knjigor 163 Napisano pre 9 sati U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Severian 2. Tumbe 3. Skittles 4. Bobni 5. DuleTs 6. piki 7. Sashac 8. Marko05 9. DonKihot 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Čo i žena 13. Deda54 14. There is no spoon 15. mick 16. Nenadbg88 17. Ilijax 18. Navajo 19. BokyBoy 20. Sale_XT 21. mare_x. t 22. Sharky 23. Duck 24. azlatic 25. Lukaimasa 26. House 27. Dule Sebeški 28. Marijo 29. Jelena 30. Milos81 31. Salem 32. Skundra 33. Koja 34. Draki 35. BlesimiR 36. Sara 37. Nebica933 38. MrD + saputnica 39. GrujaTS 40. Vencule 41. Tasa BG 42. Robert S. 43. Vaske4s 44. Vojkan 45. Atorn 46. Dijana i Nikola 47. Moma 48. mare94 49. deda54 50. Ujkafirga 51. Niksha 52. Robi 53. Sinclair 54. Nikola 1 55. partlov 56. Пера 57. dule2812 58. Fikabg 59. Antuljeskov.011 60. Mirorab 61. Пеђа1971 62. Nian + gospoja 63. Павловићи 64. Deda54 65. milovan001 65. Nesasavage + lepša polovina 66. RISTA TRAKTORISTA 67. Bajaga 68. Kingdrom 69. Ibivan 70. pajja 71. Knjigor ... 4778. vladogoogle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 174 Napisano pre 9 sati U prolazu, 44 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, piki je napisao: A jebote juce sam popizdeo, jedno 15 ljudi mi je reklo- e jebiga kisa u subotu. Pa pusite kurac svi redom, sta bi da vam organizujemo Bahame sa crncima koji vas hlade , Evian vodu i škampe na žaru. Odusevila me moja zena-kaze pa ponesite jace kišobrane taman mozete i nekog da udarite a da ne prokisnu. Ne zovem ja nju dzabe Nindza i ne plasim je se bez veze. Bilo i našim starima hladno kroz Albaniju pa nisu kukali 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlesimiR 194 Napisano pre 8 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM, Honda RR, Yamaha N, MZ Prijavi odgovor kao problematičan Novi info za sve kolege motoriste/tkinje koji imaju u planu da se igraju dronovima. U svakom normalnom drustvu anti dron zastita je postala svakodnevnica i služi da zaštiti okupljene gradjane i osujeti nameru potencijalnih agresora. Tako bi to bilo prihvatljivo i u BG 15. ali verujem da je veća namera medijska tišina, mrak i da se ne vidi taj fenomen mnogoljudnosti. Za one koji su neupućeni, i radi znanja, postoji vise razlicitih nivoa zastite od drona, fizicko obaranje, elektronsko/softversko preuzimanje i blokada frekventnih opsega. Da isključimo opciju da su "toliko nenormalni" da obaraju jer su dronovi od 300g pa navise, ako to padne nekome na glavu pravi ozbiljne povrede. Preuzimanje je laganano i vec izvesno potpuno, ali verujem da ce biti hibridna blokada koja takodje ima rupe ali onemogucava kontrolu i obara automatski sve dronove (ne postoji zastita). Inace taj opseg je radikalnog zračnog polja i ne sme da se koristi u dužem intervalu, ali kod nas naravno da sve može, mi smo svi ozračeni odavno... Takodje ne mora ni jedna mera da bude propisana zakonom, ukoliko je predložena i usvojena na Savetu za bezbednost, sto je u skladu Strategije za nacionalnu bezbednost. PS moje subjektivno misljenje je da to možda jeste tačno, ko insistira na igračkici da u zoni lagano pokuša da podigne prvo, ako funkcionise sa komandama, da vozite u kraćem krugu ali probajte sve komande prethodno (), zbog frekventnih barijera koje skracuju efetivni domet na 50-100m (mesanje signala usled XY uredjaja LTE, RF, GPS, VHF, UHF, TETRA, WiFi....), da izbegne perimetar štićenih objekata gde su ćaci i prekoputa, da pazite, i NAPRAVITE ŠTO LEPSE SNIMKE! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 28 Napisano pre 8 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Тачно да имам вишка пара, изнајмио бих хеликоптер и неког камермана да снима све 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 957 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Mozda sam preskocio , u sta sumNJam , ali , za kolege koji planiraju motorom u subotu da idu : zna li se neki plan ? Odakle se krece ,.gde se idez sta se radi , gde se ostavljaju motori ? Ima li se "plan B" , u slucaju neceg nepredvidjenog i to ? ceka se odluka studenata... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16565 Napisano pre 7 sati Misbehave Responsibly, 1670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, piki said: A jebote juce sam popizdeo, jedno 15 ljudi mi je reklo- e jebiga kisa u subotu. ..... Neiskusno to, šta ćeš, a ne ume ni da razmišlja. Ako krene suzavac gde ćeš boljeg saveznika od kiše 2 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3654 Napisano pre 7 sati Drug član, 2469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BlesimiR je napisao: Jeste…no flight zone koja podrazumeva male kineske dronove heheh. Baš me zanima kako će to da urade… Ne brinem se ja…biće tu letećih spravica svakako. Sa druge strane…ne manjka nam visokih zgrada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12812 Napisano pre 7 sati Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Jebote doveo je pripadnike rosu, tata salje sinu pomoć, je ne verujem , posle ovoga nema vise nazad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13675 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Juče je na informeru svašta rekao. Da će studenti biti istorijski odgovorni za nasilje ili krvoproliće koje će tamo da se desi. Kaže oni hoće da unište državu. Od jutra do mraka traže tuču. Inače, bio kod Putina kod njega kući oko 11 sati uveče ber prevodioca. Dao mu ikonu. Putin imao mnogo težak dan ali uzeo ikonu mimo svih procedura. Jer to bi hiljadu službi moralo da proveri ali on je rekao ne treba, njemu veruje. A za Zelenskog kaže da mu je to drugar. Nije vic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 163 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, deda54 said: Bilo i našim starima hladno kroz Albaniju pa nisu kukali Tako je, vraćao sam se iz Niša sam isto veče za NS po kiši, vetru i hladnoći, nisam se istopio, a ni motor, a ni auto se sigurno neće istopiti od malo kiše Promenio pre 7 sati član knjigor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17440 Napisano pre 7 sati Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3711 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, mick said: Jeste…no flight zone koja podrazumeva male kineske dronove heheh. Baš me zanima kako će to da urade… Ne brinem se ja…biće tu letećih spravica svakako. Sa druge strane…ne manjka nam visokih zgrada. Jel neko razmišlja o tome šta bi pad-udar (slučajni ili namerni) nekoliko tih spravica u masu mogao da izazove? Kao prvo, predmet od par stotina grama, pri brzini 30-50km/h može da izazove teške povrede (pa i smrtne), a još gore je što može da izazove "stampedo" (nekontrolisano pokretanje mase), gde mogu da stradaju, (budu pregaženi) stotine ljudi. A to sve zbog nečijeg ćefa da ima nekakav snimak? Vredi li to nečijih života? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2323 Napisano pre 6 sati Drug član, 900 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Polemisanje i palamudjenje u drugu temu...kao i brigu, bar od vas najbriznijih pojedinaca 1 1 12 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4057 Napisano pre 6 sati Drug član, 371 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, zika56 je napisao: A to sve zbog nečijeg ćefa da ima nekakav snimak? Žiko, u nekim drugim okolnostima bi se složio sa svime napisanim. U ovim okolnostima sada mnogo ljudi želi da postoji snimak koji bi činjenično dokazao šta se dešavalo na licu mesta. Mislim da kod velikog broja ljudi postoji opravdana bojazan da će vlast (uz bilo čiju pomoć) pokušati da izazove incidente sa nesagledivim posledicama. A snimci treba da postoje da bi se dokazala verodostojnost događaja. Da ne bude kao sa žandarmom kome je povređeno oko. Da ne dužim, zna se na šta mislim 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15555 Napisano pre 6 sati moto merkat °°, 4974 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, zika56 je napisao: A to sve zbog nečijeg ćefa da ima nekakav snimak? Kao kada su se dva ministra hteli slikati pa pao helikopter i izginula posada? 