tibor 490 Napisano juče u 07:51 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Velike pohvale bjb zajednici, i svim motociklistima za juce, bilo je spektakularno. Ovo je (kako kažu) najveci protest u istoriji, te stoga nemojte kukati kako nisu deljeni podmetaci za ćopave.. propusta je bilo i bice ali je NAJVECI DO SAD tako da je sve svedeno pod toleranciju! Kukate kako su nas odveli pred skupstinu, od Ikee do silazka sa autoputa, bio sam prvi gde su nas preusmerili dalje na autoput, morali su, mozda bi vam vise godilo da ste satima sedeli na autoputu zbog cepa u gradu. Bila su tri saobracajca na motorima koji su nam pomogli doci do skupstine. Ni meni nije bilo prijatno biti na tom polju kod skupstine, ali posle su nas pomerili na plato ispred mts dvorane gde je bilo oko mesta. Ne moze se organizovati ovako nesto bez problema... Neki su prizeljkivali defile... zamislite tek to... Onaj kome smeta i ovaj forum moze da izađe niko nije nateran, kome smeta ovakva organizacija moze da izađe, niste juce bili pozvani na bal. Ja bih voleo da znam sta su dalji koraci studenata, nece doveka setati, do radikalizacije MORA doci, nadam se sto pre..... Pozdrav za sve beograđane koji su nas ispratili na brankovom mostu aplauzom, veliki naklon. Samo pokazuje koliko nas cene kao kariku u ovom procesu... Skoro kao traktoriste, sto je top! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 49 Napisano juče u 07:51 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cela priča oko podele je u suštini gadna i očigledno dobro planirana. "Vožnja za Sonju" je bila iznenadjenje, Novi Sad ih je zatekao nespremne, i naravno da su se organizovali za Beograd. Da, ja sam se našao u gomili naroda sa još dvojicom kolega na Trgu NIkole Pašića. Toliko je bio pritisak naroda, da smo odlučili u jednom trenutku da pokušamo da se izvučemo odatle, jer više nije bilo mesta ni da sedimo na motoru ! I svi su nas propustili, čak su ljudi pomogli dečku na Triumph Boneville da se popne preko ivičnjaka. Kakav god da je bio propust u organizaciji, jasno je da je ovo prvi put u istoriji da se desi ovoliki skup bajkera iz cele Srbije. I nikako nesme biti i poslednji skup ! Po meni, na forumu je jedino i jasno morala precizna informacija o ruti i planovima. Jebo Viber, Telegram i sl. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20612 Napisano juče u 07:55 Integrisan, 8660 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Kkovic je napisao: Gde je bio epicentar? Negde između Londona i JDPa, delovalo je tako po zvuku. Izuzetno neprijatan zvuk, kao da se nešto zaleće u masu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3799 Napisano juče u 07:58 (promenjeno) Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, BlesimiR je napisao: Pa ovako dragi forumaši, ne bih se bavio trivijalnim stvarima i nastavljao u nedogled, u par crta cemo rezimirati jučerašnji dan. USLED VRHUNSKE ORGANIZACIJE čelo kolone je stalo kod veterinarskog fakulteta, policija nastavila pravo autoputem i ostavila nas bez pratnje, i onda tajac u mestu, pa na parking levo koji ne moze da primi 50 motocikala, dok na autoputu vas vecina čeka u više kilometarskoj koloni preko 15min, mnogi ste odustali i izasli na drugim izlazima. Da bismo stvar izvadili, nekolicina nas je krenula čelom napred do centra. Kome nesto u vezi mene i svega ovoga od subote nije jasno, moze svaki dan da dobije info uzivo, gde bismo mi svi lepo dosli I U OCI SE GLEDALI, pa da razjasnimo, pre svega od cele ekipe Kopljaša, Žeksa-Tumbe, Andrija 1-2, Moma oko sveta, Bokija, Miloša itd... koji smo do sada svaku akciju, kao i petak obezbedjenje svih grupa studenata, iz Vojvodine i iz Šumadije bezbedno sproveli do centra. Ko je bio prisutan može i da se javi. Juče smo razvozili ekipe press od mesta do mesta, intervenisali bar 40 puta i vreme kad je bio zvucni udar krenuli na prijavljenu tuču i štitili studente do kraja! Koordinirali levi krak Skupštine, prvu tampon zonu ka skupštini i raščišćavali trasu za vise grupa povorke itd itd. Bilo XY motorista koji mogu da potvrde akciju a ne priče koje kao neke strine pojedinci forsiraju na ovom forumu, od koga je mnogo starih i novih članova odustalo jer nemaju 1000 objava i 15000 lajkova pa su svi "ubaceni elementi" i predmet medjusobnog prozivanja i ponižavanja. Srećom da medju motoristima ima vise dobrih, normalnih i plemenitih ljudi. Svakako na muci se poznaju junaci i na delu, imajte to na umu. Da podsetim sve još jedanput, krenuli smo na protest gde se ne dele bombone, nego neko moze da bude povredjen, moze da izadje grupa sa palicama, kamenicama, da bacaju suzavac itd... ja sam svoje vreme odvojio da na jednostavan način objasnim kako da se što više zaštitimo, ako nadjete jednu poruku "panike" DUBOKO SE SVIMA IZVINJAVAM. PS ni najmanje me ne zanima ko organizije akcije i voznje, dok su bezbedne i svrsishodne imaju cilj. Isto tako morate svi da shvatite da studenti nisu zapoceli proteste nego profesori i gradjani, i da su tražili pomoć u svakom smislu pri nastupanju, kao i naše prisustvo, a ne da mi njih sami slušamo što je potpuno zamena teza i valjda vidite za toliko sa lica mesta. Sto se tiče momka koji nas je vodio u NS, budući da nismo zapeli na prvoj krivini kao juče, da je policija sve vreme bila uz nas itd, te smo ostvarili cilj, sa zadovoljstvom nastavljam bilo koji vid saradnje iako decka ne poznajem! Sportski pozdrav. Majstore...ja sam stajao na ulazu na parking kod Veterinarskog bio sam bez motora....bio je POSTAVLJEN AUTOMOBIL BEZ REGISTARSKE OZNAKE tako da je blokirao ulaz na Veterinarski. LIČNO SAM IZDVOJIO deo kolega levo na parking kad mi je redar prišao i pitao zašto to radim jer je promenjen dogovor! KO JE PROMENIO? KOGA STE PITALI? Gde ste i kako jurcali ne zanima me jer na forumu nije bilo nikakvih informacija! Zašto ne kažeš kako ste se kroz Viber grupu dogovorili oko otimanja Ikee? Kako je tekao plan...zašto o tome niste obavestili Forumaše već si sebi dao za pravo da baljezgaš o ''bezbedonosnim stvarima'' pa si posle kukao kako te napadaju. Pa kako te neće napadati kad unapred znaš za plan i namerno vučeš temu na drugu stranu, ljudi reaguju jer nemaju sve informacije. Ovo je sramota... I koja vrhunska organizacija? Navodio si sa svojima da štitite...pa...kamenice su poletele i topovski udari i zvučni top i crnokapuljaši koji su mlatili narod. Koja vam, je to organizacija??? Po čijoj proceni je ''vrhunska'' po tvojoj, tvojih iz gupe? Majstore pa imamo mi jednog takvog koji po svojim procenama radi...evo sklanjamo ga uskoro! Promenio juče u 08:09 član mick 10 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1307 Napisano juče u 08:01 Zainteresovan, 275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, BlesimiR said: Pa ovako dragi forumaši, ne bih se bavio trivijalnim stvarima i nastavljao u nedogled, u par crta cemo rezimirati jučerašnji dan. USLED VRHUNSKE ORGANIZACIJE čelo kolone je stalo kod veterinarskog fakulteta, policija nastavila pravo autoputem i ostavila nas bez pratnje, i onda tajac u mestu, pa na parking levo koji ne moze da primi 50 motocikala, dok na autoputu vas vecina čeka u više kilometarskoj koloni preko 15min, mnogi ste odustali i izasli na drugim izlazima. Da bismo stvar izvadili, nekolicina nas je krenula čelom napred do centra. Kome nesto u vezi mene i svega ovoga od subote nije jasno, moze svaki dan da dobije info uzivo, gde bismo mi svi lepo dosli I U OCI SE GLEDALI, pa da razjasnimo, pre svega od cele ekipe Kopljaša, Žeksa-Tumbe, Andrija 1-2, Moma oko sveta, Bokija, Miloša itd... koji smo do sada svaku akciju, kao i petak obezbedjenje svih grupa studenata, iz Vojvodine i iz Šumadije bezbedno sproveli do centra. Ko je bio prisutan može i da se javi. Juče smo razvozili ekipe press od mesta do mesta, intervenisali bar 40 puta i vreme kad je bio zvucni udar krenuli na prijavljenu tuču i štitili studente do kraja! Koordinirali levi krak Skupštine, prvu tampon zonu ka skupštini i raščišćavali trasu za vise grupa povorke itd itd. Bilo XY motorista koji mogu da potvrde akciju a ne priče koje kao neke strine pojedinci forsiraju na ovom forumu, od koga je mnogo starih i novih članova odustalo jer nemaju 1000 objava i 15000 lajkova pa su svi "ubaceni elementi" i predmet medjusobnog prozivanja i ponižavanja. Srećom da medju motoristima ima vise dobrih, normalnih i plemenitih ljudi. Svakako na muci se poznaju junaci i na delu, imajte to na umu. Da podsetim sve još jedanput, krenuli smo na protest gde se ne dele bombone, nego neko moze da bude povredjen, moze da izadje grupa sa palicama, kamenicama, da bacaju suzavac itd... ja sam svoje vreme odvojio da na jednostavan način objasnim kako da se što više zaštitimo, ako nadjete jednu poruku "panike" DUBOKO SE SVIMA IZVINJAVAM. PS ni najmanje me ne zanima ko organizije akcije i voznje, dok su bezbedne i svrsishodne imaju cilj. Isto tako morate svi da shvatite da studenti nisu zapoceli proteste nego profesori i gradjani, i da su tražili pomoć u svakom smislu pri nastupanju, kao i naše prisustvo, a ne da mi njih sami slušamo što je potpuno zamena teza i valjda vidite za toliko sa lica mesta. Sto se tiče momka koji nas je vodio u NS, budući da nismo zapeli na prvoj krivini kao juče, da je policija sve vreme bila uz nas itd, te smo ostvarili cilj, sa zadovoljstvom nastavljam bilo koji vid saradnje iako decka ne poznajem! Sportski pozdrav. Dragi Blesimire, Nisi nadležan. Stvarno si blesav ukoliko misliš da jesi. Evo jedan Prntscrn gde si mi se dopao, a potom se potpuno demantovao na ovoj temi javnim davanjem na značaju Viber grupi. Tu si otvorio karte. Pošto ti je predstavljenje jako bitno, red je da ti se predstavim: Ja sam Matrix, a ovo je NEO 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 490 Napisano juče u 08:04 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, severian said: Ovde se zakuvalo, ocistite svoje redove pa da nastavimo dalje. 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1150 Napisano juče u 08:10 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, BlesimiR said: Koordinirali levi krak Skupštine, prvu tampon zonu ka skupštini Je l to ona tampon zona na Trgu Nikole Pašića koju su držali studenti RAF, kroz čiju blokadu ulice ste prošli kada ste stigli ujutru na protest i to nakon planiranih 10.00h i nakon što su studenti sami već zatvorili sve tačke prilaza? Je l to ta tampon zona posle koje ste na 300m odatle kod skupštine parkirali motore i na kojoj tampon zoni se niko od motorista 3h nije pojavio dok su studenti sami zadržavali narod da ne pohrli ka skupštini? Je l to ta tampon zona do koje je prvi motor došao tek posle ta tri sata od prolaska kroz nju i to kako se ispostavilo iza studenata i da bi se organizovalo parkiranje motora na samom Trgu Nikole Pašića u samom epicentru i u masi gde igla nije mogla da padne? Aki je to ta tampon zona, nju su studenti prvih sati protesta, sve dok oki 15h nisu pustili ljude ka skupštini, sami držali, a motori i motoristi koji su ih štitili i gasili požare bili parkirani iza studenata. U početku dosta dalje, posle malo bliže. Ali pretpostavljam da ste sve to isplanirali i odlučili tako, kao štit studenata i organizatori protesta. Samo što se štit ne drži iza onoga ko treba da se štiti, ali šta ja znam...nije mi to struka za razliku od tebe. Što se ostatka tvog posta tiče, drago mi je da si ga napisao, čisto da svima bude jasnije ko je ko. 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 285 Napisano juče u 08:25 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, BlesimiR said: Pa ovako dragi forumaši, ne bih se bavio trivijalnim stvarima i nastavljao u nedogled, u par crta cemo rezimirati jučerašnji dan. USLED VRHUNSKE ORGANIZACIJE čelo kolone je stalo kod veterinarskog fakulteta, policija nastavila pravo autoputem i ostavila nas bez pratnje, i onda tajac u mestu, pa na parking levo koji ne moze da primi 50 motocikala, dok na autoputu vas vecina čeka u više kilometarskoj koloni preko 15min, mnogi ste odustali i izasli na drugim izlazima. Da bismo stvar izvadili, nekolicina nas je krenula čelom napred do centra. Kome