yogibear 16882 Napisano juče u 11:45 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prenosim: Informacije sa jučerašnjeg plenuma sa studentima i 63. Padobranskom za 15.03.: Okvirno vreme okupljanja bajkera će biti u 10h na IKEA parkingu - satnica protesta se glasa na plenumu noćas i od ovoga zavisi i naša satnica. Lokacija parkiranja u centru grada je ostala da bude izglasana nakon podeljenih saveta i informacija sa diskusija sa grupe i telegrama. Ostali detalji kao što su formacije, pozicioniranje i slično će takođe biti izglasane noćas nakon saveta od strane 63. Padobranske. *Sve je podlezno promenama jer se plenum i glasanje odvijalo sinoć* VAŽNO: Studenti još jednom podsećaju da upada u skupštinu i nereda ne sme biti jer se u tom slučaju proglašava vanredno stanje nakon čega policija dobija ovlašćenje da studente izbaci sa fakulteta i time prekine blokade. 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5391 Napisano juče u 11:45 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @pedjacupavac Ovo je moto forum koji postoji 20 godina a ne viber grupa "Svi u blokade". Ovo je tema o podršci studentima za najavljeni skup 15. marta, posle nekoliko naših akcija podrške VOŽNJOM, DEFILEOM i raznim donacijama i kao takva odobrena od pre svega vlasnika foruma i DELA uredništva (eto demokratije na forumu a na koju svi kukaju). To ne znači da oni koji su uzeli učešća u ovim akcijama nisu imali i druge vidove podrške studentima. To takodje ne znači i da su svi članovi foruma za ovakav vid podrške (ili bilo kakav). Spusti ton, nisi ti ovde nikakav preCednik u malom pa da napušavaš ljude gde su i šta rade. Ako ti je ovakav vid podrške slab i nedovoljan, ima dovoljno udruženja i grupa gde se možeš priključiti. Srećno Još jednom apelujem: Tema je za podršku studentskom protestu 15, marta i pišite SAMO o tome. Hvala. 10 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 76 Napisano juče u 11:49 (promenjeno) Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Ok, @severian je u kontaktu sa organizacijom i znaćemo više uskoro. Ali moram da napomenem nešto što mi pade na pamet... Žvalavi se verovatno sprema na ozbiljne provokacije i moguće da će biti i suzavca i svačega. Mislim da je JAKO BITNO da motori ne budu negde u centru i da ne smetaju ljudima ako poluslepi moraju da beže! Mašine da ostavimo negde na nekom obodu pa peške međ' masu... Promenio juče u 11:50 član Gruja TS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18450 Napisano juče u 11:57 Integrisan, 5504 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, pedjacupavac said: Prvo se dobro raspitaj sa kim i o kome pričaš pre iznošenja gnusnih uvreda. Ja nisam ni nov ni nepoznat. Više se na ovu temu neću nastavljati a vi se svi preispitajte da li ste bajkeri ili konfekcija. Nisam se uopste tebi obratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6313 Napisano juče u 11:58 (promenjeno) Drug član, 2152 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, yogibear said: VAŽNO: Studenti još jednom podsećaju da upada u skupštinu i nereda ne sme biti jer se u tom slučaju proglašava vanredno stanje nakon čega policija dobija ovlašćenje da studente izbaci sa fakulteta i time prekine blokade. Društvo, hajde da pitam ono što me zanima, ima ovde mnogo pametnijih i iskusnijih u ovakvim situacijama kolega: Šta ja kao pojedinac mogu da uradim da se pripremim za potencijalne probleme na protestu, i možda najbitnije: kako se ponašati u slučaju provokacija tj. napada policije ili ubačenih elemenata na mene ili na kolege i studente u blizini ? Ok jasno mi je šta ne želimo i čega ne sme biti - ali šta predlažete u slučaju problema ? Promenio juče u 11:59 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3670 Napisano juče u 12:09 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno je kome najviše odgovara da dodje do tuče i haosa, nadam se da nećemo nasedati na provokacije, a biće ih. Ukoliko ova šetnja ostane mirna, biće to velika pobeda... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano juče u 12:10 (promenjeno) Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @živke Zatući majmuna. Mi, da ne stigne policija da se umeša. Nego, šta je ovo? Zar nisu studenti rekli da će na našoj strani biti veterani 63. padobranske i drugi ratni veterani? 76.803 Aufrufe · 935 Reaktionen | "Još jedan koji voli da bije. Da ga... WWW.FACEBOOK.COM "Još jedan koji voli da bije. Da ga učinimo poznatim." @MilenaNLJ. Promenio juče u 12:10 član misa-pei 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4451 Napisano juče u 12:16 Drug član, 1105 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su 62. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaS 26 Napisano juče u 12:20 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW GS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima mesto polaska iz Novog Sada do parkinga IKEA? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1069 Napisano juče u 12:20 Zainteresovan, 591 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, živke said: Društvo, hajde da pitam ono što me zanima, ima ovde mnogo pametnijih i iskusnijih u ovakvim situacijama kolega: Šta ja kao pojedinac mogu da uradim da se pripremim za potencijalne probleme na protestu, i možda najbitnije: kako se ponašati u slučaju provokacija tj. napada policije ili ubačenih elemenata na mene ili na kolege i studente u blizini ? Ok jasno mi je šta ne želimo i čega ne sme biti - ali šta predlažete u slučaju problema ? Gledaj kako se ponašaju studenti i slušaj njihova uputstva. Ako vidiš nekog za koga misliš da je ubačeni element koji će da pravi sranje, prijavi studentskim redarima. Ako krene sranje, ako možeš gledaj da skloniš i zaštitiš sebe, svoje i studente. Ako krene takvo sranje da nemaš kud, brani se i udri, imaš pravo na to. To je neki moj rezon. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1346 Napisano juče u 12:33 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 4,540 likes, 279 comments - moj_beo_grad_ on March 11, 2025: ""Krenuli ka Beogradu iz pravca Loznice Teska vojna vozila"". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 171 Napisano juče u 12:37 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, živke je napisao: Društvo, hajde da pitam ono što me zanima, ima ovde mnogo pametnijih i iskusnijih u ovakvim situacijama kolega: Šta ja kao pojedinac mogu da uradim da se pripremim za potencijalne probleme na protestu, i možda najbitnije: kako se ponašati u slučaju provokacija tj. napada policije ili ubačenih elemenata na mene ili na kolege i studente u blizini ? Ok jasno mi je šta ne želimo i čega ne sme biti - ali šta predlažete u slučaju problema ? Živke, od pripreme ti je najbitnije da imaš obavezno flašicu vode i maramu, to je za suzavac neophodno i to ne koristi, nek stoji u džepu zlu netrebalo. Za ostalo ćeš već videti kako se ko snalazi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9586 Napisano juče u 12:49 4_tocka_i_karoserija, 2030 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, misa-pei je napisao: @živke Zatući majmuna. Mi, da ne stigne policija da se umeša. Nego, šta je ovo? Zar nisu studenti rekli da će na našoj strani biti veterani 63. padobranske i drugi ratni veterani? 76.803 Aufrufe · 935 Reaktionen | "Još jedan koji voli da bije. Da ga... WWW.FACEBOOK.COM "Još jedan koji voli da bije. Da ga učinimo poznatim." @MilenaNLJ. Ovo su veterani JSO. "Originalne" crvene beretke na ovim prostorima. Nažalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1127 Napisano juče u 12:50 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Provokacija znamo da ce biti. Predsednik drzave je to jasno najavio... Navodi da ima saznanja da ce neki praviti sranja... ako su to operativni podaci kao takvi se nikad ne iznose u javnost... ako ima takve podatke onda je drzava duzna da reaguje jer planiranje krivicnog dela je takodje krivicno delo. Izjava da ce pustiti malo da sranje potraje pa ce onda da reaguju je