Dušan PN 87 Napisano pre 18 sati U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Blaža testira Triumph Rocket 3 kako bi ostao pri brojci 2500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11006 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 2505 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, živke je napisao: ne zameri ako nisam ispratio - a Zlatkov cbf? Taman posla da nekome zamerim ovde, zato sam i otvorio temu za pomoć. Pisao sam već, pre 3 godine sam za te pare imao Hondu CBF 600 iz 2009.godine, sa 3 kofera, tačnije 3.250 evra, a posle priče sa kolegom video sam da može i niže. Sada će neko reći, pa poskupeli su motori. Jesu, svi osim mog što sam prodao... Danas sam opet gledao Zlatkov motor, koji je stvarno odličan, nema mane. Ali, kao i on, i ja želim EFI, jer ne vidim zašto bih dao dve moje Kawe er5, i još preko para, za 100 kubika jači motor sa karburatorima, koji opet kažem, izgleda prelepo ! I ne mislim da je on skup, već je meni lično puno da dam. Jednostavno, uopšte mi nije problem da kupim i vozim motor star 20 godina, jer to je japanac, dok su se pravili kvalitetni motori. A da bih ga vozio još 3 do 5 godina, neka bude barem EFI... Od ovih silnih kineza ne znam ni šta više da gledam. Jedna fabrika pravi svima žbicane točkove, druga identične tablete, treća grejana sedišta, imaju nešto "pismenih" stvari, kao vešanje, kočnice, gume itd. Ako neki i izdrže ne 20, već 10 godina eksploatacije kao što sam ja terao Kawu, ostaće samo to ispravno: amortizeri, kočnice, bosch sistem goriva. Same mašine, hm...ne znam. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11006 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 2505 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Gordak985 je napisao: gleda i testira Hayabuse Baš sam malopre gledao !!! Gen 3. Ne znam još uvek. Kad god mi neko ponudi neki predlog nekog motora, teba da nađem vremena i da pogledam kako to izgleda, kako ide, i da zamislim sebe na njemu. Npr Kawasaki Z 750, koji mi je o.k. Nikoga ne zavlačim, to ne bih nikada uradio ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2479 Napisano pre 5 sati Andragog, 5063 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli, kupiš EFI i motor ti negde stane, crkla pumpa Mada pumpu imaju i ovi sa karbom uglavnom ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13568 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 7584 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika može da ide bez pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11006 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2505 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da sam baksuz ! Evo, obilazim salone i gledam novo. Obišao Yamaha Barel, pa Delta Honda, sad idem opet da vidim Voge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23090 Napisano pre 5 sati Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... kad smo kod CBF600SA Prodao je 2018 za 2700evrica, sve novo, blatobran zadnji pravljen samo za mene (ove duzine nema), sediste 2x radjeno, podizaci guvernala, rollbar, mra vizir, nove gume, registrovana (samo givi k53 sam tada platio 45000din). 2023 sam je na oglasima video za 4500e , bas ovu bivsu moju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18281 Napisano pre 5 sati Integrisan, 5443 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupovao kratko sam uzeo i taj motor u obzir ali me je odbio prvo izgled satova (meni bitna stavka kod motora), odnos snage i tezine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11006 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2505 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, N.F.S. je napisao: 2023 sam je na oglasima video za 4500e , bas ovu bivsu moju... O tome i pričam (u drugoj temi) da je sve poskupelo, a u stvari svi hoće da zarade... Pojavio se Fazer 2004. za 2.200 evra. Treba štapovi da se rade, stavio nove gume, a prenos nije...fala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 366 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Novac se obezvredio...jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5239 Napisano pre 4 sati Drug član, 3880 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cena paklice Lucky Strike je 2018-te bila 240 din. Sad je 420 din. Nije to u redu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11006 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2505 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako: Prošli petak obišao Euro sumar. Već sam pisao, sve pohvale za Slobu, objasnio mi u "sitna crevca" šta i kako, sedeo na 3 motora (ja nisam hteo da vozim), vrlo zadovoljan motorima i uslugom. 