nesto u vezi mene i svega ovoga od subote nije jasno, moze svaki dan da dobije info uzivo, gde bismo mi svi lepo dosli I U OCI SE GLEDALI, pa da razjasnimo, pre svega od cele ekipe Kopljaša, Žeksa-Tumbe, Andrija 1-2, Moma oko sveta, Bokija, Miloša itd... koji smo do sada svaku akciju, kao i petak obezbedjenje svih grupa studenata, iz Vojvodine i iz Šumadije bezbedno sproveli do centra. Ko je bio prisutan može i da se javi. Juče smo razvozili ekipe press od mesta do mesta, intervenisali bar 40 puta i vreme kad je bio zvucni udar krenuli na prijavljenu tuču i štitili studente do kraja! Koordinirali levi krak Skupštine, prvu tampon zonu ka skupštini i raščišćavali trasu za vise grupa povorke itd itd. Bilo XY motorista koji mogu da potvrde akciju a ne priče koje kao neke strine pojedinci forsiraju na ovom forumu, od koga je mnogo starih i novih članova odustalo jer nemaju 1000 objava i 15000 lajkova pa su svi "ubaceni elementi" i predmet medjusobnog prozivanja i ponižavanja. Srećom da medju motoristima ima vise dobrih, normalnih i plemenitih ljudi. Svakako na muci se poznaju junaci i na delu, imajte to na umu. Da podsetim sve još jedanput, krenuli smo na protest gde se ne dele bombone, nego neko moze da bude povredjen, moze da izadje grupa sa palicama, kamenicama, da bacaju suzavac itd... ja sam svoje vreme odvojio da na jednostavan način objasnim kako da se što više zaštitimo, ako nadjete jednu poruku "panike" DUBOKO SE SVIMA IZVINJAVAM. PS ni najmanje me ne zanima ko organizije akcije i voznje, dok su bezbedne i svrsishodne imaju cilj. Isto tako morate svi da shvatite da studenti nisu zapoceli proteste nego profesori i gradjani, i da su tražili pomoć u svakom smislu pri nastupanju, kao i naše prisustvo, a ne da mi njih sami slušamo što je potpuno zamena teza i valjda vidite za toliko sa lica mesta. Sto se tiče momka koji nas je vodio u NS, budući da nismo zapeli na prvoj krivini kao juče, da je policija sve vreme bila uz nas itd, te smo ostvarili cilj, sa zadovoljstvom nastavljam bilo koji vid saradnje iako decka ne poznajem! Sportski pozdrav. Vodili su vas novosadjani u NS. Novosadjani su pokusali da budu i medijatori u razmiricama organizatora. Nismo htjeli da se mijesamo posto smo smatrali da su beogradjani relevantniji za to. Redari novosadski su bezbjedno iskoordinisali kolonu do IKEE i onda rekli kolegama: "od sada odgovarate samostalno" posto ni tada nismo imali potpune informacije o daljem toku protesta. Sve treba da ostanemo ujedinjeni. Kroz dijalog da se dogovaramo o daljim akcijama. Ko ne moze to da prihvati, treba jednostavno da se povuce. Hvala Vam svima i zivi bili. 16 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3799 Napisano juče u 08:31 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Maćo je napisao: Vodili su vas novosadjani u NS. Novosadjani su pokusali da budu i medijatori u razmiricama organizatora. Nismo htjeli da se mijesamo posto smo smatrali da su beogradjani relevantniji za to. Redari novosadski su bezbjedno iskoordinisali kolonu do IKEE i onda rekli kolegama: "od sada odgovarate samostalno" posto ni tada nismo imali potpune informacije o daljem toku protesta. Sve treba da ostanemo ujedinjeni. Kroz dijalog da se dogovaramo o daljim akcijama. Ko ne moze to da prihvati, treba jednostavno da se povuce. Hvala Vam svima i zivi bili. O kakvim razmiricama govorimo? Daj konkretno da ljudi znaju, jer se apsolutno slažem da treba da budemo ujedinjeni i da mora postojati dijalog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18547 Napisano juče u 08:34 Integrisan, 5552 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce studenti ubaciti novi zahtev - da se istrazi ko je nalogodavac za koriscenje zvucnog topa i traziti ostavku ministra policije. 15 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3799 Napisano juče u 08:38 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Nadam se da ce studenti ubaciti novi zahtev - da se istrazi ko je nalogodavac za koriscenje zvucnog topa i traziti ostavku ministra policije. I nalogodavac i neposredni izvršilac...definitivno bez lustracije neće biti boljitka. 