dokaz da je sve izrezirano... Izjava da ce 15. Marta sve da se zavrsi je otvorena pretnja i mnogo govori o njegovom stanju... Ograditi se od svakog nasilja... svako ko pomisli da treba da probija kordon ili da negde upada radi upravo u korist njegovu, daje mu povod za razbijanje i vanredno stanje. Moramo biti dostojanstveni i u slucaju pojedinacnih provokacija ubacenih elemenata potpuno se ograditi i po mogucstvu udaljiti i ostaviti takve slucajeve usamljene... Studenti su podigli masu kao nikada pre upravo pozitivnom energijom. Bez mrznje, bez poziva na rusenje... samo osmehom i zagrljajem... Sledimo ih! 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 372 Napisano juče u 12:51 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, nebica933 said: Živke, od pripreme ti je najbitnije da imaš obavezno flašicu vode i maramu, to je za suzavac neophodno i to ne koristi, nek stoji u džepu zlu netrebalo. Za ostalo ćeš već videti kako se ko snalazi. Valjda se natapa jabukovim sirćetom protiv suzavca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18450 Napisano juče u 12:52 Integrisan, 5504 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i veterani JSO WTF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12821 Napisano juče u 13:33 Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da budemo previse naivni i da mislimo da imamo posla sa stvorovima koji su slični nama, nadaj se miru ,spremaj se za rat, nema bezanja i odstupanja , prvi krenuti nećemo. Ko vodi zene, ćerke , sestre, neka gleda da one uvek budu iza ledja i da se drze za jaknu vasu tako da vi i u sranju znate da su tu i nemate distrakciju da ih/se odbranite. Neće proći sve mirno, govna su napravila vise scenarija ali će ih rep opičiti po ledjima. Mene sad zanima samo da li je malom Trampu ukazao na to da oni sa zapada vode obojenu revoluciju ili je u nervnom rastrojstvu ukazao da to Putin radi pa će sutra da se izvinjava. Ovi sa beretkama su šešeljugini krimosi koji su preziveli sablju. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 8 Napisano juče u 13:40 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, hajde da pitam ono što me zanima, ima ovde mnogo pametnijih i iskusnijih u ovakvim situacijama kolega: Šta ja kao pojedinac mogu da uradim da se pripremim za potencijalne probleme na protestu, i možda najbitnije: kako se ponašati u slučaju provokacija tj. napada policije ili ubačenih elemenata na mene ili na kolege i studente u blizini ? Ok jasno mi je šta ne želimo i čega ne sme biti - ali šta predlažete u slučaju problema ?Pozdrav,Pridružujem se ovom pitanju.Ja sam jedan od pasivnih članova ovog foruma, ali sa željom da se pridružim ovoj akciji. Na protest ću doći najverovatnije kao solo vozač. Verovatno ima još takvih članova, i mislim da bi neke osnovne smernice ponašanja bile korisne.Ne stidim se da kažem da je ovaj način protesta, apsolutno nov za mene, a da pri tom, verovatno neću imati ni sa kim da se posavetujem u tim nekim provokatorskim situacijama.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano juče u 13:41 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, misa-pei said: @živke Zatući majmuna. Mi, da ne stigne policija da se umeša. Nego, šta je ovo? Zar nisu studenti rekli da će na našoj strani biti veterani 63. padobranske i drugi ratni veterani? 76.803 Aufrufe · 935 Reaktionen | "Još jedan koji voli da bije. Da ga... WWW.FACEBOOK.COM "Još jedan koji voli da bije. Da ga učinimo poznatim." @MilenaNLJ. Туга!!! Човек који је добио ударац преко руке на снимку,а не види се да на снимку, поред њега још један млад човек који је исто добио преко руке су професори средње музичке школе. Завршили су у ургентном... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12821 Napisano juče u 13:54 Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Dovukao je 300 traktora i jos dovlači , smesteni su u imt halu, kako mozemo pomoći , Beogradjani vičite, noćas će biti zima i moguće je da svima u isto vreme otkazu akumulatori. Ajde predlozi, verovatno i ozna čeka da vidi iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7945 Napisano juče u 13:55 -, 1786 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, pedjacupavac said: Ne meni nego ovoj deci. Kritika je upućena svima kojima je suština u defileima i mahanju! Koliko od vas je sutra spremno da se pobije sa "kornjačama" kada budu blokirali prilaze Beogradu? Pričam tamo gde nema studenata! Ima nas, veruj... Mnogi su pasivni, al ce vrlo rado da ulete ako treba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12821 Napisano juče u 14:16 Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, ser je napisao: Mnogi su pasivni, al ce vrlo rado da ulete ako treba! Znao sam da ti mozes u oba tabora i u tobdzije i u furundzije, ahahahhahaahhaah Malo da vratimo duh zajebancije,praštaj 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7945 Napisano juče u 14:17 -, 1786 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Just now, piki said: Dovukao je 300 traktora i jos dovlači , smesteni su u imt halu, kako mozemo pomoći , Beogradjani vičite, noćas će biti zima i moguće je da svima u isto vreme otkazu akumulatori. Ajde predlozi, verovatno i ozna čeka da vidi iste. U koju halu, u Nbgdu? Nego, ide prica i kod mene da jure traktore (a u Ritopeku ih ima prilicno mnogo, mozda i 500kom i dosta njih kojima je frka za kes), trenutno je samo trac, ne mogu da dodjem do konkretne informacije... A inace, na poslu, koleginica, clanica tamo po Zucama, danas imali neki interni sastanak i ja obavestavam da ne saljem nijedan polazak za subotu, jer nece imati svrhe i da zakljucaju te dostavne termine. I ona, jaooo subota, pa sta cemo, jel ste culi da spremaju gradjanski rat, meni je blizak rodjak u mupu, proverena informacija, spremaju se uveliko da nas brane jer ce biti ozbiljan haos i oruzje imaju spremno Reko jel ti to onaj isti rodjak sto ti pricao za vreme korone da su nasli u nekoj njivi kod Mladenovca veliku kapsulu sa virusom koja je izbacena iz aviona, pisalo na njoj covid (zena je stvarno to sirila po firmi, ejjj sef sektora debil) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16882 Napisano juče u 14:21 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, misa-pei said: @živke Zatući majmuna. Mi, da ne stigne policija da se umeša. Nego, šta je ovo? Zar nisu studenti rekli da će na našoj strani biti veterani 63. padobranske i drugi ratni veterani? 76.803 Aufrufe · 935 Reaktionen | "Još jedan koji voli da bije. Da ga... WWW.FACEBOOK.COM "Još jedan koji voli da bije. Da ga učinimo poznatim." @MilenaNLJ. Danas se izgleda svako predstavlja kako mu je volja, po potrebi, svaki dan je neko drugi... Veterani 63. Padobranske ne nose 4S na beretkama već grb njihove jedinice. Da, biće sa nama, motociklistima "bajkerima" 15.03. u civilu i sa pomenutim crvenim beretkama. Njihovu ulogu i tačan broj ne želim da iznosim jer je sve još uvek podložno promenama. Ono što za sada mogu da vam potvrdim i iza čega stojim imenom i prezimenom je upravo ono što sam preneo par postova iznad. Da pojasnim. Kao što vam je poznato mnogo ljudi je uključeno u pružanju podrške našim studentima, cela jedna armija građana, počevši od bake koja je izašla pored puta drhtavom rukom pružajući jabuku, pa sve do dobrostojećih privrednika koji su u mogućnosti da pruže veće donacije u vidu hrane, higijene, logistike... Mnogo je tih tihih malih "heroja" za koje se i ne zna. Mnogo je ljudi koji su potpuno vanstranački opredeljeni, ali su vođeni empatijom, ljudskošću i za čije se donacije i ne zna. Daju ono što imaju i koliko mogu, ali od srca. Tako je i u ovoj našoj BJB zajednici. Kao i mnogi drugi, za ovih četrnaest godina na forumu, nebrojano puta sam učestvovao u raznim manjim ili većim humanitarnim akcijama, vozio rame uz rame sa vama, mojim dragim kolegama... O nekim angažovanjima sam i pisao jer imaju direktno veze sa ovom zajednicom i motociklima, dok o mnogima nisam; prosto sam mišljenja da za takva dela nikakva