Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina polovnog do 2.500 e, ili nov na kredit

Recommended Posts

• Drug član, 971 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ja imao CB500X pa Afriku pa sad Stroma. Strom je zaista zlatna sredina. Ni slab ni prejak motor. Moze lepo da potegne i solidnim tempom da se pegla po krivinama, na autoputu bez problema drzi 140km/h. Udoban je i u svojoj klasi je oduvek bio dobar izbor, jednostavno nema greske. 

Slozicemo se da Strom nema wow efekat i ne zaigra srce kao sto je to bilo sa Afrikom ali ima svoje adute. Jeftinija rega, odrzavanje, potrosnja, ne daj Boze nekog ostecenja, delovi su pristupacni. Mislio sam da Afrika nije skupa za odrzavanje jer je japanac, medjutim sve je bas u cenovnom rangu kao i GS. Ne daj Boze da ti padne i pokršiš plastike ili samo ogrebeš nalepnicu, spremi se na izuvanje... 

Ne znam... Ja sam Stromom prezadovoljan, upregnem ga i on sluša. Uživanje je ići njime na putešestvije. Ja sam 181cm i 75kg i mislim da je kao skrojen za moje gabarite, mislim da ni neko ko je malo nizi nece imati problema. 

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2493 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5
pre 12 minuta, Rider000 je napisao:

Uživanje je ići njime na putešestvije.

A kakav ti je po gradu ?

• Drug član, 971 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@Blaza Meni posle Afrike kao bicikla. Lagano se provucem i zavucem svuda.

• Hvala 1

• Malinar u pokusaju, 1726 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Strom 650 treće generacije je izuzetno upravljiv motor sa izuzetno lepo rešenom ciklistikom, ugladjenim agregatom i visokim nivoom putne udobnosti.

Moj brat je imao 650-ku 2018. i kupio ju je novu kod Atile u Horgošu. Smatram da taj motocikl može bezbrižno da se vozi mnogo više od 50.000 km koliko je Sloba naveo, jako je izdržljiv i pouzdan, a jedina stvar koja mu smeta je da ide na zadnji točak, jednostavno, u tom položaju L2 nema adekvatno podmazivanje.

Od mana, nedovoljno jake kočnice, premekano ogibljenje koje ne voli oštru vožnju (nestablian je kada se oštro potera kroz krivinu i nazad i napred, ali sa mojih 105 kg, popustio je prednji kraj) i za moje prohteve, nedovoljno jak agregat (ali prosečan za svoju klasu).

Nekome ko prelazi sa er-5, ovaj motor će biti veliki pomak što se tiče udobnosti u vožnji, a značajan u snazi agregata.

• Hvala 1

• Ne silazi, 2493 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5

I ova dva, malo skuplja:

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Kawasaki Z750S z 750 s, 2006. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 60000 km...

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Kawasaki Z750S Z 750 S, 2005. godište, Naked, vozilo prešlo 69000 km, Sremska Mitrovica...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja