Влајко 1724 Napisano Mart 5 Никад не једи жути снег!, 764 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 62. Павловићи 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 104 Napisano Mart 5 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Влајко je napisao: 62. Павловићи Jbg ovde sam morao da lupim SRCE 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Mart 5 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, midnightdk je napisao: Jbg ovde sam morao da lupim SRCE Uuu, ovo je baš dobra ideja za stiker. Pravim. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20876 Napisano Mart 5 Integrisan, 8701 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali vrh! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7155 Napisano Mart 5 Drug član, 2016 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, azlatic je napisao: Evo kod mene kući u Borči, biće mesta za par motora, a mogu da vidim i kod komšije Ima i kod mene u dvoristu u Borci ako treba, bezbedno je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4245 Napisano Mart 5 Drug član, 401 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: u Borci Dočekaste priznanje da ste Beograđani. 1 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7155 Napisano Mart 5 Drug član, 2016 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Borča je glavni grad Beograda 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20876 Napisano Mart 5 Integrisan, 8701 postova Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, krenuli smo da udružimo razne svoje talente, kako god kilavi bili i napravimo jedan pozivni video "SVI za BGD"... Naš mali forumski doprinos hepeningu Uradili smo već muziku, naravno cover "Za Beograd", šta drugo... Sa 'armoniku . Evo jednog izdvojenog trima (dela) te muzike u mp3, ko hoće može da je stavi kao RINGTONE na telefon. Ništa ne hefta kao suptilna poruka!! Skinite i ukinite ekstenziju .gpx (to je samo da može da se okači ovde na forum i PLAY) SVI za BGD - 15.Mart ringtone.mp3.gpx E, sad... treba nam i pomoć oko vidoJa... Da ga snimimo zajedno! Ideja sledi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20876 Napisano Mart 5 Integrisan, 8701 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideje dole... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18632 Napisano Mart 5 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene ta guzva iskreno plasi Da je organizovano kao u NS, defile, parkiram se, posle znam gde da idem... Ovako u BG-u sam totalni duduk. Moracu nesto da smislim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20876 Napisano Mart 5 Integrisan, 8701 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se, tog dana svi će ići na isto mesto Go with the flow... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7155 Napisano Mart 5 Drug član, 2016 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kud svi tu i mali Mujo. Jos se ne zna kakva ce organizacija biti i kakav ce protest biti, ali u svakom slucaju tu smo i mi koji zivimo u Bg-u, naravno da cemo pomoci oko svega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4245 Napisano Mart 5 Drug član, 401 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Mene ta guzva iskreno plasi Da je organizovano kao u NS, defile, parkiram se, posle znam gde da idem... Ovako u BG-u sam totalni duduk. Moracu nesto da smislim. Vodi računa i preskači šine, da te ne udari struja. 1 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7155 Napisano Mart 5 Drug član, 2016 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan A ako niste pri parama za leteci taxi vi onda slobodno metroom 1 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18632 Napisano Mart 5 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Tumbe said: Vodi računa i preskači šine, da te ne udari struja. Ta pravila za tranvaje ne znam po Bratislavi sam vozio ko je brzi prolazi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Mart 5 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Spreman stiker. 