Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: FJR 1300A 2006
Pre 7 sati, ZoraNS je napisao:

Kao što na laži kukavice narod odgovara sve većim protestima, tako i na pokušaje razbijanja moto zajednice treba odgovoriti još jačim srpskim inatom...:takoje:

Tako je!

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2564 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 2 minuta, Atorn je napisao:

Naprotiv treba isterati sve na čistac. 

A za Informer sam najozbiljniji oni samo čekaju neku senzaciju kojom bi mogli da spinuju.

Ma informer je oduvek bio treš...nema on uticaj na nas suštinski. Mene je briga za ove ljude ovde...sa njima vozim i u njih želim da budem siguran da me neće (bez mog pitanja) prodati zarad ukusne večere.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK
pre 6 minuta, milosducati je napisao:

tako ću lepo i forum da napustim

Mogu li sve lepo da vas zamolim da forum ne napuštate, svakome je ponekad potreban odmor od digitalnog sveta, pauzirajte nas i vratite se kad budete imali želju da sa nama igrate asocijacije 🥺

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1
  • Podržavam 3

pre 4 minuta, dvlns je napisao:

Dda pojasnim zasto kapiram @mick -a mada malo ostriji recnik za moj ukus ali to je sloboda, nekoliko dana pre protesta ako ne gresim je predsednik najavio da znaju da ce biti nereda u kojima ce ucestvovati i bajkeri. Znaci zalepljena je etiketa svim koji budu motorom ispred skupstine. Ne sporim da ima ljudi koje bas briga za to ali niko ne sme da ospori da ima ljudi koji nisu spremni da se nadju pod tom etiketom. Te neke ljude je neko doveo tamo i postali su potencijalna meta.

Sa druge strane sta kome znaci sto ce dovesti mene koji cu pobeci ko sisica? Ako si spreman trazi ekipu u koju imas poverenje a ne bilo koga.

Opet sa trece strane ko moze da kaze da recimo @mick (izvini ti si tu jer si jasno izneo stav) nije daleko spremniji ali da u tome ucestvuje kao pojedinac sa svojim imenom i prezimenom a ne kao deo neke zajednice cime celoj toj zajednici stavlja licni pecat. 

Po meni se samo o tome radi u Mickovom obracanju (ako sam dobro razumeo). @mick ispravi me ako gresim

U metu! Lepo si pojasnio i hvala ti na tome!

Naravno izvinjavam se svima na svojoj maalo agresivnijoj retorici, nije mi namera da kroz to vređam bilo koga ili verbalno napadam...prosto reagujem jer mislim da cela priča ima kvalitet NA OBE STRANE i više mi je pun kufer što se svaka jebena dobra stvar u ovoj zemlji rasturi zarad nečijih ličnih potreba. 

Suština je što se mene tiče...NIKAKAV PROBLEM SA DRUGOM ORGANIZACIJOM NEMAM šta više ok je sve dok je to u granicama transparentnog i uvažavanja.

Bajo...izneseš ideju, pitaš me, ja ti odgovorim i idemo dalje. Mogu odmah da kažem da je @saxi svoju ideju izneo na takav ... normalan način ja bih prvi rekao ...''druže kad bude potrebe i frke računaj na mene, do tad vozim ovo što imamo jer je to suštinski najvrednije''. 

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6157 postova

@mick da ne kopam ali mislim da i jeste bila izneta ideja da ce svi koji dodju kod Emezete ici kod skupstine. Problem je sto su neki koji su dosli kod Ikee zavrsili kod skupstine bar se meni tako cini

• Podržavam 1

pre 11 minuta, milosducati je napisao:

Evo, prvi ja osudjujem pokušaj preuzimanja kolone, sramotno. Ljudi su došli na ikeu sa drugim planom i informacijama i ne treba ih zezati i prvi ja ne bih dao kolonu koju sam poveo sa jednom idejom da neko preusmerava. Ali ja ne znam zašto se pravite blesavi ti ljudi sa viber grupe su bili na studentskom plenumu na koji su pozvani i u dogovoru sa njima je bilo da budu i kod skupštine i da budu redari i više uključeni u bezbednostni deo, jel ste i sami govorili kako studenti odluče, pa to su hteli, nije niko samoinicijativno preuzeo blokade, nego sa studentima u dogovoru. Da li je viber grupa otišla dalje od na početku planiranog jeste i sam sam, a možete proveriti na forumu, kritikovao viber grupu čim je postavljena. Ali brate ne pravim se lud i glup jer više volim forum da ovi ljudi sa vibera sad imaju više komunikacije sa studentima, a pristup plenumu nema baš svako. U svakom slučaju pošto je sve ovo otišlo u tri lepe, a i vidim da neki članovi misle da tu nema nikakve popravke a i tako deluje, ja kao što nisam više član viber grupe tako ću lepo i forum da napustim ionako sam uglavnom posmatrač. Vidimo se na drumu i svako dobro.