6 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 216 Napisano juče u 08:41 (promenjeno) Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo duzno postovanje i pozrtvovanosti otvaracu teme i nekim ckanovima u organizaciji, zamolio bih admine da otvore novu temu i prekopiraju sve postove oko nesporazuma... da ova tema ostane cista sa slikama i komentarima sa desavanjima na skupu. Verujem da obicni ljudi koji nisu u moto svetu, ljudi kao ja koji nisu bili u prilici da ucestvuju, mladji clanovi kao i buduci clanovi nisu primetili ove probleme i iz tog razloga ih ne treba naglasavati i iste resavati drugde. Voleo bih da zbog pozitivnih poruka koje su oslale prethodne teme slicnog karaktera i pozivale nove clanove na forum da i ova tema ostane isto pozitivna i da samo PUUUMPAAAAA. Svako dobro i puno srece u narednim akcijama! PPPPPUUUUMMMMMPPPPPAAAAAAJJJJJJ Promenio juče u 08:43 član z ivan 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 77 Napisano juče u 08:46 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan @BlesimiR nije bio juce ujutru ni kod emezzete ni pred skupstinom sa aljosinom grupom. nije dosao kontra smerom na celo kolone, krenuli smo sa ikee gde smo se i nasli. takodje, bili smo u delu kolone par motora iza @severian kada smo izasli sa autoputa. kao sto sam i napisao vec, Seve je dao instrukciju u dogovoru sa studentskim redarima da se celo kolone mrdne gore ka hramu, da je izasao posle na celo i poveo gdegod - isli bismo za njim. sto se mene tice postovanje svima koji su se dohvatili organizacije ovoliko bajkera, nimalo lak zadatak. ako bude, a sigurno ce biti jos akcija, vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18677 Napisano juče u 08:47 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2514 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za Vas ali meni je bilo do jaja, provozao se do Emecete, video neke drage ljude, kada je krenula kolona, sacekao lepo da svi prodju i vozio poslednji ka centru, ispred kola Policije, kod Tunela se odvojio desno ka Terazijama, pa preko Slavije i Autokomande dole na auto put i na Ikeu, sa jos dosta motorista.Tamo isto video mnogo dragih ljudi, i kada su krenuli, opet na kraj kolone i u nekom trenutku zmigavac i cao, svojom trasom ka centru... Lepo se provozao, ispostovao i doprineo svojim prisustvom u obe kolone i na kraju bio na podrsci studentima u svojoj reziji a bez da me je iko izmanipulisao... meni savrsen dan. P.S. Admine udri katanac, do sledece teme i podrske, vidimo seee P.P.S. A Vi sledeci put opet dozvolite sebi ovu zajebanciju... Promenio juče u 08:53 član BokyBoy 11 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10333 Napisano juče u 08:55 (promenjeno) Drug član, 2006 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za katancem, osim ako @severian kao neko ko je otvorio ne odluči. Pozvao sam Saxia i ukazao mu na nezadovoljstvo ljudi odavde i cele zajednice, te da isti žele objašnjene. Mislim da bi trebalo sačekati to, pa onda zatvori temu, mada u svakom slučaju treba da ostane otvorena za slike i snimke. Promenio juče u 09:02 član ProMaster 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18677 Napisano juče u 08:57 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2514 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ProMaster je napisao: Pozvao sam Saxia i ukazao mu na nezadovoljstvo ljudi odavde i cele zajednice, te da isti žele objašnjene. ...i bas se potresao, a? Ako, dajte coveku jos jednu sansu, ljudski je prastati, nije on to namerno, navukli ga... P.S.Ja sam ovde zavrsio, vidimo se na sledecoj voznji podrske PUMPAAAAJ!!! Promenio juče u 09:01 član BokyBoy 2 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2265 Napisano juče u 08:58 Drug član, 754 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BlesimiR je napisao: Pa ovako dragi forumaši, ne bih se bavio trivijalnim stvarima i nastavljao u nedogled, u par crta cemo rezimirati jučerašnji dan. USLED VRHUNSKE ORGANIZACIJE čelo kolone je stalo kod veterinarskog fakulteta, policija nastavila pravo autoputem i ostavila nas bez pratnje, i onda tajac u mestu, pa na parking levo koji ne moze da primi 50 motocikala, dok na autoputu vas vecina čeka u više kilometarskoj koloni preko 15min, mnogi ste odustali i izasli na drugim izlazima. Da bismo stvar izvadili, nekolicina nas je krenula čelom napred do centra. Kome nesto u vezi mene i svega ovoga od subote nije jasno, moze svaki dan da dobije info uzivo, gde bismo mi svi lepo dosli I U OCI SE GLEDALI, pa da razjasnimo, pre svega od cele ekipe Kopljaša, Žeksa-Tumbe, Andrija 1-2, Moma oko sveta, Bokija, Miloša itd... koji smo do sada svaku akciju, kao i petak obezbedjenje svih grupa studenata, iz Vojvodine i iz Šumadije bezbedno sproveli do centra. Ko je bio prisutan može i da se javi. Juče smo razvozili ekipe press od mesta do mesta, intervenisali bar 40 puta i vreme kad je bio zvucni udar krenuli na prijavljenu tuču i štitili studente do kraja! Koordinirali levi krak Skupštine, prvu tampon zonu ka skupštini i raščišćavali trasu za vise grupa povorke itd itd. Bilo XY motorista koji mogu da potvrde akciju a ne priče koje kao neke strine pojedinci forsiraju na ovom forumu, od koga je mnogo starih i novih članova odustalo jer nemaju 1000 objava i 15000 lajkova pa su svi "ubaceni elementi" i predmet medjusobnog prozivanja i ponižavanja. Srećom da medju motoristima ima vise dobrih, normalnih i plemenitih ljudi. Svakako na muci se poznaju junaci i na delu, imajte to na umu. Da podsetim sve još jedanput, krenuli smo na protest gde se ne dele bombone, nego neko moze da bude povredjen, moze da izadje grupa sa palicama, kamenicama, da bacaju suzavac itd... ja sam svoje vreme odvojio da na jednostavan način objasnim kako da se što više zaštitimo, ako nadjete jednu poruku "panike" DUBOKO SE SVIMA IZVINJAVAM. PS ni najmanje me ne zanima ko organizije akcije i voznje, dok su bezbedne i svrsishodne imaju cilj. Isto tako morate svi da shvatite da studenti nisu zapoceli proteste nego profesori i gradjani, i da su tražili pomoć u svakom smislu pri nastupanju, kao i naše prisustvo, a ne da mi njih sami slušamo što je potpuno zamena teza i valjda vidite za toliko sa lica mesta. Sto se tiče momka koji nas je vodio u NS, budući da nismo zapeli na prvoj krivini kao juče, da je policija sve vreme bila uz nas itd, te smo ostvarili cilj, sa zadovoljstvom nastavljam bilo koji vid saradnje iako decka ne poznajem! Sportski pozdrav. Kad magistar kriminalistike, međunarodni vozač i sve ostalo nabrojano, počne da priča o topografiji Beograda kao da treba da se forsira Kajmakčalan pod artiljerijskom vatrom, sve je rečeno. Na žalost @živke je jedini koji je otvoreno rekao ono što su mnogi, i ja među njima, pomislili, da ti ovde nisi samo zbog vožnje. Ne mogu da tvrdim da si ovde po nalogu druge strane, jer nemam dokaze za to, ali mislim da ti samo voliš zvuk svog glasa (ja završio, ja učestvovao, ja mislim, ja rekao, ja ovo, ja ono). Sve i da organizacija nije bila na nivou, što mi je malo čudno s obzirom na dosadašnje vožnje, tvoje je bilo da učestvuješ u njoj onako kako je organizator zamislio. Ne sviđa ti se? Okreni na drugu stranu i vozi svoju vožnju. Još bolje, organizuj ti svoju grupu i radi onako kako misliš da treba. Iz prethodnih postova, kao i sa mnogih drugih platformi, vidi se da ste baš dobro zaštitili narod i studente. A sa tom pričom kako studenti nisu ti koji su u ovom trenutku vodeća snaga protesta i kako sad i bajkeri treba nešto da se pitaju, možeš da obrišeš pozadinu. "Građani i profesori" su nas i doveli u ovu poziciju. 7 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4239 Napisano juče u 09:00 (promenjeno) Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, severian je napisao: Negde između Londona i JDPa, delovalo je tako po zvuku. Izuzetno neprijatan zvuk, kao da se nešto zaleće u masu. Seve, "talas" ili šta već je krenuo malo niže od Starog dvora negde ka Slaviji, video svojim očima, bi kod Londona. Na mene nekako nije uticalo, tj. nisam ni čuo ni osetio NIŠTA, ostao sam jedan od retkih na sred ulice zatečen šta se desilo ljudima pa su poskakali ko opareni, među njima i moja supruga koju mi se istrgla iz ruke... Samo sam čuo odmah nakon toga glasno PUMPAJ, kreće navedeni vatromet i brojni mladići iz očigledno iste ekipe kreću u grupicama ka parku iz pravca Slavije. Još jednom, vama veliko hvala na trudu i snazi za organizaciju svih ovih vožnji podrške studentima. Promenio juče u 09:02 član QmBGD 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10333 Napisano juče u 09:01 (promenjeno) Drug član, 2006 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Vrati se malo pročitaj moj prethodni post vezano za to, nemoj ovaj moj post terati na stranu za koju nije namenjen. Ubica se na sudu pita da se izjasni, a kamo li ovako nešto da prodje bez druge strane. Promenio juče u 09:01 član ProMaster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20612 Napisano juče u 09:02 Integrisan, 8660 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ProMaster je napisao: Ne potrebe za katancem, osim ako @severian kao neko ko je otvorio ne odluči. Hajde da probamo ovako, ovo je stvarno razuman predlog: da tema ostane SAMO za slike i utiske sa protesta! Bukvalno ništa drugo. Možemo li tako? (ni sam nisam hteo da produbljujem stvar oko org, možda ste primetili u prva 2 posta). Znam da je ovo pritisak na @alexanto , ali hajde da i sami pomognemo. Možemo li da od sada više ni jednu poruku ne okačimo ovde na druge teme? Ako je bude, da je admin momentalno briše, bez mazanja administracije svim i svačim. Može li tako? A sve dalje rasprave i ako treba isteravanje na čistac svega - može u novoj posebnoj temi, forum je oduvek otvoren za sve! Ako nastavimo da fokus bude na bukvalno ovoj sporednoj stvari, jer PROTEST JE USPEO i sada treba pratiti šta i kako dalje, onda ću stvarno zaključati temu (kao postavljač). Mislim da za skoro 20 god na forumu nisam zaključao možda 1 ili 2 teme, ali ova je već previše kontaminirana. Možemo li da imamo dogovor? 6 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano juče u 09:03 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ProMaster je napisao: @BokyBoy Vrati se malo pročitaj moj prethodni post vezano za to, nemoj ovaj moj post terati na stranu za koju nije namenjen. Ubica se na sudu pita da se izjasni, a kamo li ovako nešto da prodje bez druge strane. Proces tj istraga brzo je gotova kad ima gomilu verodostojnih svedoka sa postovanjem. Upravo si nam svima rekao da mi svi mozda lazemo, pa da cekas Saxija da ti otvori oci istinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano juče u 09:04 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Seve kucasmo u isto vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18547 Napisano juče u 09:05 Integrisan, 5552 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da tema ostane za snimke i slike. Hvala svima koji su ih postavili i koji ce postaviti iste, ima bas prelepih momenata. Snimci su sve bolji I hvala onima sto su se javili u pp koje sumnjive likove iz zajednice da izbegavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10333 Napisano juče u 09:06 (promenjeno) Drug član, 2006 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sale zaista? Možda kada bude prestala ostrašćenost možemo da popricamo kao ljudi, ovako ispada da branim nekoga i da sam nečiji PR Ne bi se dalje upuštao u ovo... P.S. nema potrebe da meni niko otvara oči, i slepcu je jasno, da ovako ne valja. Promenio juče u 09:07 član ProMaster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5206 Napisano juče u 09:07 Drug član, 1107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Da prekinemo niz dok čekamo novu temu. Bilo je i slučajnih i lepih susreta juče @Marko05 i ja nakon što se malo ispraznilo ispred Skupštine i ljudi krenuli za Slaviju. Kažem malo ispraznilo, jer i pored tog pražnjenja je bilo jako puno ljudi 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...