28 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20876 Napisano Mart 5 Integrisan, 8701 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem... Da snimimo zajedno jedan video sa pozivom za 15.3. , tj. da probamo ... Ideja je sledeća: Uzmete jedan neprovidan papir, ne manji od A4 (najbolje A3 debeli papir i dooobar marker, u bilo kojoj boji) i napišete: _Ime_vašeg_mesta_ SVI za BGD, 15.3.2025. Ispod toga možete malim slovima i svoju poruku (simbol, srce, par reči, potpis(e), šta god). Ukrasite po želji Možete se snimiti sami, možete u paru, možete u grupi... U moto opremi, u civilu, u uniformi, u kostimu bilo koje vrste (da, da, znam šta će da počne sada )... Možete biti stari, mladi, srednjih godina, svi zajedno. Uz zvuk, bez zvuka... Sve valja! Onda uzmete tu poruku, odete ili pored table svog grada/mesta/sela ili u centar mesta ili na reku (ako je ima) ili na tvrđavu ili bilo koju drugu lokaciju za koju mislite da simbolizuje vaše mesto ili je prosto lepa... I snimite kadar od jedno 20 sekundi telefonom. VAAAAŽNO: snimate u vertikalnom (portret) formatu! Primer te poruke (zamislite da je ovo A3 i da mi marker radi ): I na kraju pošaljete klip na mail adresu: voznjazanobelovce@gmail.com Važno 2: Ovo nam treba najkasnije sutra (četvrtak 6.3.) u toku dana/večeri! Znam da je vreme kratko i pojma nemam da li će da uspe, verovatno neće, ali da probamo... Nemoj da vas mrzi!! Delite dalje, pitajte ljude, organizujte, šaljite po mestima, što više to bolje... Da probamo. Realno 45min posla:) Nije bitno da ovo snime bajkeri, a naravno mogu i bajkeri! Napravite skeč od svog klipa, kako sami mislite. Pa ako uspe, uspe. 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1323 Napisano Mart 6 Drug član, 1177 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, midnightdk said: Jbg ovde sam morao da lupim SRCE ja vec video,.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20876 Napisano Mart 6 Integrisan, 8701 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, severian je napisao: I na kraju pošaljete klip na mail adresu: voznjazanobelovce@gmail.com Prva dva klipa pristigla sa prvim zracima Sunca... Novi Banovci i Borsko jezero rešeni Hvala!! 'Ajmo narode, brzo se snimi. PS: Za sam Beograd, može i po krajevima grada, prigradskim mestima itd!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 542 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno razmišljanje... Mišeluk u Novom Sadu je bilo odlično mesto, bolje od onog prvobitnog plana, parkinga, pogotovo kada se pojavilo par hiljada motora Gledajući Beograd na mapi, jedno mesto, južni prilaz aerodromu, me je podsetilo na taj pravac Mišeluka. Tu bi bez problema moglo da stane baš dosta motora, a postoje dve opcije za polazak sa te lokacije, ili autoputem pa ka Gazeli, ili prema Ledinama i silazak u NBGD Blokove, pa recimo Jurija Gagarina ka Beogradu, što bi možda bilo i efektnije. Pri tome mesto za okupljanje ne remeti ostale saobraćajnice kojima bi se ljudi dovozili u Beograd, a do mesta okupljanja se može stići iz raznih pravaca, sa autoputa i obilaznice oko Beograda. A i videla bi se kolona iz aviona P.S. Slažem se da je jedino bitno da bude milion ljudi, kako god stigli, ali zaista je efektno i sada već i u tradiciji da se nekako udene i defile motora, ima to lepog efekta. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 287 Napisano Mart 6 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Motorcyclist said: Mene ta guzva iskreno plasi Da je organizovano kao u NS, defile, parkiram se, posle znam gde da idem... Ovako u BG-u sam totalni duduk. Moracu nesto da smislim. Ne budali. Ides sa nama ostalim duducima 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7155 Napisano Mart 6 Drug član, 2016 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Info za sve koji jos nisu bili motorom na protestu: Studenti, policija i svi ostali gradjani jako postuju nas bajkere. Studenti redari cesto drze jednu traku praznu zbog hitne pomoci “brza traka” I ako ostane motor zaglavljen u guzvi ljudi svi ce vas pustiti da se iskobeljate i izadjete. Uostalom, na protestima vlada pozitivna atmosfera, nista nije problem, svi su ljubazni i nasmejani i svako ce svakome pomoci. 16 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6100 Napisano Mart 6 Drug član, 885 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja se upravo i pribojavam toga da nas puste u tu "brzu traku" - odnosno jedinu raspoloživu. Ako bude 3K motora, brzom trakom će prolaziti barem 20 minuta. Šta ako se pojavi potreba da baš u tom periodu treba da ide hitna pomoć tom trakom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 355 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pomerićemo se među narod, verujem dovoljno brzo 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 171 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, azlatic je napisao: Pomerićemo se među narod, verujem dovoljno brzo Tako je, nama ništa nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...