3 1 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4057 Napisano pre 6 sati Drug član, 371 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Vaske4s je napisao: Polemisanje i palamudjenje u drugu temu Ovo podržavam. Možemo praviti bezbroj scenarija i kalkulacija, ali kada dođe subota, onda energija i odlučnost dobijaju sasvim drugu sliku. Zato da se držimo teme i da nas bude u što većem broju. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frimen 3 Napisano pre 6 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Motocikl: uamana t7 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege MOTORIZOVANI OKLOPNICI, predlažem da se manete "pritformi" već da 'vaki matori stanemo s' motori ispred skupštine- u prvi red, namesto studenata, tetaka i profesora. Tamo ima najviše mesta za sve nas! Sa verom u mirno okupljanje a zbog legitimnih protesta i nadom da će slika okupljene hrabre, pametne i dobronamerne Srbije biti dovoljna da promeni i osnaži i ovu drugu manje srećnu Srbiju, ja krećem na put za glavni grad 15.3. mirna srca i zdrava uma, još jednom, kao pre 20 godina, kad sam isto verovao da će nam biti bolje. Sviđa mi se okupljanje kod ikeje i defile, ali budite mudonje, kao što to drugi misle o nama, pa za parking, umesto daleko, da stanemo na adresu zbog koje i idemo! Ako neko iz obezbeđenja pipne bilo kome mašinu, tužićemo ih grupno. Ako ne, ja idem sa vama samo do skupštine. Ko se boji za lak il' za skalp, neka gleda preko televizije. braveheart+speech - Google Suche WWW.GOOGLE.COM p.s. Kolege bivši i aktivni policajci među nama imaju počasnu prednost na pročelju kolone. Za njima: '70, '60, '80 pa ostali. Živeli i pumpali na mnogaja ljeta! Živela Srbija! Za našu i njihovu decu! kolona+moto+novi+sad+most - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Slobodan iz Novog Sada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3620 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 15. ZA 15 -- STRATEGIJSKI PLAN Drugar mi prosledio malopre, nisam video ranije i ne znam kada je su tačno studenti objavili dokument, svakako sadrži dosta korisnih informacija za subotu. I još jednom, naglasak je na MIRNOM protestu, ne nasedanju na provokacije, NIKAKVO ulaženje u skupštinu, nikakav Dan-D i slično. Ovo je samo još jedan stepenik ka sledećem koraku. Sve što treba je da ih sledimo, podržimo, pomognemo. 15. za 15 - strategijski plan.pdf - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4057 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 371 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bdada je napisao: Kao kada su se dva ministra hteli slikati pa pao helikopter i izginula posada? Pisali smo u isto vreme i navedosmo dva različita primera. A oba su tipičan primer manipulacije vlasti i zataškavanje istine. A nažalost primera i previše... Samo sam ubeđen u jedno: Energija i odlučnost koju budemo pokazali u subotu, proporcionalno sa ogromnim brojem ljudi, enormno povećavaju mogućnost pozitivnog ishoda a direktno smanjuju mogućnost incidenata i provokacija, pa čak i delovanja policije ili vojske. Zločinci su toga jako svesni i zato se i radi sve (i na svim frontovima) na opstrukciji i izazivanju sumnje među građanstvom. I ovo je isto jedan od velikih zadataka koji može da radi svaki pripadnik moto zajednice: - da na svakom mestu verbalno iznosi istinu, demantuje lažne vesti, pokaže snimke gde se vidi istina... Kada pomnožimo naš broj sa brojem ljudi kojima možemo uputiti poruku, dolazimo do nestvarnog broja ljudi koji je pozitivno motivisan!!! Promenio pre 6 sati član Tumbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frimen 3 Napisano pre 6 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Motocikl: uamana t7 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, AndjeoPakla je napisao: 15. ZA 15 -- STRATEGIJSKI PLAN Drugar mi prosledio malopre, nisam video ranije i ne znam kada je su tačno studenti objavili dokument, svakako sadrži dosta korisnih informacija za subotu. I još jednom, naglasak je na MIRNOM protestu, ne nasedanju na provokacije, NIKAKVO ulaženje u skupštinu, nikakav Dan-D i slično. Ovo je samo još jedan stepenik ka sledećem koraku. Sve što treba je da ih sledimo, podržimo, pomognemo. 15. za 15 - strategijski plan.pdf - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM fala, pročitaćemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
White0 0 Napisano pre 6 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Smederevo Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov clan sam ovde, pridruzio bih se protestu sad u Subotu 15.03, da li ima neka grupa iz Smedereva koja ide? Nikad do sad nisam bio na ovakvim okupljanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4057 Napisano pre 6 sati Drug član, 371 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, frimen je napisao: fala, pročitaćemo.. Slobodane, hvala što si se učlanio pre pola sata, što imaš energiju i želiš da je eksponiraš u subotu. Ali, dobronamerno te molim, pre davanja saveta i deljenja na mudate i one koji treba da budu pred TV-om, da se malo uzdržiš. Eto, lepo si napisao "pročitaćemo". Onda ćeš videti da naše delovanje se zasniva na dogovoru i poštovanju Studentskih želja. I to je prioritet u postupcima moto zajednice. Još jednom srdačna dobrodošlica. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9586 Napisano pre 6 sati 4_tocka_i_karoserija, 2030 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, AndjeoPakla je napisao: 15. ZA 15 -- STRATEGIJSKI PLAN Drugar mi prosledio malopre, nisam video ranije i ne znam kada je su tačno studenti objavili dokument, svakako sadrži dosta korisnih informacija za subotu. I još jednom, naglasak je na MIRNOM protestu, ne nasedanju na provokacije, NIKAKVO ulaženje u skupštinu, nikakav Dan-D i slično. Ovo je samo još jedan stepenik ka sledećem koraku. Sve što treba je da ih sledimo, podržimo, pomognemo. 15. za 15 - strategijski plan.pdf - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Ovo nije usvojeno. Na prvim glasanjima nije prošlo. Ne znači da neće biti, ali još uvek je samo predlog. Ne znam šta su alternative. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frimen 3 Napisano pre 6 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Motocikl: uamana t7 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Tumbe je napisao: Slobodane, hvala što si se učlanio pre pola sata, što imaš energiju i želiš da je eksponiraš u subotu. Ali, dobronamerno te molim, pre davanja saveta i deljenja na mudate i one koji treba da budu pred TV-om, da se malo uzdržiš. Eto, lepo si napisao "pročitaćemo". Onda ćeš videti da naše delovanje se zasniva na dogovoru i poštovanju Studentskih želja. I to je prioritet u postupcima moto zajednice. Još jednom srdačna dobrodošlica. priznajem, ponele su me godine. evo, smirio sam se i strpljivo čitam dalje. ali i dalje isto mislim, za sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12812 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, frimen je napisao: priznajem, ponele su me godine. evo, smirio sam se i strpljivo čitam dalje. ali i dalje isto mislim, za sebe. znamo kako ti je, posebno u godinama i gledati nepravdu, i ja sam imao ideju da budemo prsten sa veteranima(pravim ,ne jso krimosima jovice stanisića) pa nek onda idu deca , ali sam se suzdrzao , neka kazu sta treba , pa će se tako raditi i kao i do sada ispašće kako treba. Izdrzi i dobro dosao. Covek bez ruku drzi ponosno zastavu a pedersko stvorenje brise mesto za guzicu i baca je na pod Siniša Jevtić (@sinisa11107) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 392 likes, 15 comments - sinisa11107 on March 8, 2025: "После 8 мес протеста ратних ветерана у Пионирском парку те... Promenio pre 5 sati član piki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3536 Napisano pre 4 sati Drug član, 847 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jedno lakse pitanje... Posto jos uvek ne znamo plan i lokaciju/je za subotu, zna li se makar gde se deca koja setaju okupljaju u petak vece kada budu stigli u Beograd? Nisam jos resio smestaj za petak, ali voleo bih da budem tu, da cestitam toj deci, da im stegnem ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...