Aj sad...da li ti znaš koje su informacije od studenata? Ja ne znam...jer te informacije neko menja i suštinski NIKO veče pre nije dao konkretne informacije od ljudi koji su kao bili na plenumu. Pošto nisi čitao prethodne postove..makar moje evo ti informacije.

Ja sam stajao na ulazu parkinga kod Veterinarskog u subotu, nisam imao informaciju o promeni u tom trenutku JER NIKO NIJE OBAVESTIO FORUM i ako je Viber grupa sa tim razlogom kako kažu oformljena...video sam deo moje ekipe i bukvalno neznajući preusmerio ih iz kolone na parking, tad mi je jedan od studenata redara prišao i pitao šta radim pošto je RUTA PROMENJENA.

Rekao sam da je to samo moja ekipa na šta se on uljudno pomerio, posle sam prišao tom momku i pitao ga o čemu se radi. Mali je odgovorio da je to sve ranije dogovoreno....dakle NEKO JE MANIPULISAO INFORMACIJAMA SA PLENUMA. Kapiraš????

Neko je 2000 ljudi bukvalno iskoristio!  Ne znam čemu više produbljivanje kad je jasno šta se desilo!

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Honda Rebel

Voleo bih i ja da kažem mišljenje. Činjenica je da sam ovde nov, da većinu članova ne poznajem ali kontam da je OK da proturim koju reč.

Prvo ono što već neko vreme imam Deja Vu sa protestima devedesetih kada sam još bio srednjoškolac ali se dobro sećam dovoljno situacija sličnih kao ove da ne mogu a da to ne pomenem. Sećam se likova koji su ispred nas srednjoškolaca i studenata tako naprasno iskakali, uletali u komunikacije sa medijima, sa policijom sa Otporom, gurali se gde god su stigli, iako ih niko nije niti izabrao niti su imali pravo na tako nešto. Svi ti ljudi, kako je vreme pokazalo, imali su svoju ličnu, političku agendu da kada se vreme promenilo oni budu ti koji će da se uguraju u političke pozicije. Ja sam, kao što sam napomenuo ovde prvi put bio na skupu, ali sam ipak vide a neke od onih koji su poveli ovu akciju i lično upoznao. Aljošu sam video samo na televiziji u dva navrata. Oba puta kao nekoga ko predstavlja bajkere ali oba puta mi je više izgledalo kako predstavlja sebe. Onda vidite, ako izuzmem ovaj forum i pričam sa drugim ljudima šta vidim. Vidim da veterani 63 na primer (a jednog poznajem) pričaju vau o Aljoši, vidim kako svi koji gledaju N1 pričaju vau o Aljoši vidim, kako je Aljoša ličnom promocijom učinio sebe poznatim i stavio se na raspolaganje nekoj budućoj vlasti kada se ova promeni, a promeniće se.

Ovo je OK za njega i ja tu nemam nikakvu primedbu postoje ljudi koji žele politički da se angažuju. Ali, ponovo iskustvo mi kaže da je to vrlo nezgodno dok traje ovaj proces koji trenutno traje. Njemu se sada interesi u većini slučajeva poklapaju sa interesima studenata. Ali šta bude kada to nije slučaj. Pa evo, bude da se doteraju motori ispred skupštine. Moglo je lepo da se ode negde da se parkiraju i da dođu peške kao obični ljudi i da čuvaju ako treba. Ali tako neće biti promovisan kao kada iza njega stoji nekoliko stotina motora. Drugo, shvatite ko god prati ljude na takav način, pre ili kasnije osetiće se iskorišćen kao što sam se i ja osetio davno.

Za kraj ovde moramo da imamo osobu koja je zadužena za komunikaciju sa medijima i sa policijom i sa kime sve komuniciramo. Ako treba da se organizujemo malo formalnije (a mislim da sa ovoliko ljudi treba) onda možemo i da damo za neku članarinu ako neko ne može to da obavlja volonterski. Ako taj Aljoša izađe na N1 kao predstavnik bajkera, predstavnik ove zajednice pošalje demanti N1 da kaže da on to nije da on predstavlja sebe i oni više njega neće zvati.

Zamislite sada studenti nas pozovu ponovo na skup, ajde da prođemo kroz to šta bi sada uradili drugačije i kako tačno da sprečimo da se ovo ponovo desi.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

pre 5 minuta, dvlns je napisao:

@mick da ne kopam ali mislim da i jeste bila izneta ideja da ce svi koji dodju kod Emezete ici kod skupstine. Problem je sto su neki koji su dosli kod Ikee zavrsili kod skupstine bar se meni tako cini

Nisu neki završili kod skupštine već SVI! Bukvalno...jedan deo kolega je instinktivno izlazio iz grupe i postavljali su se izvan centra. Pešačeći od Veterinarskog sretao sam ljude koje poznajem a koji su imali iste komentare...

• Podržavam 1

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: BMW 650cs
Pre 2 sati, sashac je napisao:

Za voznju za Nedeljice, Saxi je sve obavestavao da je to laz i izmisljotina i da tamo nece nista da se desava. Uprkos tome organizacija je uspela i bilo nas je 600 tinak motora i bilo je fenomenalno.

Baš tako ako treba dovešću Petkovica sa Jadra da kaže da se sa njim nikad nije čuo i da nije rekao da nema skupa u Nedeljicama 

Ovo sam ćutao do juče radi mira u kući

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 3

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Yamaha xsr 125

Evo citam ovu temu zadnja tri dana,ja sam skroz nebitan lik ovde na forumu.Nisam vozio,bio sam kao pesak na protestu.Imam jednom pitanje da li ova tema moze da se cita àko niste clan Bjb? Moje misljenje je da Ako zelim skocicu iz aviona Ali ne zelim da me Niko gura iz istog.

Upravo sada, deda54 je napisao:

Baš tako ako treba dovešću Petkovica sa Jadra da kaže da se sa njim nikad nije čuo i da nije rekao da nema skupa u Nedeljicama 

Ovo sam ćutao do juče radi mira u kući

Da dodam za kraj... @severian @Tumbe @Skittles @sashac molim vas odgovorite mi prvo...za vožnju Beograd podrška studentima prvo okupljanje kod Emezete. Da li ste pre celog događaja imali organizovanu policijsku pratnju tj. da li ste unapred dogovorili rutu sa saobraćajnom policijom koja je na kraju obezbedila vožnju? 

• Ne silazi, 6157 postova
41 minutes ago, mick said:

Nisu neki završili kod skupštine već SVI! Bukvalno...jedan deo kolega je instinktivno izlazio iz grupe i postavljali su se izvan centra. Pešačeći od Veterinarskog sretao sam ljude koje poznajem a koji su imali iste komentare...

Nisam znao da su svi zavrsili u centru. Pogresno sam protumacio da je deo zavrsio u centru a deo ne.

pre 1 minut, dvlns je napisao:

Nisam znao da su svi zavrsili u centru. Pogresno sam protumacio da je deo zavrsio u centru a deo ne.

Prvi deo kolone je ušao na Slaviju pored Veterinarskog i postavljeni su duž Srpskih Vladara (od Slavije prema Terazijama) a drugi deo koji je presekao saxi je poveden dalje i pozicioniran kod Skupštine ispred ćacilenda.

• Integrisan, 8686 postova

@mick Odgovoriću ti skroz otvoreno i kako je bilo.

Rutu i sve detalje vožnje "Za Sonju" dogovorio sam lično sa SP ispred Emezzete, pod punim imenom, prezimenom i kontaktom. Ima bar 5 svedoka. Bili smo, ta naša ekipa, VRLO konstruktivni, jer smatramo da je to pristojno i čak promenili deo rute (ako se sećate) na nbgd u odnosu na njihove date sugestije. Oni su bili stvarno kul, rekli su da ne žele da utiču na našu odluku gde, da će ispratiti svakako, ja sam pitao da li je ta sitna izmena njihova profesionalna procena da je tako bolje, čovek je rekao da jeste (mogu da kažem ime i čin, ali neću ovde javno), rukovali smo se i do zadnjeg slova je bilo kako je dogovoreno. Nakon vožnje bilo je i nekih dirljivih scena sa policijom, koliko je bilo primereno izneo sam još u toj temi.

