alexanto 5646 Napisano Subota u 18:23 BJB Maxi Scooter Club, 6085 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hajde ovu temu da ne gadimo sa raspravama i podelama. Slažem se da se stvari isteraju na čistac ali vas molim i apelujem da ova tema ostane svetla kakva i treba da bude a da kad sumiramo utiske o veličanstvenosti i brojnosti ovog skupa, otvorimo novu temu i u njoj informišemo članstvo o svim dešavanjima. Ovako se još više pojačava "mutnoća" prethodnih dana u odlukama i podelama. Hvala! 7 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3798 Napisano Subota u 18:27 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tumbe je napisao: Mislim da je sramota ovog nazvati kolegom. U čije ime ide po TV stanicama??? Ko mu je to omogućio??? I kome idu u prilog dezinformacije I haos što ovaj provokator i par njih oko njega prave??? Dužno poštovanje iskazujem svakome…makar dok se ne oglasi i ne objasni svoj postupak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11393 Napisano Subota u 18:28 Ne silazi, 2635 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Slavija 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3798 Napisano Subota u 18:32 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, alexanto je napisao: Ljudi, hajde ovu temu da ne gadimo sa raspravama i podelama. Slažem se da se stvari isteraju na čistac ali vas molim i apelujem da ova tema ostane svetla kakva i treba da bude a da kad sumiramo utiske o veličanstvenosti i brojnosti ovog skupa, otvorimo novu temu i u njoj informišemo članstvo o svim dešavanjima. Ovako se još više pojačava "mutnoća" prethodnih dana u odlukama i podelama. Hvala! Da li su bile čarke ranije..jesu…da li su se sastali sa idejom da se spuste tenzije…sastali su se…epilog svega jeste da nije bilo volje da se ISPOŠTUJEMO MI KAO KOLEGE NA DVA TOČKA i pri tom mislim na sve nas koji učestvujemo fizički. Ne zanimaju me čarke i podele…isključivo me zanima poštovanje i uvažavanje što danas nije bio slučaj od jednog jedinog čoveka koji je prilično bahato nastupio presecajući kolonu! Hiljade nas bez ikakvih problema odradimo posao savršeno i jedan odluči da izigrava žvalonju! Nadam se da će se ovde javiti i pojasniti njegov potez… 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 202 Napisano Subota u 18:35 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja ću se prvi izviniti ako sam uneo bilo kakvu paniku svojim porukama i ako je neko stekao utisak da želim bilo šta da podrivam. Mislim da je danas bio fantastičan dan i bilo bi mi jako žao da nisam bio deo toga. Izvinite svi još jednom, ja samo volim da budem informisan i da u svakom momentu znam šta trebam da radim i gde. Još jednom, svaka čast i još jednom izvinite. Promenio Subota u 18:36 član knjigor 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1072 Napisano Subota u 18:37 Ol' dirty bastard, 651 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, alexanto said: ... kad sumiramo utiske o veličanstvenosti i brojnosti ovog skupa, otvorimo novu temu i u njoj informišemo članstvo o svim dešavanjima... Ja bih voleo da znam ko je jos sa foruma od starijih clanova ispao pizda. ...kad se sumirate. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1689 Napisano Subota u 18:39 Никад не једи жути снег!, 760 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Чек час да избришем вибер и телеграм групу...е тако.Сент фром мај Шајоми... 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8779 Napisano Subota u 18:41 nekrunisani kralj moto cigana, 3213 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, knjigor je napisao: Evo, ja ću se prvi izviniti ako sam uneo bilo kakvu paniku svojim porukama i ako je neko stekao utisak da želim bilo šta da podrivam. Mislim da je danas bio fantastičan dan i bilo bi mi jako žao da nisam bio deo toga. Izvinite svi još jednom, ja samo volim da budem informisan i da u svakom momentu znam šta trebam da radim i gde. Još jednom, svaka čast i još jednom izvinite. Pisao toliko, pitao onoliko, predlagao ovoliko... I nisi se ni pojavio. Čemu si onda palamudio? 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4140 Napisano Subota u 18:41 Drug član, 379 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, alexanto je napisao: Ljudi, hajde ovu temu da ne gadimo sa raspravama i podelama. Slažem se da se stvari isteraju na čistac ali vas molim i apelujem da ova tema ostane svetla kakva i treba da bude a da kad sumiramo utiske o veličanstvenosti i brojnosti ovog skupa, otvorimo novu temu i u njoj informišemo članstvo o svim dešavanjima. Ovako se još više pojačava "mutnoća" prethodnih dana u odlukama i podelama. Hvala! U pravu si drug. Slažem se sa tobom. Treba sačuvati ovu temu da bude relikvija o epskom skupu motociklista Srbije i okolnih zemalja. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1307 Napisano Subota u 18:47 Zainteresovan, 275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko radostan dan, auuuu Ovo se ne može opisati 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3798 Napisano Subota u 18:50 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Luka9905 je napisao: Koliko radostan dan, auuuu Ovo se ne može opisati Ja sam 5 Oktobra bio prisutan na demonstracijama i tvrdim...danas je bilo više ljudi nego tad. Bukvalno je Beograd bio dubke pun! 7 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4528 Napisano Subota u 18:58 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kako su pristizali u grupama Novosađani i sever, Nišlije, Kragujevčani i svi drugi i ne manje bitni, dok je beton ispred Ikee pucao ispod mašinerije, Tako će pristizati sve lepša i slobodnija proleća. PUUUMPAAAAJ 11 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5646 Napisano Subota u 18:58 BJB Maxi Scooter Club, 6085 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Djokic je napisao: Ja bih voleo da znam ko je jos sa foruma od starijih clanova ispao pizda. ...kad se sumirate. U kom smislu smatraš da je neko ispao pizda? Jel' to nešto meni spočitavaš jer me citiraš "da se sumiramo"? Da li sam kadgod bio pizda kad sam se sa moto deda mrazeva vraćao po snegu kući, X puta dolazio na forumske akcije po magli, vraćao se po minusu, pravio po 250+ kilometara... Da li sam bio pizda kad sam dolazio BG ekipi u susret za NS miting umesto da ih dočekam u 25 km udaljenom od mene mestu susreta? Da li sam pizda bio prošle nedelje kad sam napravio 400+ km u vožnji podrške za Gornje Nedeljice? Da li sam danas pizda jer sam ispoštovao forumske dogovore, pomagao redarima u vožnji NS - Ikea, pružio podršku... Ako sam pizda, neka sam. Pizda sam verovatno što me podele na interesuju, imam viziju da treba da nastupimo kao jedinstvena celina, boli me splovilo ko ima potrebu da se nameće kao Alfa mužjak i ko je sa kim u zavadi. To me ne interesuje - interesuje me dobrobit ove zajednice, jedine kojoj pripadam i koju priznajem! Zbog ljudi koje volim i nikog ne smatram pizdom. To vi rešite izmedju sebe, mene ne mešajte. Verujem da je ovo stav mnogih forumaša. Ako grešim - eto pizda sam... 9 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1307 Napisano Subota u 18:59 Zainteresovan, 275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, mick said: Ja sam 5 Oktobra bio prisutan na demonstracijama i tvrdim...danas je bilo više ljudi nego tad. Bukvalno je Beograd bio dubke pun! Kažu da je 8. puta veći broj na ulicama bio danas nego 5og oktobra, to sam pročitao na nekom portalu. Kakva emocija, kakva energija, protutnjao sam kolima i peške po gradu, koja količina ljubavi, sloge i poštovanja, auuu, došlo mi je od ponosa da zaplačem. Svi radosni, svi veseli, sviraju, pište, pozdravljaju, auuuuu 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 202 Napisano Subota u 19:00 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Procena stranih medija 1 655 000 ljudi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1307 Napisano Subota u 19:02 Zainteresovan, 275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, nemojte molim vas Delite molim vas iskustva, dajte slike, video snimke, pričajte koliko vas je bilo, dajte još radosti i materijala. Ima nas koji smo se pojeli što nismo bili u prilici da dođemo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3798 Napisano Subota u 19:03 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Luka9905 je napisao: Kolege, nemojte molim vas Delite molim vas iskustva, dajte slike, video snimke, pričajte koliko vas je bilo, dajte još radosti i materijala. Ima nas koji smo se pojeli što nismo bili u prilici da dođemo Kako stvari stoje...biće prilike 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3798 Napisano Subota u 19:04 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, alexanto je napisao: U kom smislu smatraš da je neko ispao pizda? Jel' to nešto meni spočitavaš jer me citiraš "da se sumiramo"? Da li sam kadgod bio pizda kad sam se sa moto deda mrazeva vraćao po snegu kući, X puta dolazio na forumske akcije po magli, vraćao se po minusu, pravio po 250+ kilometara... Da li sam bio pizda kad sam dolazio BG ekipi u susret za NS miting umesto da ih dočekam u 25 km udaljenom od mene mestu susreta? Da li sam pizda bio prošle nedelje kad sam napravio 400+ km u vožnji podrške za Gornje Nedeljice? Da li sam danas pizda jer sam ispoštovao forumske dogovore, pomagao redarima u vožnji NS - Ikea, pružio podršku... Ako sam pizda, neka sam. Pizda sam verovatno što me podele na interesuju, imam viziju da treba da nastupimo kao jedinstvena celina, boli me splovilo ko ima potrebu da se nameće kao Alfa mužjak i ko je sa kim u zavadi. To me ne interesuje - interesuje me dobrobit ove zajednice, jedine kojoj pripadam i koju priznajem! Zbog ljudi koje volim i nikog ne smatram pizdom. To vi rešite izmedju sebe, mene ne mešajte. Verujem da je ovo stav mnogih forumaša. Ako grešim - eto pizda sam... Ne cimaj se...razjasniće se sve. Do ovog trenutka i ja nisam želeo da reagujem ali sad ne želim da pustim...neko u moje ime pokušava nešto za sebe da odradi. To prosto ne može kako je juče @BokyBoy rekao... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 202 Napisano Subota u 19:08 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, mrle je napisao: Pisao toliko, pitao onoliko, predlagao ovoliko... I nisi se ni pojavio. Čemu si onda palamudio? Druže, ne serendaj molim te, pogledaj moj youtube, i fb, bio sam prvi ispred IKEE, sve sam vas dočekao. Ja sam se spremio za najgore i lepo rekao da će ispasti sranje, nije mi bila namera da unosim paniku već sam samo bio realan. SoloRider Igor Lekić WWW.FACEBOOK.COM SoloRider Igor Lekić ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit SoloRider Igor Lekić und anderen... Ispali smo svi magarci danas zato što nećete da poslušate iskusnije i što mislite da je sve med i mleko. Imali smo priliku da srušimo žvalavog samo da je bilo više komunikacije sa ljudima koji imaju iskustva, ali ne, vi se spremate na piknik, a ja brojim marice od NS do BG. Promenio Subota u 19:14 član alexanto povreda pravila foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 71 Napisano Subota u 19:08 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, mrle je napisao: Pisao toliko, pitao onoliko, predlagao ovoliko... I nisi se ni pojavio. Čemu si onda palamudio? Ja ga očekivao kao onog iz pobesnelog Maksa sa crvenom čirokanom. Uzalud sam danas tragao pogledom. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Subota u 19:10 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Seve i ja smo poceli da organizujemo kolonu, i kolona se organizovala. U zadnjem minutu pojavljuje se Saxi i pocne da rukovodi policijom, da izdaje naredjenje o ruti i kuda cemo da idemo. Njegova zelja je bila da nas defilira suprotno dogovoru ovde na forumu. Njemu je propalo skupljanje kod Emezete, jer kako ocevici tvrde tamo ih je bila manja grupa, i pokusao je da nas sve strpa ispred skupstine. Odjebasmo ga ko keks, i poveli smo nas dvojica i Tumbe kolonu. Panduri su vodili i dalje kuda im je on rekao, pa je moguce da su u saradnji. Mi smo poveli kolonu ka parkingu Veterinarskog, ali su nam redari studenti rekli, da ih je on zvao i rekao da kolona mora drugom putanjom i da nas tu ne pustaju. Profa sa faxa sa kojim se Seve dogovorio, krenuo je da pusta na parking, ali je neka ekipa krenula ka skupstini i povukla ekipu...Saxi je na auto putu sa pandurima presekao kolonu, i poveo je svojom putanjom, i odveo pred skupstinu. Na pocetku na kruznom kod Ikee je izazvao incident, on i njegov drugar i za malo je izbila tuca. Bilo je veoma neprijatno. 4 10 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3798 Napisano Subota u 19:11 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, knjigor je napisao: Ispali smo svi magarci danas zato što nećete da poslušate iskusnije i što mislite da je sve med i mleko. Imali smo priliku da srušimo žvalavog samo da je bilo više komunikacije sa ljudima koji imaju iskustva, ali ne, vi se spremate na piknik, a ja brojim marice od NS do BG. Daj pojasni ovo molim te...šta znači iskusniji? I koji su to iskusniji...mislim gde su bili i kad su nam se obratili? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 202 Napisano Subota u 19:12 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Pa što nisi zvao, ja sam bio na D2 pored auta sa posluženjem, sa dedom ma tomosu. Mogao si da svratiš da se upoznamo. Mogao je bilo ko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3798 Napisano Subota u 19:13 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, sashac je napisao: Seve i ja smo poceli da organizujemo kolonu, i kolona se organizovala. U zadnjem minutu pojavljuje se Saxi i pocne da rukovodi policijom, da izdaje naredjenje o ruti i kuda cemo da idemo. Njegova zelja je bila da nas defilira suprotno dogovoru ovde na forumu. Njemu je propalo skupljanje kod Emezete, jer kako ocevici tvrde tamo ih je bila manja grupa, i pokusao je da nas sve strpa ispred skupstine. Odjebasmo ga ko keks, i poveli smo nas dvojica i Tumbe kolonu. Panduri su vodili i dalje kuda im je on rekao, pa je moguce da su u saradnji. Mi smo poveli kolonu ka parkingu Veterinarskog, ali su nam redari studenti rekli, da ih je on zvao i rekao da kolona mora drugom putanjom i da nas tu ne pustaju. Profa sa faxa sa kojim se Seve dogovorio, krenuo je da pusta na parking, ali je neka ekipa krenula ka skupstini i povukla ekipu...Saxi je na auto putu sa pandurima presekao kolonu, i poveo je svojom putanjom, i odveo pred skupstinu. Na pocetku na kruznom kod Ikee je izazvao incident, on i njegov drugar i za malo je izbila tuca. Bilo je veoma neprijatno. @saxi oglasi se povodom ovoga....da li je istina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1072 Napisano Subota u 19:14 Ol' dirty bastard, 651 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, alexanto said: U kom smislu smatraš da je neko ispao pizda? Jel' to nešto meni spočitavaš jer me citiraš "da se sumiramo"? Nisam mislio na tebe, vec na ovo sto pricaju za saksija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...