugde a ne da nam smetaju.🤣🤣🤣

• Sviđa mi se 1
  • Haha 14

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: BMW GS1200 ADV

Primetio sam da je par ljudi snimali dronovima, kad smo kretali od Ikee i kad smo prolazili plavi most. Bilo bi super ako neko moze da podeli te snimke da vidimo kako izgleda iz te perspektive. Naravno i slike neke :) hvala

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 5 sati, severian je napisao:

Što se incidenta sa zvučnim topom tiče: moja grupa bila je 50m od epicentra.

Gde je bio epicentar?

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Suzuki V-STROM, Honda RR, Yamaha N, MZ

Pa ovako dragi forumaši, 

ne bih se bavio trivijalnim stvarima i nastavljao u nedogled, u par crta cemo rezimirati jučerašnji dan. USLED VRHUNSKE ORGANIZACIJE čelo kolone je stalo kod veterinarskog fakulteta, policija nastavila pravo autoputem i ostavila nas bez pratnje, i onda tajac u mestu, pa na parking levo koji ne moze da primi 50 motocikala, dok na autoputu vas vecina čeka u više kilometarskoj koloni preko 15min, mnogi ste odustali i izasli na drugim izlazima. Da bismo stvar izvadili, nekolicina nas je krenula čelom napred do centra.

Kome nesto u vezi mene i svega ovoga od subote nije jasno, moze svaki dan da dobije info uzivo, gde bismo mi svi lepo dosli I U OCI SE GLEDALI, pa da razjasnimo, pre svega od cele ekipe Kopljaša, Žeksa-Tumbe, Andrija 1-2, Moma oko sveta, Bokija, Miloša itd... koji smo do sada svaku akciju, kao i petak obezbedjenje svih grupa studenata, iz Vojvodine i iz Šumadije bezbedno sproveli do centra. Ko je bio prisutan može i da se javi. Juče smo razvozili ekipe press od mesta do mesta, intervenisali bar 40 puta i vreme kad je bio zvucni udar krenuli na prijavljenu tuču i štitili studente do kraja! Koordinirali levi krak Skupštine, prvu tampon zonu ka skupštini i raščišćavali trasu za vise grupa povorke itd itd. Bilo XY motorista koji mogu da potvrde akciju a ne priče koje kao neke strine pojedinci forsiraju na ovom forumu, od koga je mnogo starih i novih članova odustalo jer nemaju 1000 objava i 15000 lajkova pa su svi "ubaceni elementi" i predmet medjusobnog prozivanja i ponižavanja. Srećom da medju motoristima ima vise dobrih, normalnih i plemenitih ljudi. Svakako na muci se poznaju junaci i na delu, imajte to na umu.

Da podsetim sve još jedanput, krenuli smo na protest gde se ne dele bombone, nego neko moze da bude povredjen, moze da izadje grupa sa palicama, kamenicama, da bacaju suzavac itd... ja sam svoje vreme odvojio da na jednostavan način objasnim kako da se što više zaštitimo, ako nadjete jednu poruku "panike" DUBOKO SE SVIMA IZVINJAVAM.

PS ni najmanje me ne zanima ko organizije akcije i voznje, dok su bezbedne i svrsishodne imaju cilj. Isto tako morate svi da shvatite da studenti nisu zapoceli proteste nego profesori i gradjani, i da su tražili pomoć u svakom smislu pri nastupanju, kao i naše prisustvo, a ne da mi njih sami slušamo što je potpuno zamena teza i valjda vidite za toliko sa lica mesta.

Sto se tiče momka koji nas je vodio u NS, budući da nismo zapeli na prvoj krivini kao juče, da je policija sve vreme bila uz nas itd, te smo ostvarili cilj, sa zadovoljstvom nastavljam bilo koji vid saradnje iako decka ne poznajem!

Sportski pozdrav.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8660 postova

Ne sakrivaj se iza drugih. Juče si iz kontra smera ti bio jedan od trojice koji su presreli kolonu i pokušali zloupotrebom policije da istu preuzmu. Kada sam se okrenuo prema ljudima i pitao ih bukvalno šta da uradimo, najurili su vas kao šugave mačke. 

Onda ste kao poslednje strine, podelili kolonu na auto putu, opet zloupotrebom policije. 

To ne rade ni budale, nego ljudi koji moraju da odrade to sto ni budale ne rade. 

Sram te i stid bilo, za to sto ste juce radili. 

Ta vasa parapolicijska ekipica sumnjivaca, više nema ni minimum dostojanstve očigledno. 

Pojavio si se ovde kada je trebalo zamutiti akcije ove moto zajednice. 

Studenti su vas na kraju za*bali, kada su skup prebacili na Slaviju. Vaše postavljanje figura kod Skupštine za sranje koje će biti izgovor za svašta nešto prozreli su na kraju, a nije da se niste trudili. 

Nebitni ste. Skup je uspeo. 

• Sviđa mi se 24
  • Podržavam 10

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja