Blaza 11192 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad vidim, jedino mi ova "presvlaka" ostala od Kawe, sve ostalo sam dao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1633 Napisano pre 6 sati Drug član, 447 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Blaza je napisao: sve ostalo sam dao ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 Ti, bre, nisi normalan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 43 Napisano pre 5 sati U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Koleginica @Alexandra995 prodaje repnu torbu, a kolega @max80 tank torbu. Možda ti Blažo nešto odgovara od toga. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1830 Napisano pre 5 sati Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba na prsten je odlično rešenje, kad prodaš motor, prebaciš je na novi, samo kupiš odgovarajući prsten, tkđ kofer kupiš jednom, neki dobar i prebacuješ ga na sledeći motor.Shad i Givi, Kappa su odlični, koferi su skupi kad su dobri i ne prodaju se uz motor jer niko to ne ceni pri kupovini a uvek zatrebaju na sledećem motoru.Bili su Shad na nekoj akciji preko Shppstera i Ananas-a jeftiniji nego kod uvoznika.Givi pogledaj u Brčkom, tamo su prilično jeftiniji nego u Srbiji u SBK d.o.o. kaži da si iz Srbije i daće ti popust zbog poreza.Moje bočne sam tamo pazario za nekih 150e jeftinije nego u Srbiji.Prvo pozoveš da naručiš, jave kad stignu i pokupiš. Pitaj i za nosače tamo pa sve montiraš i dovezeš na motoru.E i da, što je stariji motor lakše i skuplje prodaš opremu jer se više ne pravi, a kod majstora su cene paprene i red je po mesec, dva dana da te primi u radionicu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Bilo na Kawi: I otišlo sa Kawom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1830 Napisano pre 3 sati Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, zato to sad kad kupiš kofere, samo ih seli na sledeći motor, skineš oglasiš motor bez opreme i ćao.I kreš barove sam skidao, nosače kofera i sve ostalo od dodatne opreme, oglasio i prodavao u roku od mesec dana, nosači 150-200e kreš barovi 100-150e, maglenke, utičnice uvek selio na drugi motor, to je plus oko 150e, gps i ostale drangulije, viziri, nosač navigacije i telefona još nekoliko stotki tkđ.Pošteno platio kad mi je trebalo pošteno prodao kad mi nije trebalo.Nakupi se tu dosta sitnica koje niko neće da plati sa motorom a odvojeno se lako proda ili ti zatreba za sledeću mašinu.Najduže sam prodavao original Suzukijeve kofere, 6 meseci na oglasu, ali su bili skupi, otišli za čini mi se 600e.TDM prodao klot za 2000e a dodatnu opremu za još 570e.Sa komplet opremom ne bi dobio ni 2200e.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3610 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Druže Blažo, pridružujem se i ja čestitkama, da te lepo služi i da uživaš u novim avanturama! Pratio sam sa iščekivanjem iz dana u dan temu sve do petka oko podne i posle nisam ulazio na forum. Sad uđem i vidim da se ispisalo nekoliko strana, očekujem nove zaplete kao u maloj nevesti, kad ono stativa - prvi nepročitan post "kupljen motor" i par stranica čestitanja Mogu da kažem da me je baš obradovao izbor, jer uopšte me ne privlače novotarije u kineskom ruhu. Japanac starije škole i proverenog kvaliteta, 4 cilindra, pa još i plusić što je Honda (praštajte, subjektivan sam ) - pun pogodak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je 2009.godište... Lik koji je kačio oglas, malo pogrešio. Dobro je da nije napisao 2013. godina, e tad bi baš bio u bedaku. Ovako, nema veze. Sutra je dan "D" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, AndjeoPakla je napisao: pa još i plusić što je Honda (praštajte, subjektivan sam ) - pun pogodak! Kako kažu, Honda pa sve onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3610 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: Kako kažu, Honda pa sve onda... ima i ona, CBR - crče brate regler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11137 Napisano pre 1 sat Drug član, 1587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan CBF - Crče Brate Frajlauf! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nisam znao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: CBF - Crče Brate Frajlauf! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8602 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2212 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ne padaj na provokacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...