3 godine garancija, 30 % učešće i ostalo preko banke. Danas obiđem još par salona. Yamaha Barel, ima dosta motora koji su mi "niži", usluga, ...nude mi test motor MT-07 sa 8.500 km, vizir i kvik šifter, garancija još 1 god i 3 meseca i možda još jedna preko, 7.500 evra. Ostali od 8.300 pa naviše... Delta Honda: CB 750 Hornet 8.250 evra, 90 i nešto konja, lep nejked. NC 750 manuelni menjač Na "prstiće" dohvatam, mada nije strašno. Garancija 2 godine, kredit može, 3.700 učešće i 48 rata bez kamate po 89 evra. I na kraju, odem i do Atv Nautica ka aerodromu, još jednom da vidim Voge 525 dsx. Ubedi me prodavac da ga probam. Lepo ide, penzionerski. Teško bi sa njim pratio @BokyBoy... Prodavac baš ljubazan, priča o opremi, povezivanju itd. Ja dok sam vozio, onaj tablet nisam ni gledao... Ovih dana da vidim i novu Kawu u salonu, pa da sumiramo utiske, i računicu. Brzo će sajam... Paralelno gledam i PA oglase, nisam odustao od dobrog, starog kvalitetnog japanca, sa vrlo malo elektronike (efi)... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4166 Napisano pre 3 sati Drug član, 940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Obriši kameru na telefonu ponekad, da i mi vidimo šta i kako je na slikama Tema je trebalo da se nazove Saga by Blaža 2.0 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1346 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tebi tesko da pratis Bokija, nista, nek on prati tebe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11006 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2505 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, QmBGD je napisao: Obriši kameru na telefonu ponekad, da i mi vidimo šta i kako je na slikama Kolega me slikao...vidiš fotke bez mene, to je moj telefon ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4166 Napisano pre 3 sati Drug član, 940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zezam se Blažo. Jedva čekam da vidim na čemu ćeš sledećem da grmiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2968 Napisano pre 3 sati Drug član, 1278 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @Blazaodlično stojiš Hornetu, šteta što on nije na rate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5857 Napisano pre 3 sati Drug član, 1441 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Blaza said: E, ovako: Prošli petak obišao Euro sumar. Već sam pisao, sve pohvale za Slobu, objasnio mi u "sitna crevca" šta i kako, sedeo na 3 motora (ja nisam hteo da vozim), vrlo zadovoljan motorima i uslugom. 3 godine garancija, 30 % učešće i ostalo preko banke. Danas obiđem još par salona. Yamaha Barel, ima dosta motora koji su mi "niži", usluga, ...nude mi test motor MT-07 sa 8.500 km, vizir i kvik šifter, garancija još 1 god i 3 meseca i možda još jedna preko, 7.500 evra. Ostali od 8.300 pa naviše... Delta Honda: CB 750 Hornet 8.250 evra, 90 i nešto konja, lep nejked. NC 750 manuelni menjač Na "prstiće" dohvatam, mada nije strašno. Garancija 2 godine, kredit može, 3.700 učešće i 48 rata bez kamate po 89 evra. I na kraju, odem i do Atv Nautica ka aerodromu, još jednom da vidim Voge 525 dsx. Ubedi me prodavac da ga probam. Lepo ide, penzionerski. Teško bi sa njim pratio @BokyBoy... Prodavac baš ljubazan, priča o opremi, povezivanju itd. Ja dok sam vozio, onaj tablet nisam ni gledao... Ovih dana da vidim i novu Kawu u salonu, pa da sumiramo utiske, i računicu. Brzo će sajam... Paralelno gledam i PA oglase, nisam odustao od dobrog, starog kvalitetnog japanca, sa vrlo malo elektronike (efi)... Видим ја пашће онај сајамски Вог. И ја да га пробам пре сајма па да јуримо групни попуст. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2872 Napisano pre 3 sati Drug član, 1416 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično novim "750" Hondama ne mogu da oprostim što su 755ccm i registracija im 40.000 zbog toga. Hvala lepo.Blažo, uzimaj plavi NC dok ja nisam došao, tražim motor da mi ide uz odelo :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1607 Napisano pre 2 sati Drug član, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Blažo mala sugestija oko cene, Hornet 2024 je 7800, za toliko su ga oglasili na PA, takođe distributer iz Niš je oglasio za 7700. Ubeđen sam da kada bi se odlučio za taj motor možeš da ispregovaraš još nižu cenu sa Dušanom iz Delte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2313 Napisano pre 2 sati Drug član, 855 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude došlo do toga, pozovi me da zajedno odemo kod Dušana, da vidimo šta može da se uradi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11006 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2505 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, videćemo. NC mi se sviđa, isto kao i Vstrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano pre 2 sati Drug član, 1985 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda za NC odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1222 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan A nov Kawasaki? Imaju finu ponudu, z500, Ninja 500, z650, pa i Versys. Baš dugo nisam čuo da ih iko bilo gde pominje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18281 Napisano pre 1 sat Integrisan, 5443 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan NC ti najbolje stoji. MT07 je mali u poredjenju sa mojim GSR-om, stojao sam pored njega u salonu. A i zavrsna obrada je bezveze. Sto kazu kolege pogledaj jos Kawasakije. Moj izbor bi sigurno bio novi Strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...