Kolega o kome pričamo i tada se gurao u tu priču sa policijom, vrlo agresivno (kao i što se 100% protiv dogovora laktao za kameru kod fdu, a jedva smo ga amortizovali kod Emezzete za isto). Čak je više puta svima tvrdio da je on lično prijavio vožnju. Što da je bio slučaj bilo bi POTPUNO protiv zajedničkog dogovora i mega soliranje. Ali nije! Proverio sam lično sa ovim činom od gore kasinije i kada sam suočio kolegu sa tim, priznao je da nije to bilo "baš formalno", ali da su mu neki članovi familije zaposleni tu i da "njemu policija veruje". Istom prilikom, sa istog mesta, rečeno mi je i da kolegi nije pravo ime Aljoša, nego nešto drugo, ali kapiram da mu je Aljoša nadimak i uopšte to ne problematizujem, samo želim da pokažem njegovim drugarima iz ovog detalja da je razgovor istinit! Istu stvar je paralelno potvrdio i još jedan kolega, iz svog razgovora kasnije.

Ovo je puna istina, a više nikome neću da se pravdam bilo šta, jer po 100-ti put kažem: u ovim razlikama NEMA NIŠTA LIČNO, a ponuda od ranije i dalje stoji i čekam da čujem odgovor.

Ja sada iskreno nešto moram i da radim za život i na žalost nemam luksuz da se ovim bavim 24/7.

Poz!!

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Ne silazi, 2646 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43

U nekoj temi podrške za studente sam lepo napisao da ju je trebalo otvoriti u Opšte teme, znate i zašto. Moje mišljenje je isto i za ovu temu, bez katanca...

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 280 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Mali OFF

Evo jedne lepe stvari, Sve za ljubav 😁 

Ona traži njega:

KTM je u pitanju, devojka se zaljubila.

PS: pišem ovde jer 70 ljudi prati temu, onu sa slikama i video snimcima prati svega četvoro 🤣

Promenio član Luka9905
  • Sviđa mi se 2

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 414 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...

@sashac molim te ne sikiraj se i ne odlazi ... ti i Duška ste divne duše , koje imaju prostora da apsolutno ništa ne rade po pitanju mnogih stvari, a uvek ste u prvim redovima i hvala na tome .. ne dozvoli da te ovo

odvoji od svih nas ❤️ 

Samo je jedno rešenje, jedan odgovor na sve a to je

@saxi budi čovek javi se ...

Ako imalo savesti imaš osim jezika..

Objasni zašto si u jednom danu dva puta pokušao da me odvedeš tamo gde nizakoga nije valjalo biti sa motorom ?

Ne radi neke loše stvari u ime one divne,predivne, sjajne dece koja mnogo vise trpe nego ti i mi jer oni ovo žive a mi smo tu samo u odredjenim trenucima.. da baš njih koje nazivaš klincima koji nemaju pojma - ako si to rekao , a čovek kaže da jesi .. 

Resenje je jednostavno , jer sigurno čitaš ovo sve , prvo objašnjenje a onda radi šta želiš ,pravi grupe ,ugrožavaj ljude znaš ti to kako šta..

Nas ostale (da te opet citiram debile) zarad svoje koristi ne spominji više... 

Podele su uzasne ali izgleda da mora tako... Ti si podelio ne mi.. 

Opet kazem , ovde nema vodje osim dobre volje, zajedništva, podrske i eto nekog ko je dovoljno hrabar da organizuje,predloži nesto a mi ostali to prihvatimo ili ne ... 

Apsolutno dajem sebi za pravo da ovo pišem jer sam godinama ovde i znam dosta ljudi  .. 

Hvala Pablu što je otključao temu jer sam saznala još stvari koje nisam znala a jako su bitne .. Bitne bar nama koji ne mislimo samo na sebe.

Hvala tiiiii 🤗 

P.S. veliki najveći pozdrav za Nedeljice ❤️

• Sviđa mi se 13
  • Hvala 2
  • Podržavam 3

pre 4 minuta, severian je napisao:

@mick Odgovoriću ti skroz otvoreno i kako je bilo.

Rutu i sve detalje dogovorio sam lično sa SP ispred Emezzete. Ima bar 5 svedoka. Bili smo VRLO konstruktivni, jer smatramo da je to pristojno i čak promenili deo rute (ako se sećate) na nbgd u odnosu na njihove date sugestije. Oni su bili stvarno kul, rekli su da ne žele da utiču na našu odluku gde, da će ispratiti svakako, ja sam pitao da li je ta sitna izmena njihova profesionalna procena da je tako bolje, čovek je rekao da jeste (mogu da kažem ime i čin, ali neću ovde javno), rukovali smo se i do zadnjeg slova je bilo kako je dogovoreno. Nakon vožnje bilo je i nekih dirljivih scena sa policijom, koliko je bilo primereno izneo sam još u toj temi.