reklama nije potrebna. Oko studenata zaista pomažem i učestvujem koliko god mogu i koliko mi to fizički vreme dozvoljava. Jednostavno, mislim da je tako ispravno, ali takođe apsolutno poštujem i uvažavam stavove kolega i drugih ljudi koji to ne podržavaju. Upravo tim nekim svojim zaslugama i delima, nađoh se i na (sada već čuvenom) studentskom plenumu. Uz koleginicu i kolegu prisustvovao sam (između ostalog) i na juče održanom studentskom plenumu koji se bavio upravo organizacijom protesta 15.3. Osim nas troje, prisutna su bila i tri veterana, tri bivša pripadnika 63. Padobranske brigade. Osim ljudi iz te jedinice koje već poznajem i trojica koju sam upoznao sinoć su prava gospoda, u odnosu na njihovog "kolegu" iz JSO-a sa citiranog snimka. Zašto ovo pišem. U trenutku kada svako ima neke svoje izvore, studente, "proverene" informacije... počinje da se stvara konfuzija. Napomenuo bih da na tom plenumu nisam bio ni u čije ime, niti mi pada na pamet da se (kao i do sada) bilo gde guram i bilo šta organizujem. Od početka sledimo i podržavamo ideje studenata i mišljenja sam da tako treba i da ostane. Moja želja je samo da vam prensem istinu i proverenu informaciju, za ostalo sam tu da pomognem, a vi sledite i verujte kome hoćete i po vašem nahođenju. Svašta nešto kruži internetom... prava informacija je da još uvek ništa nije izglasano i ništa se tačno ne zna. Događaji oko RTS-a će skoro sigurno odložiti danas planirani plenum na kojem je trebalo da se usvoje neke konkretnije stvari. Vezano za nas. Strpite se još malo, još uvek se ne zna satnica. Ne zna se tačan početak i trajanje protesta što bi uslovilo i tačno vreme okupljanja na IKEA parkingu. Još uvek se razmatra lokacija na koju bismo bili smešteni (parkirani), jer biće nas preeeevišee! U svakom slučaju motocikli će biti van mase i u planu je da motorima ništa ne blokiramo (za razliku od Autokomande npr.). Još uvek se ne zna da li će biti defile. Čak i da se isplanira i izglasa, veoma je izvesno da će biti nemoguće održati ga zbog enormnog broja građana, motocikala, pa na kraju i situacije koju trenutno niko živi ne može da predvidi. Poenta je da smo im mi bitni, želja im je da uz veterane i profesore budemo uz njih Organizujte se, predlažite... Čim budem imao nešto novo, javljam. 25 12 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12821 Napisano juče u 14:24 Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ser je napisao: U koju halu, u Nbgdu? Nego, ide prica i kod mene da jure traktore (a u Ritopeku ih ima prilicno mnogo, mozda i 500kom i dosta njih kojima je frka za kes), trenutno je samo trac, ne mogu da dodjem do konkretne informacije... A inace, na poslu, koleginica, clanica tamo po Zucama, danas imali neki interni sastanak i ja obavestavam da ne saljem nijedan polazak za subotu, jer nece imati svrhe i da zakljucaju te dostavne termine. I ona, jaooo subota, pa sta cemo, jel ste culi da spremaju gradjanski rat, meni je blizak rodjak u mupu, proverena informacija, spremaju se uveliko da nas brane jer ce biti ozbiljan haos i oruzje imaju spremno Reko jel ti to onaj isti rodjak sto ti pricao za vreme korone da su nasli u nekoj njivi kod Mladenovca veliku kapsulu sa virusom koja je izbacena iz aviona, pisalo na njoj covid (zena je stvarno to sirila po firmi, ejjj sef sektora debil) Da na NBg koliko imam info, kod nas po selima isto skupljaju, narod ih je popisao ko god je dao , znas kako je po selima svi znaju čiji je traktor. Sad vidim snimak da vojska vuče ultove i gradjevinske masine, adolf je ozbiljno naumio da napravi sranje i misli da će narod odustati sa ovim plasenjem. Ovi moji Sremci se samo usprckali da ne ostanu gladni ,jebe im se i za jso i za bagere i za navijače toga se ne boje i puca im kurac , ukapirali su da neće moći i biti izvodljivo da dodju do standova sa hranom, e tu nastaje frka, sad traze rančeve za hranu , panika kao murat kad vidi koliko ima upaljenih telefona u Nišu 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...