Kolega o kome pričamo i tada se gurao u tu priču sa policijom, vrlo agresivno (kao i što se 100% protiv dogovora laktao za kameru kod fdu, a jedva smo ga amortizovali kod Emezzete za isto). Čak je više puta svima tvrdio da je on lično prijavio vožnju. Što da je bio slučaj bilo bi POTPUNO protiv zajedničkog dogovora i mega soliranje. Ali nije! Proverio sam lično sa ovim činom od gore kasinije i kada sam suočio kolegu sa tim, priznao je da nije to bilo "baš formalno", ali da su mu neki članovi familije zaposleni tu i da "njemu policija veruje". Istom prilikom, sa istog mesta, rečeno mi je i da kolegi nije pravo ime Aljoša, nego nešto drugo, ali kapiram da mu je Aljoša nadimak i uopšte to ne problematizujem, osim da pokažem njegovim drugarima da je razgovor istinit!

Ovo je puna istina, a više nikome neću da se pravdam bilo šta, jer po 100-ti put kažem: u ovim razlikama NEMA NIŠTA LIČNO, a ponuda od ranije i dalje stoji i čekam da čujem odgovor.

Ja sada iskreno nešto moram i da radim za život i na žalost nemam luksuz da se ovim bavim 24/7.

Poz!!

E vidiš...ja sam taj dan sasvim slučajno sa svojom ekipom stao pre Emezete na Zmaj 2 pumpi dosta ranije od zakazanog termina kako bi sačekao društvo iz Vojvodine. Tu se pojavio kolega kog do tad nisam video i upoznao ispostaviće se da je to bio saxi.

Vrlo je je bio prijateljski i kolegijalno nastrojen prema nama. Uredno smo proćaskali i nakon par minuta je došla policijska Škoda. Iz nje je izašlo uniformisano lice a pored njega su bili par njih u civilu. Uredno su se svi ispozdravljali srdačno i dogovarali...sve se to dešavalo pre dolaska na Emezetu, osim saxija nije bilo nikod od vas ostalih. 

@Tumbe je kasnije došao kad je razgovor sa policijom bio već završen i verujem da Tumbe nije ni znao za to...makar mu ja nisam rekao jer sam mislio da svi zajedno radite na istoj stvari.

Kasnije sklapam kockice oko te organizacije pri gledanju poslednjeg TV pojavljivanja i čitanja N1 portala u kome čovek navodi jako lepu saradnju sa bezbedonosnim službama, policijom i ostalima.

• Hvala 1

• Drug član, 1344 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Znate zasto su ova deca toliko uspela sve da pokrenu i ozive celu Srbiju?

Nije samo sto su pametni, lepi, dobri , hrabri i sve ostalo sto je najlepse sto moze da im se prikači, već zato sto gledaju u budućnost , a ne u proslost.Proslost evidentiraju i odmah piče prema budućnosti.

Nemojte se zažvaravati da je kod njih sve glatko i da su plenumi kao Vudstok uzivancija, ima tamo svakakvih razmisljanja i licnosti sto je i normalno, od dece koja su totalno liberalna do dece koja bi sutra krenula za Prizren i svi imaju zajednički cilj i ne gube energiju na ono sto je bilo pre 3 dana.

Mene su odusevili posle NS i onih čarki oko govornika(eto vise se ni ne sećam-Kesić,Bjelogrlić i ko je jos bio), neko je bio za to neko ne i sad jedan otac pita dete , a sta bi sa onim oko govornika-dete mu odgovara, au tata to je bilo pre 3 dana , mi smo to i zaboravili ,pičimo dalje ,nemamo vremena za to sto je bilo pre 3 dana.

Od dece treba učiti, tako i mi ovde.

Dobro je da se kukolj odvoji od zita, bolje pre nego kasnije.

Pošto očigledno druga strana nema nameru da se javi i objasni sve lagarije i manipulacije, a cita sve ovo sigurno, nema potrebe vise se obazirati na to i gubiti energiju, nego se pregrupisati i spremiti za buduće akcije.

Živeli studenti, živela Srbija!

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 13

• Svrati ponekad, 252 postova

Da ne dužim previše sve što je @mick pisao osećam se isto.Krivo mi je samo što sam preveslan za svoje godine.

Najviše mi je krivo što sam pozvao kolege iz SU,stariju generaciju koji nisu niti na forumu niti na nekim viber grupama.

Pričao im danima kako neće dolaziti do nikakvih problema,da je organizacija extra,iznosio im prethodne pozitivne vožnje za Sonju itd.

I na kraju nas neko smesti direkt ispred ćacija kod skupštine,mene i kolege sa preko 60 leta sa teškim motorima.

Čim smo stali skontao sam da nešto nije u redu i da bi trebalo što pre da nestanemo odatle.Hvala Studentima redarima na pomoći što su nas izveli iz te gužve.Napustili smo skup od skupštine i svratili u stan od kolege koji ima studenta u Beogradu.Posedeli koji sat i vratili se u Suboticu po najvećoj kiši.

Poenta:

Ja ću i dalje dolaziti gde god treba,ali isključivo po informacijama sa foruma,ali ove moje kolege posle ovoga što se izdešavalo u subotu

nema šanse više da ih nagovorim.Nekome je izgleda uspeo plan,a taj neko videćemo nadam se ko je!

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

• Никад не једи жути снег!, 761 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)

Сада је питање зашто она друга страна неће да се јави? Чини се да има само три путића...

а) спрема елаборат, објасни, сви се изгрлимо и изљубимо и планирамо следеће... живеле моторџије!

б) хоће, заболе га, да се правда гомили дебила...

в) јебига, не може да се извади из ових гована па боље да ћути...

г) ...

Не дирајте ми бобија, свако ко вози ФЈР не може да буде лош човек! :popovanje:

Promenio član Влајко
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Zainteresovan, 785 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

A ko sada da pozove i povede grupu? U cije ime? Mi nismo grupa gradjana, nismo nikakva organizacija sa statutom... mi smo ljudi dobre volje... bar smo bili to kada je pocelo sa voznjama podrske. 

Ako se nesto organizuje preko ovog foruma neophodno je na neki nacin to imenovati da ne bi bili izmanipulisani i zloupotrebljeni... ne mogu postojati dve ili vise "moto zajednice". Ako neko odvaja neku grupu nema pravo da se izjasnjava da to radi u ime moto zajednice ali zato moto zajednica treba da ima neki organ koji rukovodi, koordinira i daje izjave i obavestenja... ili da se razdelimo u grupe, svako da naziv svojoj grupi pa neka radi ko sta hoce ali samo u ime svoje grupe...

• Zainteresovan, 785 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

Ako ne idem motorom sa prijateljima i njihovim prijateljima i prijateljima njihovih prijatelja, odoh peske jer osecam da treba...

Cilj je bio da privucemo paznju svojom pojavom i na taj nacin pruzimo podrsku i ohrabrenje, sto smo u pocetku radili i to vrlo dobro, a ne da pruzamo podrsku pojedincima sa politickim ambicijama... 

Ako ne bude jasnih informacija od jasno odredjenih ili izabranih ljudi ja svakako idem na proteste ali ne kao deo "moto zajednice" koju neko koristi za svoju promociju...

Sta se desilo desilo se... sada je pitanje: STA DALJE?

• Drug član, 1471 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Иначе, прича од данас, пренели локални батинаши који су обезбеђивали ћаћиленд.

Жвала је око 3.000-3.500 најгорег шљама, осуђених преступника, убица... убацила у шаторе као последњи живи штит, опремила их од главе до пете за покољ и наредила да само у случају да маса пробије бедеме у виду трактора и кордона полиције приступи задатку.

Имали су одрешене руке по питању извршења истог и нико за то што би се догодило нико од починитеља не би одговарао.

Сви знамо да имамо посла са психичким болесником. Болест је узела маха и он се неће тек тако (без крви) повући.

Promenio član Marko05
  • Sviđa mi se 12
  • Podržavam 1

pre 6 minuta, salem je napisao:

Ako ne idem motorom sa prijateljima i njihovim prijateljima i prijateljima njihovih prijatelja, odoh peske jer osecam da treba...

Cilj je bio da privucemo paznju svojom pojavom i na taj nacin pruzimo podrsku i ohrabrenje, sto smo u pocetku radili i to vrlo dobro, a ne da pruzamo podrsku pojedincima sa politickim ambicijama... 

Ako ne bude jasnih informacija od jasno odredjenih ili izabranih ljudi ja svakako idem na proteste ali ne kao deo "moto zajednice" koju neko koristi za svoju promociju...

Sta se desilo desilo se... sada je pitanje: STA DALJE?

Biće Sale ne brini…

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja